-
- Konu Sahibi cileksevilir
Çok şey ifade etmiyor benim için. kaç yıl yürürlükte kalmış, bir şey değişmemiş olsa ne olur olmasa ne olur...
Kadınlarımız (Bizler) var olan kafayı değiştirmedikten sonra bir şey değişmez...
Çocuğuna şiddet gösteren bir babayı engellemeyen bir anne olduktan sonra....
Çocuğu ölse, bana birşey yapar diye korktum diyen anne olduktan sonra....
Oğlunu aman kiri naparsan yap diyen anne olduktan sonra....
Erkek adam pısırık olmaz diyen anne olduktan sonra...
Seviyor aslında, sadece çok sinirli diyen kadın olduktan sonra....
Ama onun huyu bu diyen kadın olduktan sonra...
Kendi çocuğuna şiddet gösteren (psikolojik şiddet gösteren de dahil) anne olduktan sonra....
gibi gibi gibiiiiii.....
Kendimizi değiştirmedikçe şiddet olayları değişmeyecek. Üzgünüm....
ölmedi, eşi tarafından öldürüldü annesiyle...Nanacım @Silent Scream vefat etti haberin yok herhalde.
nası yaniNanacım @Silent Scream vefat etti haberin yok herhalde.
Cunku egitimle bir alakasi yok. Bence bi zaman sonra psikolojileri bozuluyo. File zincir baglarsin bi zaman sonra cozsen de gitmezmis ya onun gibi bisey. Ya da bilemedigimiz nice sebepler... Allah kimseye yasatmasin ama yasatana en agir ceza ne ise hakimler verir ise, yasalari uygularlarsa, kilik kiyafeti iyiymis yok pismanmis yok adamligina laf etmis tahrikmis gibi sacma sapan indirimler yapmaz, bu kadinlari kendi kizlari ya da kendileriymis gibi dusunerek ceza verilirse bence o bile yeter bi nebzetabi okumakla insan olunmaz, birazda içinde olması lazım,
çok mu seviyor kocasını, yada bu haliyle kabullenmiş mi tartışılır.
Ama bahsettiğiniz kadının aciz olduğu aşikar.
Kimse vazgeçilmez değildir ki, biz kadınlar bizi büyütüp, belki bir fiske bile vurmadan yetiştiren annemize babamıza bırakıp elin adamıyla evleniyoruz, şiddet görüyor belkide cinsel istismara uğruyoruz.
Size soruyorum. yıllarca size bakan büyüten bu günlere getiren el üstünde tutan insanları bırakıp, evlendiğiniz kişiden şiddet gördüğünüzde geri dönmek ne kadar zor olabilir ki?
neden kalır ki insan?
Kadınlarımıza özellşklede erkek anası olanlara sözüm.
Çocuğunuzu yetiştirirken ne olur kadınlara değer vermesini sevmesini saygı duymasını öğretin.
Had, oğlum göster pipini teyzelere derseniz iki elimiz yakanızda olur,bunların sonucuda kavgacı şiddeti seven kadını hor gören erkeklik taslayan bireylere dönüşüyorlar.
Biz kızlarımızı elin oğlu hırpalasın diye dünyaya getirip büyütmedik.
Bu ülkede ata erkil düzen devam ettikçe kadının adını toprağın altına gömüyoruz.
Özellşklede k.valideler oğlumdur erimdir yaparda ederde derse ben onun yüzüne tükürürüm.
Kadınlık bu değildir,iyi insan yetştrmektir...
Evet diyenler bir zahmet gelinde neden evet dediğinizi anlatın lütfen.
ölmedi, eşi tarafından öldürüldü annesiyle...
