- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
canlarım üzülmeyin yaaa ....:gitme: inşallah önümüzdeki ay hamiş kalırsınız... :CüvCüv:
bu arada bi sonraki tarihlerinizi verin..listede düzeltiyim....yerimseniben
içimden geliyorki bence siz çok fazla beklemiyceksiniz.opuyorumnanaktan
benim 18 temmuz, cuma akşamı yaptığım test silikti ama belliydi ve ilk 15dk içinde çıktı cumartesi sabah yaptığım testte ikinci çizgi 5 dk içinde çok kırmızı olmamakla birlikte bayağı netti ve bugün regl oldum ve yine test yaptım yine ikinci çizgi ve kan testi yaptırdım 4,40 ve dr gitip durumu anlattım gebelik oluşmuş ama tutunamamış dedi bu ay yine yumurta takibi yaptırıp olmazssa temmuz da tüp bebeğe başlıycam. ben geçen ay incir kürü yapmıştım ve üç yumurta olmuştu biri küçüktü ama yine de benim için 2 yumurta mucize arkadaşlar ben tüp bebek tedavisinde o kadar çok dozajlı ilaçlara rağmen en fazla 3 tane olmuştu
canm ben hala adet olmadığım için bi sonraki tarihi veremiyorum malesef kan testi de yaptırdım sonuç 0,01 çıktı çok üzgünümsenağlama eşim tatile bi yerlere gidelim dior ben kalıp aşılama yaptırmak istiyorum kararsızım sadece ağlamak gelior içimden allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin :Saruboceq:
canım ya...bak bence eşini dinle ve tatile çık....en azından vücuduna rahatlık gelir,beynin boşalır...ben burda çok duydum tatilde hamiş kalanları...a.s.
kızlar bende kırmızıları gördüm..yeni tarihim 22 temmuz
selam kızlar
şuan ben tüp bebek tedavisindeyim ama bu listeyi de gürünce katılıyım dedim bide sudenazcım seni görünce dayanamadım kısmet işte ne hamileler çıkardık ama bak hala biz arayııııııppppp duruyoruz Rabbim hayırlısını versin cümlemize
neyse
1-beklenen adet tarihi:22 temmuz(tüp tedavisi gördüğüm için cevap biraz karışık şimdilik)
2-K:28 E:32
3-pko ve sol tüp tıkalı
4-2 negatif aşılama 2 yumurtlama takibi(iğne.hap)
5-48 ay
6-klomen,gonal-f,pregnly
su anda puregon.suprecur,glukophage,folbiol
7-alkol yok ,sigara günde 5 tane
slm benide alırmısın listene sudenaz
K:28 E:32
hipogonadism
1 tüp bebek ikincisine hazırlık yapılıyo
9 yıl
menogon
alkol ve sigara yok
temmuz 14
inşallah canm işlerimizi toparlayıp kaçacaz buralardanopuyorumnanaktan bugün doktora gidecem bazı hormon testleri istedi benden biliosun hala adet olmadım öğleden sonra sonuçları gösterecem dün ultrasonda herşey yolunda çıktı kist falan yokmuş umarım hormon testlerimde düzgün çıkar....buarada hep ben derdimi anlatıorum sen neler yapıosun canm anlatsanaŞeniz
inşallah bi sorun çıkmaz canım hormon testinde ...
valla canım ben 6 gün oldu işe başladım...çok yorucu geçiyor...eylülün sonuna kadar çalışıcam..ekimdede inşallah tüp bebek tekrarlıycam...bugün 3 te başlıycaak mesayim..o yüzden sizlere zamanında cevap veremiyorum...
tüm bu uğraşlarımız,herşey bebiş için
senınde benım gıbı tuplerın tıkalı oldugunu soylemıştım ben yakında umut tup bebek hastanesıne baslayacagım inş dAHA onceden denemem oldu demıştın acaba hangı protokolunu uyguladılar cvp verırsenız cok sevınırım
merhaba bende yeni katıldım siteye benide eklermisiniz
bende pkoluyum
sude canım nasılsın?
inşallah bi sorun çıkmaz canım hormon testinde ...
valla canım ben 6 gün oldu işe başladım...çok yorucu geçiyor...eylülün sonuna kadar çalışıcam..ekimdede inşallah tüp bebek tekrarlıycam...bugün 3 te başlıycaak mesayim..o yüzden sizlere zamanında cevap veremiyorum...
tüm bu uğraşlarımız,herşey bebiş için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?