- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
Çiderin benim hayatımdaki yeri bambaşkadır kızlar, çider kurulmadan önce sadece bir sitemiz vardı..sitenin ve çiderin kurucusu sibel abla, onun sağ kolu cansın ve muko canlarım, çok severim onları.. çok sıcak çok iyi insanlardır ,bir çok şehir gezdik onlarla, konferanslar vs.. Çekinmeden derneği arayıp derdinizi söyleyin inanın çok sıcak karşılayacaklardır sizleri
Kırmızı kartı yine gördüm canım benim a.s
sağol canım benim a.s.
ekimde düşündüğüm için o dönemlerde aramayı düşünüyorum zaten... kaydirigubbakcemile5
yeni tarihin ne canım? değiştireyim..
inşallah bu ay olur :Saruboceq:
bu arada az kardeşim aradı komşuları umreye gitmiş (allah kabul etsin) gelirkende bir toz getirmiş ordan bir bitkinin tozu sanırım ..oralarda çocuğu olmayan kadınlara adetin hemen sonrası zeytinyağlı bir pamuğa bu tozu döküp içeriye yerleştiriyorlarmış ..kardeşim ''abla senin için istedim biraz sağolsun verdiler '' önümüzdeki ay onu denemeyi düşünüyoruma.s
11 haziran start canım a.s
dur biir parmak hesabı yapayımkaydirigubbakcemile3 4 temmuz canım a.s
bu arada az kardeşim aradı komşuları umreye gitmiş (allah kabul etsin) gelirkende bir toz getirmiş ordan bir bitkinin tozu sanırım ..oralarda çocuğu olmayan kadınlara adetin hemen sonrası zeytinyağlı bir pamuğa bu tozu döküp içeriye yerleştiriyorlarmış ..kardeşim ''abla senin için istedim biraz sağolsun verdiler '' önümüzdeki ay onu denemeyi düşünüyoruma.s
günaydın kızlar sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama emin değilim bu ay çatlatma iğnesi olmuştum onun etkisi de olabilir kan testi yaptırmak istemiyorum cuma gününe kadar bekliycem
kızlar test yaptım dayanamadım...sabredemedim ama sonuç negatifkoskoca bi tek çizgi!!! bıktım artık hala adet de olmadım pazartesi kanda baktıracam yine negatif çıkarsa yani gebelik olmadığından emin olduktan sonra adet söktürücü içecem ve adet olduktan sonra da aşılamaya start verecem doğal yoldan olur die ümitlenmiştim ama olmuyor,olmuyor,olmuyor.............................................................
günaydın kızlar sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama emin değilim bu ay çatlatma iğnesi olmuştum onun etkisi de olabilir kan testi yaptırmak istemiyorum cuma gününe kadar bekliycem
yaaaa ahdi bakalım inşallaaaaah hangı ıgneyı kullandım bende bu ay ıgne olcaktım şimdi doktordan geldım doktorum iğneye gerek yok yumurtalaın cok guzel gelişmiş dedi darısı bana yarabbbımmmmmmmmmmmm amiiiiiiiiiiiiiiiiiin ayrıca bu sıtedekı herkeseeeeeeeeee:CüvCüv:
Cıdere uyeyı ol cnm onlarla konuŞ bence ayarlarlar onlar uzulme yasemın hn ma bakma sen sen cıderdekılerle muhatap ol bence
üzüldüm yaaa :çok üzgünüm:
kesin emindim ya ben......:bbo:
canım sırf senin müjdeli haberini almak için girdim ....
neyse sen bi bekle acık daha..daha kırmızıları görmedik..inşallahta görmeyiz kötükedihüso
maalesef bugün kırmızıları gördüm temmuzda tüp bebeğe başlıycam inşallah o zaman gelir bebeğim
saol canm ama malesef müjdeli haber verenedim çok isterdim ama yine olmadı....umarım sizlerden güzel haber alırım..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?