- 27 Aralık 2007
- 6.490
- 37
- 39
- Konu Sahibi SUDENAZ222
cnnsnyrt - yavruceylan1 - seherbayer düzelttim kızlar....inşallah güzel haberler verirsiniz...a.s. a.s. a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada kızlar adetimin 2. günü hormon testlerini yenilettim...önümüzdeki ay içinde bi fikir olur diyerekten...
1. tüp bebek denememdeki hormon testim (şubat ta yapılan)
E2.............41.39
fsh.............9.02
Lh..............6.68
prolaktin........20.42
serbest t4........1.22
tsh..................6.21 çıkmıştı....bu sonuca bakarak dr.um yumurtalık rezervin kötü..yüksek dozda başlıycaz dedi...
aradan 8 ay geçti ve şimdi yaptırdığım hormon testi
tsh.................4.59
serbest t3.........3.20
serbest t4..........1.20
fsh....................9.21
Lh................3.08
prolaktin..........13.48
şimdi gittiğim dr.a ilk defa gittim sırf test yaptırtmak için....bu dr. daha testi yapmadan ilk testi gösterdim..gayet normal bence dedi...nerde yaptırdığımı sordu..medikal park dedim...aynen şunu dedi; çok şaaşalı binaları var ama bi işe yaramıyor..sadece reklam dedi...2. yi nerde yaptırcağımı sordu..umut tüp bebek deyince süper bi karar dedi..doğru yoldasın çok iyi bir merkez mutlaka git dedi...bide testlerin sonucundan çok dr. un uygulayacağı ilaç tedavisi daha önemli dedi..takmamamı söyledi..iki testtide normal buldu...
açıkçası benim istediğim fsh değerinin düşmesiydi..aksine çok az artmış...diğerlerinde düşüş var buda çok iyi bence ama işte bu fsh ye çok takılıyorum....yumurtanın çokluğunu belirtiyor..ne kadar yüksek olursa o kadar az yumurtan oluşur..sınırda 10 muş...
bu testlerle ilgili yorumlarınız neler sizin?
arkadaşlar benimkileride yorumlarmısınız
tsh 1.30
serbest T3 2.68
serbest T4 1.16
fsh 7.56
LH 10.10
estradiol 59
prolaktin 11.21
progesteron 1.75
sanırım önemli olanlar oldukça düşük
napıcam ya
Elİfcİm canımın İÇİ gÜnÜm 10 gÜn geÇtİ akŞam test yaptım elİmdekİ teste gÖre hamİleyİmmmmmm Çİft Çİzgİyİ gÖrdÜm sonunda allahım Çok heyecanlıyım İnŞallah doĞrudur dua edİn bama
bence de gaaaayeeeet normal güzelim
bak benimkiler şöyle ve dr gayet nornmal dedi
üstelik klomene başlayacaktı üç ay erteledi kendi haline bıraktı bizi
tsh: 4.29
serbest t3: 2.85
serbest t4: 0.77
fsh: 8.39
lh: 25.89 bak bu yüksek ama dr önemsemedi
Estradiol: 64
Prolaktin: 24.03
o yüzden hiiiiiç sıkma canını güzelim.opuyorumnanaktan
Kandada Çıktı canım 4-5 haftalık hamİleymİŞİm İnanamıyorum allahım hepİnİze yaŞatsın bu duyguyu
kızlar bende pkoluyum malesef ilk aşılamam negatif bende anne olmak istiyorum bebek kıyafetlerini görünce ağlama tutuyo...öffffffff