- 26 Mayıs 2008
- 9.722
- 23
- 41
- Konu Sahibi SUDENAZ222
kızlar sonuç 0,1 malesef:gitme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar iyi haberlerinizi bekliyorum
bende de yeni havadis
ikizler geliyor
tebrık ederım canım bız bı taneyı beceremıyok sen maşallah cıfter cıfter rabbım kucagına almayıda nasıp etsın uyguladıgın ozel bı yontem varsa bızedesole bu mubarek gunler yuzu hurmetıne rabbım hepımızın kucagını dolursun inşallah cok dua et bızede olurmu sen cıft torpıllısın hamılenın duası reddedılmezmiş
yaban gülüm ümüdini kesme işallah bebiş vardır ne kadar desemde morelini yüksek tut olmuyo çünkü bende anne olmak istiyorum opuyorumnanaktan
kızlar sonuç 0,1 malesef:gitme:
kızlar iyi haberlerinizi bekliyorum
bende de yeni havadis
ikizler geliyor
meraba bayanlar bende pco luyum 7 aydır tedawi görüyorum dktrum klomen werdi 4 uncü we sonuncu kullanışım bundan sonra iğnelere geçicez iğne ile hamile kalan war mı arnızda nese hanımlar allah hepimize sabır wersin...
slm kızlar bu ayda olmadı ama zaten hıc beklemıoyordum ara vermeye karar verdım kurban bayramına kadar doktor moktor yok zaten hep para hırsı almış gozlerını başkada bı sey degıl yıkılan umutlar kurdugum hayaller hiç umrunda bıle degıl kırmızıları gordum bı dahakı tarıhım muhtemelen 15 eylul olur neyse ramazan gunlerı hurmetıne rabbım hepımızın kucagını doldursun inşallah
musetta-k 28/e28-18 eylül-endometiosis hastası-yumurtlama takibi -12. ay-klomen-sigara alkol kullanmıyor
Merhaba arkadaşlar bende bugün aranıza katılıyorum