- Konu Sahibi SUDENAZ222
son 6gun fakat cok sancım vr sankı her an adet olucakmışım gıbı ya(
canım bende aynen öyle sanki her an adet olcakmışım gibi ara ara sancılar geliyor...sonumuz hayırlı olur inşallah...yerimseniben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son 6gun fakat cok sancım vr sankı her an adet olucakmışım gıbı ya(
Hamileyim ilk menegon denemesi 9 aylık evliyim. S<igara alkol yok. Allahım sevincimizi kursağımızda koymasın dileyen herkese versin inşallah. Gullucemil
sağol canım
hadi hepinizi bekliyorum
arkamdan çabuk gelin
rabbim hayırlısıyla versin hepimize
TEBRİKLER CANIM :CüvCüv::CüvCüv:
ÇOK SEVİNDİM..RABBİM SAĞLIKLI BİR GEBELİK GEÇİRMENİ NASİB ETSİN
:teytey::teytey::teytey:
CANIM BAK BİRİ GELDİ HEMEN PEŞİNDEN..UĞURUN DEVAM EDER İNŞALLAH opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dayanamayıp ıdrar testı yaptırdım sonuç negatıf moralım cok bozuldu keşke yaptırmasaydım 3 gun kaldı ama bende hıç umut kalmadı
moral için hepınıze çök tşk ederım ıyıkı varsınız
canım benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol canım
hadi hepinizi bekliyorum
arkamdan çabuk gelin
rabbim hayırlısıyla versin hepimize
Canım tüp bebekte alınan hormonların etkisi ile değerler böyle çıkabiliyor. test günü çıkan değere göre birşeyler söylenebilir. Senin için henüz erken. Değerin katlanırsa güzel bir gelişme... :Saruboceq:
10.cu gunum kan degerım 32.14 sence ıyımı kotumu acılll cvp verırsen cok sevınırım
71.4 oldu
canım şuan olumsuz bir durum söz konusu değil...değerin düşük ama katlamış yani..o yüzden takibe devam etmeli canım..inşallah katlamaya devam eder :Saruboceq:
bugun tekrar kan verdım sonucunu beklıyorum bu arada agustos ayı yaklaştı ne zaman başlıyorsun cnm
selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız..bende adet olmadım daha belirti var ama kendisi gelmiyor.çarşamba test yapacam ama bişey çıkmayacak adım gibi biliyorum.4 gün gecikti((
pozitif düşün pozitif olsun.....canım sende güzel haberlerle gelirsin inşallah