Bu daha iyi olduAplaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu daha iyi olduAplaaaa
Puhahahahaha,ben bile o kadar feminen değilim Aytekin gardaş.Kadın gibi giyindirip süslermisin beni
Gidin gece gece uğraşmayın milletle. Mune bi bakabilir misin erkek üye var burda. Kadın kılığına girmek istiyormuş iki dk üfle püfle kadın olsun aytekin abimKadın gibi giyindirip süslermisin beni
Dalamazsın kabusun olicimLa tam uykuya dalmak üzereydim.
Canım kadın olmak istiyorum ne alaka bu dediğinHiç işiniz yok bu saatte üyelik açıp buraya konu mu açtınız? Hiç mi üşenmediniz? Zira ben 1 saattir lavaboya gidemiyorum üşengeçliğimden...
Giydirip süsle beni diyor,bana diyor.Ben kendimi süslemekten acizim ayol.Dalamazsın kabusun olicim
Niye dalga geçiyorsunGidin gece gece uğraşmayın milletle. Mune bi bakabilir misin erkek üye var burda. Kadın kılığına girmek istiyormuş iki dk üfle püfle kadın olsun aytekin abim
Kadın olmak istiyorsanız yeri burası değil uzmanlarla görüşerek gerekli şekilde cinsiyet değiştirebilirsiniz,sırf saçma sapan muhabbetle dalga geçmeye geldiğiniz yer gördüğünuz gibi burası değil.Canım kadın olmak istiyorum ne alaka bu dediğin
Ne yapayım ameliyat mı edeyim seni tövbe tövbe...Niye dalga geçiyorsun
Çok istiyorum ama olmak ne yapayımGiydirip süsle beni diyor,bana diyor.Ben kendimi süslemekten acizim ayol.
Sen 22 yaşında misin evladım?Trollemeye geldiğini bu kadar belli etme,eğlence arıyorsan gece gece,yanlış yerdesin.Çok istiyorum ama olmak ne yapayım
AblanmıMune Ablam bu isin uzmani simdi anlatir
Trolemiyorum küçüklükten beri çok istiyorum ama siz şaka zannediyorsunuz ben erkek bedeninde bir kadınımSen 22 yaşında misin evladım?Trollemeye geldiğini bu kadar belli etme,eğlence arıyorsan gece gece,yanlış yerdesin.
Tamam da çocuğum,biz sana bir şey yapamayız burada.Trolemiyorum küçüklükten beri çok istiyorum ama siz şaka zannediyorsunuz ben erkek bedeninde bir kadınım
Aytekin Bey, sitede kalıcı olmak istiyorsanız, cinsiyet değiştirme ameliyatı olarak içinizdeki kadını özgür bırakın. Erkek üye yasak, teknik olarak erkeksinizTrolemiyorum küçüklükten beri çok istiyorum ama siz şaka zannediyorsunuz ben erkek bedeninde bir kadınım
Olmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim beni kadın gibi süslermissinAytekin Bey, sitede kalıcı olmak istiyorsanız, cinsiyet değiştirme ameliyatı olarak içinizdeki kadını özgür bırakın. Erkek üye yasak, teknik olarak erkeksiniz
Dalga geçmeyin lütfenPuhahahahaha,ben bile o kadar feminen değilim Aytekin gardaş.
Aytekin bacım zekan burda yansıttığın gibiyse bırak pipin senle kalsın. kötü yola düşürürler seni bu zekayla
ÖnerinizSosyal medyada bu tarz hisseden insanlar için tonla lgbt sitesi,forumu var size yardımcı olacak, bu yollardan geçmiş.
Eğer konu gerçekse gelecek en yanlış yere geldiniz. En iyisi sayfayı kapatıp daha uygun bir site bulmak