Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kadın olmak istiyorsanız yeri burası değil uzmanlarla görüşerek gerekli şekilde cinsiyet değiştirebilirsiniz,sırf saçma sapan muhabbetle dalga geçmeye geldiğiniz yer gördüğünuz gibi burası değil.
Arkadaşlar erkek olduğu için hesap açması yanlış evet. Ama bu tarz kişilerle dalga geçmeyin, "kendimi bildim bileli içim kadın" diyor. Ya söylediği gerçekse, Doğuştan gelen cinsiyet kromozomlarında olan bir bozukluk durumu olduğu için bu kişi bu durumdaysa büyük günah.
Arkadaşlar erkek olduğu için hesap açması yanlış evet. Ama bu tarz kişilerle dalga geçmeyin, "kendimi bildim bileli içim kadın" diyor. Ya söylediği gerçekse, Doğuştan gelen cinsiyet kromozomlarında olan bir bozukluk durumu olduğu için bu kişi bu durumdaysa büyük günah.
Ay mesele kadın gibi hissetmesi değil ,böyle söyleyip kadınlarla konuşmaya çalışan bir ergen olması. "beni süsler misiniz" ne demek ya? içinde varsa zaten kendi yapar burdaki kadınlar napsın ona
Böyle bir durumu olabilir,onla kimse dalga geçmez ama gecenin bir yarısı,gelip böyle bir konu açması ister istemez trol hissi uyandırıyor ki,yazdığı cevaplara bakılırsa öyle gibi gözüküyor.Diğer türlü,yardım edilebilecek yer burası değil.