Aha erkekkkkkKendimi bildim bileli kadın gibi hissediyorum etek giyiyorum kilotlu çorap giyiyorum makyaj yapmayı seviyorum güzel bakımlı bir kadın olmak istiyorum ama bir türlü nasip olmadı tam bir kadın gibi olmadım çok istiyorum
Biz ne edek gardaşşşKendimi bildim bileli kadın gibi hissediyorum etek giyiyorum kilotlu çorap giyiyorum makyaj yapmayı seviyorum güzel bakımlı bir kadın olmak istiyorum ama bir türlü nasip olmadı tam bir kadın gibi olmadım çok istiyorum
Görünüşüm erkek ama içim bildim bileli kız yardımcı olurmusun banaAha erkekkkkk
Hoşgeldin Aytekin abiiiKendimi bildim bileli kadın gibi hissediyorum etek giyiyorum kilotlu çorap giyiyorum makyaj yapmayı seviyorum güzel bakımlı bir kadın olmak istiyorum ama bir türlü nasip olmadı tam bir kadın gibi olmadım çok istiyorum
Kadın gibi olmama yardımcı olurmusunBiz ne edek gardaşşş?
napalım. biz mi keselimKendimi bildim bileli kadın gibi hissediyorum etek giyiyorum kilotlu çorap giyiyorum makyaj yapmayı seviyorum güzel bakımlı bir kadın olmak istiyorum ama bir türlü nasip olmadı tam bir kadın gibi olmadım çok istiyorum
Ameliyatı ben yapamıyorum yalnız,tövbe bismillahKadın gibi olmama yardımcı olurmusun
Abi demesen canımHoşgeldin Aytekin abiii
Seni gidi abuzittin senii...Abi demesen canım
AplaaaaAbi demesen canım
AnlamadımYassssak
Kadın gibi görünmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirimnapalım. biz mi keselim
Fuat Abi?Kendimi bildim bileli kadın gibi hissediyorum etek giyiyorum kilotlu çorap giyiyorum makyaj yapmayı seviyorum güzel bakımlı bir kadın olmak istiyorum ama bir türlü nasip olmadı tam bir kadın gibi olmadım çok istiyorum
La tam uykuya dalmak üzereydim
Kadın gibi giyindirip süslermisin beniAmeliyatı ben yapamıyorum yalnız,tövbe bismillah.
bant yapıştır.Kadın gibi görünmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim