- 21 Aralık 2008
- 2.915
- 6
- Konu Sahibi SUDENAZ222
sudenazım benim tarih eski kalmış baya yeni tarihim 16 eylül..bu ay sadece preesed jel kullandım..inşallah gelir meleğim..öpüyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba..bayağıdır giremiyorum.geçmişi okudum yeni hamiş yok galiba..ben tedaviye başlamak için gün sayıyorum sudecim senin gibi ekimde başlıyacam allahın izniyle.aşılama yaptırmayı düşünüyorum.umarım en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz..
bendeee varııııım.baktım bir ben yokum listede bende geldim arkadaşlar beni de ekleyin.
imran-yaş:22e:27-22 eylül-pco,tıkalı sol tüp,sperm hareketlerinde durgunluk-aşılama öncesi hazırlık(hem ruhsal hemde bedensel)37,5 ay-glifor-sigara alkol yok
sudenazım benim tarih eski kalmış baya yeni tarihim 16 eylül..bu ay sadece preesed jel kullandım..inşallah gelir meleğim..öpüyorum..
Merhaba bayanlar,
BENİ DE ALIN ARANIZA ...
29 yaş,pko, 6 aydır uyraşıyoruz.
gelecek ay klomen, sigara var
Hepimizn mucizelerine kavuşması dileğiyle...
hoşgeldin canım aramıza a.s.
1 sayfadaki listemize ekledim senide...bikaç eksik bilgin var..onlarıda verirsen ( en önemlisi adet olman gereken tarih) çok iyi olur.. yerimseniben
en yakın zamanda hamiş kalırsın inşallah :Saruboceq: :ecrin_bebek:
Teşekkür ederim:)
7 Eylül son adet tarihi. Gelecek ay 6 ile 9 Ekim arasında bekleniyor:)
klomen+ oğan suyuna başlayacağım.
Allah hepimize hayırlısı ve kolay yoldan minicik bebekler nasip etsin inşaallah.
sudenazım bu ayda olmadı malesef..kırmızılar erkenden çaldı kapımı..yeni tarihim 12 ekim..
ne yazık ki benimde bu ay boşa gitti.. gelecek aya kaldı umudum :sinifsinif:
evet kızlar bu ayda başaramadım yine kırmızılar gordum sudenazcım benım ılk sayfada duzelmesı gerekenler var bız 3 yıldır uğraşıyoruz cocuk ıcın sonraa klomen kullanmıştım 3 kutu bıde menogon iğnesi vurunmuştum son olarakta sigara alkol yok kandılınız mubarek olsun yaptıgınız tummm dualar kabul olsun inşallah
düzelttim kızlar yerimseniben
evet yine tam günümde adet oldum..çok mutluyum....yarın hormon testlerini tekrarlatıcam...önümüzdeki ayda bi aksilik çıkmazsa 2.tüp bebek denemesine başlayacağım..valla şimdiden heycanlanıyorum....