- 20 Ocak 2009
- 3.046
- 1
- 41
- Konu Sahibi SUDENAZ222
kimse varmı kızlarrrr bişi danışmak istiyorum size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben yaziim giren olursa cevaplarsa çok sevinirim 9 aydır bebek için çalışıyorum doktora gittim testlarim falan yapıldı ama eşe bakılmadı henüz inatla bi sene dolsun diyince doktor eşimde bekleyelim benim için 3 ay daha dedi bende çıkan sadece myom oldu bide rahim sağa doğru yatıl çıktı doğuştn yani halk dilindeki ters rahim adıyla..... doktor engel diil dedi ama tatmin olmadım galba yaa bununla ilgili fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.... allah tüm dileklerinizi kabul etsin.....
kızlar ben yaziim giren olursa cevaplarsa çok sevinirim 9 aydır bebek için çalışıyorum doktora gittim testlarim falan yapıldı ama eşe bakılmadı henüz inatla bi sene dolsun diyince doktor eşimde bekleyelim benim için 3 ay daha dedi bende çıkan sadece myom oldu bide rahim sağa doğru yatıl çıktı doğuştn yani halk dilindeki ters rahim adıyla..... doktor engel diil dedi ama tatmin olmadım galba yaa bununla ilgili fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.... allah tüm dileklerinizi kabul etsin.....
Çiderle bir bağlantınız varmı arkadaşlar?sudena slm ne yaptın cıderı aradınmı cnm ne yaptın cok merak ettım benımde tupler kapalı ben umut tup bebek hastanesını gıdıyorum senden ne var ne yok
günaydın arkadaşlar nasılsınız ya bi şi sorcam sıze ben menogon kullanıyorum ya dun bıttı bugun arar vercez yarın ultrasona cağırdı bu karı çatlatöa iğnesi adetın 14 . gunu vurulmuyormu benım yarın 16. gun olcak hatta yarın da vurun dıyce bıle belli değil kızlar ne dersınız yanlış mı dogrumu doktorun yaptığı beee
evet ben cıdere uye oldum ve umut tup bebek hastanesıne gıdıyorum onlar ayarladılar randevuyu ve cok ındırım yaptılar herkeze tavsıye edıyorum
günaydın arkadaşlar nasılsınız ya bi şi sorcam sıze ben menogon kullanıyorum ya dun bıttı bugun arar vercez yarın ultrasona cağırdı bu karı çatlatöa iğnesi adetın 14 . gunu vurulmuyormu benım yarın 16. gun olcak hatta yarın da vurun dıyce bıle belli değil kızlar ne dersınız yanlış mı dogrumu doktorun yaptığı beee
kızlar..daha erken biliyorum ama yarın sabah evde test yapıcam,bakalım hayırlısı..haber veririm size..
Çiderle bir bağlantınız varmı arkadaşlar?
canım bende bi aksilik çıkmazsa ekimde umut tüp bebek merkezine gidicem..internetten üye oldum çidere ama başka bişey yapılıyomu bilmiyorum....telefonda yasemin hanımla konuştum..gerçi çider üyeliğinden bahsetmedim ama herşey dahil 4500 tl dedi bana...sana ne dediler? biraz anlatırmısın fiyat durumunu? yerimseniben
Duru_ canım seninde adet tarihin geçmiş..sonuç nedir? adet olduysan yeni tarihin ne? yerimseniben