Tabii ki korunmuyor.Ben Almanyada yasiyorum. Türkiyedeki secme hakkimi kullanmiyorum (yani diyecegim siyasi birsey degil). Türkiyede oldugum zaman her partiden her kesimden insanlarla konusurum. Ve son yillarda gittikce kadinlara yardimi veya faydasi olan seylerin ortadan kaldirildigini duyuyorum. Bu hem cok üzücü ve cok düsündürücü. Allah Türkiyedeki kadinlara , cocuklara ve hayvanlara yardim etsin. Yeterli kadar korunduklarini sahsen düsünmüyorum.
nası yani
olayın özeti budur ! Bu anlaşma asla şiddeti durdurmaz. Hiç bir manyak 20 sene hapis yerim diye asla düşünmez vuru geçer... Sanki bu kanun vardı da yıllardır kadına şiddet mi uygulanmadı. Yapmayın Allah aşkına
konuyu siyasallaştırmayın kalkmasını isteyenler şöyledir böyledir demeyin. Önce ahlaklı, psikolojisi düzgün bireyler yetiştirin.
Kanunlarla korunmaya ihtiyacınız yok sizlerin !
Eşitlikten bahsedip eşitliği bozmayın.
ay inanamıyorum siz nasıl öğrendinizEşi silenti ve annesini av tüfeğiyle vurdu geçen haftaydı herhalde boşanma aşamasındaymış.
abla sen kanuna gerek yok sorun yetiştirdiğimiz evlatlarda demişsin işte ! sen anlatmışsın sebebi
Sorun artık ne eşitlik ne siyaset, kadınlar olarak hakkımızın arkasında bile duymayi beceremedik
Hangi manyak kıskançlık anında silahı çektiğinde kafadan vurursam 20 yıl yerim diye düşünür mü ?
Allah aşkına yapmayın etmeyin.....
Bu manyağı yetiştiren ebeveynlerinde sorun
ay inanamıyorum siz nasıl öğrendiniz
Kesinlikle erkek anneleri çok dikkat etmeli sonuçta bir birey yetişecek topluma.
Kadınlarımıza çok iş düşüyor bu konuda,zihniyet değişmeli ki sağlıklı bireyler olabilsinler.
zaten anlık bi şey değil kiHangi manyak kıskançlık anında silahı çektiğinde kafadan vurursam 20 yıl yerim diye düşünür mü ?
Allah aşkına yapmayın etmeyin.....
Bu manyağı yetiştiren ebeveynlerinde sorun
Cok haklisiniz. Evliyim kayinvalidem esim bana kahve yapiyo diye sen erkek olmussun oglum kadin dedi :)) inatla her geldiginde kahve yaptiriyorum esime :) oglum oldu asla o tarz seyler soylenmesini sevmem kp geldi oglum gel parka gidelim de beraber koz tavlayalim capkinlik yapalim diyoKadınlarımıza özellşklede erkek anası olanlara sözüm.
Çocuğunuzu yetiştirirken ne olur kadınlara değer vermesini sevmesini saygı duymasını öğretin.
Had, oğlum göster pipini teyzelere derseniz iki elimiz yakanızda olur,bunların sonucuda kavgacı şiddeti seven kadını hor gören erkeklik taslayan bireylere dönüşüyorlar.
Biz kızlarımızı elin oğlu hırpalasın diye dünyaya getirip büyütmedik.
Bu ülkede ata erkil düzen devam ettikçe kadının adını toprağın altına gömüyoruz.
Özellşklede k.valideler oğlumdur erimdir yaparda ederde derse ben onun yüzüne tükürürüm.
Kadınlık bu değildir,iyi insan yetştrmektir...
işte temel sebepkesinlikle öyle abla ! Çıkar pipini göster, erkek yaptı mı çapkın kadın yaptı mı orospu....
Allah aşkına bırakın bu yaftaları, bu kalıpları ! Kadın ve erkek sadece cinsiyet ayrımına sahiptir, hakları eşittir. Bu sebeple her hangi birine ekstra hak verilmemelidir.
Kadınlar ezik mi ki kadın hakları diye bir saçmalık var ! Kadınalrın korunmaya mı ihtiyacı var ? Erkek fiziksel olarak güçlü ise bu gücü nasıl kullanacağını anası babası öğretir.
neyse ben yazmayacğaım zira çoğu beni yanlış anlayacak ....