Kadın hisleri gerçek midir?

aytenkarcan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
94
49
3
28
Merhabalar evli kadınlar aşık olup gözünüz görmeyip evlenip ama icinzide tam oturmamış şeyler yıllar sonra pişmanlıkla sonuçlandı mi bir hoslandigim aşık olduğum insan var içimden çok iyi ses çıkmıyor ama aşık olup evlenip te pişman olmak istemiyorum.kadin hisleri doğrumudur kalbimi değilde hissiyatimi mi dinlemem gerek?

Aşıkken karar verme . Ofkeliyken karar verme . Çok mutluyken karar verme derler..
Kendini taniyormusun.. kırmızı çizgilerin nelerdir.. olmaz olmazlarin.. asla katlanamiyacagin şeyler . İyi baba olur mu.. seni ileriye götürür mü,yoksa asagimi çeker.. sen maddi manevi gelişiminde ilerlerken oda ilerler mi..
Öfkeli halı nasıl .. aç halı nasıl.. problem çıktığında nasıl davranır.. sadık olur mu.. sorumluluk sahibi mi..
Hayatı paylaşırken en önemli mesele bunların cevapları.. yoksa burdada' gördük ki aşk tutku ile sadece yürümüyor ilişki.. erkeğin olmusunu almak gerekiyor kadın zaten piskopat değilse gelişim gösteriyor...

Yeni bir yazı okumuştum ve denedim başkalarında doğru çıktı. Sizede sorayım, düşündüğünüz kişinin neyine aşıksınız neyini seviyorsunuz?

Yeni bir yazı okumuştum ve denedim başkalarında doğru çıktı. Sizede sorayım, düşündüğünüz kişinin neyine aşıksınız neyini seviyorsunuz?
Vala ne bilim baksisi bana dokunuşu elimi tutması aşırı mutlu ediyor ten uyumu dedikleri bu olsa gerek diyorum ama diğer yanim evlensen bu seni umursamsz

Vala ne bilim baksisi bana dokunuşu elimi tutması aşırı mutlu ediyor ten uyumu dedikleri bu olsa gerek diyorum ama diğer yanim evlensen bu seni umursamsz
Sizinki o zaman şuan duygusal bağ değil anladığım. Yani karakteriyle alakalı hiçbir şey demediniz. Ama mantıklı bir şekilde evlenince umursamayacağını farketmişsiniz. Açıkçası umursamayan, gamsız özellikle merhametsiz erkek asla ömür emanet edilecek kişi değil. Her şey ten uyumu değil maalesef.
Hazır mantığınızı kaybetmemişken ya gözlemleyin yada sağlıklı bağlanarak devam edin.

Merhabalar evli kadınlar aşık olup gözünüz görmeyip evlenip ama icinzide tam oturmamış şeyler yıllar sonra pişmanlıkla sonuçlandı mi bir hoslandigim aşık olduğum insan var içimden çok iyi ses çıkmıyor ama aşık olup evlenip te pişman olmak istemiyorum.kadin hisleri doğrumudur kalbimi değilde hissiyatimi mi dinlemem gerek?
Unideki cocuktan mi bahsediyoruz herhalde yine?

Back
X