- 17 Şubat 2009
- 4.173
- 74
- 43
- Konu Sahibi SUDENAZ222
ben buraya üye olamıyorum lütfen yardımcı olurmmusunuz........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm sudenaz
bende aranıza katıldım bisürü test rahim filmi derken sonunda laparoskopiye çağırdılar biliyosun birtane kimyasal düşüğüm var ... adetim başladıktan sonra yapacaklar... laparoskopiden çok korkuyodum korktuğum başıma geldi...bilenler bana yardımcı olabilirmi nasıl olacak.. benide listenize ekleyin bende atık burdayım
nerdesin sude nazzz ekle beni dee...:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::dance:
anlaşılan burda kimse yok...Uhm ben gideym o zaman:a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015::a015:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
meyvesiz kalmak çok zormuş....
ben buraya üye olamıyorum lütfen yardımcı olurmmusunuz........
canım benim kusura bakma çalıştığım için fırsat buldukça girebiliyorum....hoşgeldin aramıza sende..ekledim seni inşallah hamiş kalırsın bir an önce a.s. :CüvCüv::CüvCüv:
yerimseniben yerimseniben
est. canım umarım bebek onun icin çalıştığını duyar da çabuk gelir ahh bi bilseler onlar için neler yapıyoruz,,,:CüvCüv:
inşallah canım ..amin..:Saruboceq:
aynen dediğin gibi bir bilseler neler yaptığımızı......ama anlatacam bir bir..hele bi gelsinler...:lepi:
merhaba kizlar,bende listenize girebilir miyim??
nevromun listesinde gönül dostlari kösesindeyim ama bizdeki sorunda kadin infertilitesi aslinda..
1-adet olmam gereken tarih 3 agustostu,olmadi. 3 eylül olur sanirim
2-ben 23 esim 26 yasinda
3-pcos sorunu yasiyorum
4-takip gördüm,histeroskopi oldum.haftaya belli olacak büyük ihtimalle asilamaya geceriz
5-2 senedir
6- kür uygulamiyorum henüz,adetten sonra hayit macunu kürüne baslicam
glukofen 850mg ve folik asit kullaniyorum
7-sigara ve alkol kullanmiyorum.
kizlar insallah en kisa zamanda hepimiz bebeklerimize kavusuruz :Saruboceq:
oo sudenazcım buralardamısın :)