Bu konuda kararsizim açikcası o yüzden oy kulanmadım ama gönlüm kaldırmamasindan yana birçok kişi kaldirilmasini isteyenler gelip açiklasin yazmiş ama bu konuda bir çok yazi var zaten genel olarak okumaya erinen bir millet oldugumuz için sataşmak için sormamişsaniz bir yazi birakiyorum aşagiya buradan okuyabilirsiniz kaldirilmasini isteyenler neden istemiş
Aile Akademisi Derneği, son günlerde sıkça tartışma konusu olan İstanbul Sözleşmesi'nin neden iptal edilmesini gerektiren 10 maddelik bir bildiri yayımladı.
www.habervakti.com
Cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği kavramlarına saldırmışlar,
üye olduğumuz AİHSi uyguluyana BAĞLAYICI AİHM KARARLARINDA cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği kavramları (sexual orientation gender identity) zaten yıllardır kullanılan hukuki kavramlar. Bunlar AİHM kararlarında açıkça kullanılan kavramlar. LGBTI hakları, örgütlenme, ayrımcılık yasağı, çalışma vb haklar zaten bizi bağlayan uluslarası hukuk metinlerine göre İNSAN HAKLARIDIR.
Ama tabi sizce AİHSin hiçbir bağlayıcılığı yok, zaten tanıdığınız bir şey değil AİHM kararları, bunlar, uluslararası insan hakları metinlerinin yasalardan üstün olmasına da karşı çıkıyorlar. Yani anayasamızın 90. maddesinden de hoşnut değiller. Amacınız zaten Avrupa Konseyinden çıkmak ve ülkeyi insan hakları kavramından toptan arındırmak. İran filan olsak çok sevineceksiniz. Arındırın bakalım çıkın bütün uluslararası insan hakları kuruluşlarından, kapatın bütün uluslararası STKları, Af Örgütüne yaptığınız gibi, yöneticilerini hapse atın, sonra da ayyyyy ekonomik krizzzz diye ağlamayın ama sonuçta ekonomi de çok iyi di mi?
Şiddet davalarında arabuluculuk yasağına karşıyız demişler Allahım şaka gibi. Polis barıştırıp barıştırıp göndersin, uzlaştırsın, aile kavramımız bozulmasın yeter kiii
.
Şiddet kavramı muallak demişler, bu, biz psikolojik şiddet ve ısrarlı takip yapalım, tehdit edelim filan, ama bunu şiddetten saymayın sadece ağzını burnunu kırdığımızda şiddetten sayın, demek.
Bu kadar saçma sapan bir metni koyup "okumaya eriniyorsunuz" yazmanız... Okumaya erinmedim sizi dinledim ama 5 dakika kaybettim gerçekten. Okumaya eriniyormuşuz ahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahah hiç güleceğim yoktu.