Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende o sorunu yaşadım ilk bi kaç gün yaş farkı dediler çocuklarımı sebep gösterdiler eşim bu konuda kimseye taviz vermedi.Ben her haliyle bilerek kabullendim bir daha kimse ağzını açıp şöyle böyle demesin dedi.Arkadaşınızın tek yapacağı hem mesleğini düşünecek hem karşısındakinin düşüncelerini artı eksi ne varsa karşılaştıracak.Ona göre bir karar verecek.Karşısındaki iki gün sonra sen erkeklerlede görüşüyorsun mesleğini bırakacaksında diyebilir.Yaş çocuk konusuna hiç takılmadım arkadaşınız için sadece eş adayının verdiği tepkileri çok detaylı bir şekilde düşünmesini geleceğini mutsuzlukla devam ettirmemesini dilerim.Hakkında hayırlı olan ne ise Rabbim ona yönelmeyi nasip etsin.Acele karar vermesin bu konudaArkadaşım ailesini trafik kazasında kaybetti tüm ailesini. Ve mutlu olmasını çok istiyoruz. Ancak erkeklerle konuşmak yasak diyen bir adamla bir avukat nasıl yaşar ki. Cok başarılı bir avukat ve aşktan gözü kör olmuş önce eşim diyor hayretler içindeyim. Adamın annesi de 8 yas çok demiş sanki oğlu sütten çıkma ak kaşık
aynen arkadaşın boşlukta olduğu için mutlu olduğunu sanıyor. bence engelle arkadaşını. hergün ağlayacağına 1 gün ağlasın.Selamlar herkese.. Kızlar çok yakın bir arkadaşım aşığım diyerek evlenme kararı almış ve gerçekten üzüldüm. Sizlerin de fikrini almak istedim.
Kadın yani arkadaşım 40 yasinda avukat. Daha önce hiç evlenme mis çok iyi bir işi olan çokta güzel bir kadın. Es adayı ise 32 yaşında, lise terk,is açısından da serbest çalışan biri. Ve adamın bir oğlu var beş yıl önce boşanmış. Sizce yaş, kariyer farkı çocuk falan sorun yaşanır mi? Arkadaşım ailesini trafik kazasında kaybetti bir boşlukta diye mi böyle bilemiyorum.. Üzülme sinden korkuyorum. Lütfen siz de fikirlerinizi belirtin çok sıkıldım başkalarının da düşüncelerini merak ediyorum.
ayy umarım arkadaşın "beni kıskanıyo beni seviyo" düşüncelerine kapılmıyordurArkadaslar hepinize çok teşekkürler güzel yorumlarınız için. Benim fikrim de bu iş çok zor. Adam da korkunç bir kıskançlık var. 8 yas fark ama arkadaşım manken gibi bir kadın. İnanılmaz bakımlı hoş hiç kimse anlamaz aralarındaki farkı. Adam da iyi kazanıyor ama arkadaşım çok çok iyi kazanıyor. Aşk mi çıkar evliliği mi ben de anlamadım. Geçen akşam bayan arkadaşlar toplandık yemek yiyoruz akşam sekiz civarı. Bu arkadaşım da var. Adam sürekli mesaj atıyor resim istiyor. Dekolte mi giydin vs vs. Her gün is yerinde de resim at diyor Muş bu bana manyaklik gibi geldi. Adam saplantılı mi manyak mi cozemedik
Arkadaşım ailesini trafik kazasında kaybetti tüm ailesini. Ve mutlu olmasını çok istiyoruz. Ancak erkeklerle konuşmak yasak diyen bir adamla bir avukat nasıl yaşar ki. Cok başarılı bir avukat ve aşktan gözü kör olmuş önce eşim diyor hayretler içindeyim. Adamın annesi de 8 yas çok demiş sanki oğlu sütten çıkma ak kaşık
arkadaşına bu açtığın konuları ve yorumları okutsana. kızar mı acaba sana.Bir arkadaş çok güzel yazmış ailesini kaybetmenin boşluğunda bu adama tutunmus diye gerçekten öyle. . Geçen gün tartismislar adam bir gün boyunca cevap vermemiş arkadaşımda tüm hastaneleri aramış kaza oldu mu ölü yaralı var mı. diyeO kadar aglamis ki tanımaz haldeydi. Allahım güç versin güzel yazılar yazsın biz de arada kaldık
![]()
Cok yakindan sahitim. Şahane bir evlilikte olabilir.Selamlar herkese.. Kızlar çok yakın bir arkadaşım aşığım diyerek evlenme kararı almış ve gerçekten üzüldüm. Sizlerin de fikrini almak istedim.
Kadın yani arkadaşım 40 yasinda avukat. Daha önce hiç evlenme mis çok iyi bir işi olan çokta güzel bir kadın. Es adayı ise 32 yaşında, lise terk,is açısından da serbest çalışan biri. Ve adamın bir oğlu var beş yıl önce boşanmış. Sizce yaş, kariyer farkı çocuk falan sorun yaşanır mi? Arkadaşım ailesini trafik kazasında kaybetti bir boşlukta diye mi böyle bilemiyorum.. Üzülme sinden korkuyorum. Lütfen siz de fikirlerinizi belirtin çok sıkıldım başkalarının da düşüncelerini merak ediyorum.
Tahsil hayati boyunca agac kutugu kalinliginda kitaplar okumus birinin kelime haznesi bile otekine fark atar, kavga bile edemezsin be..ayni dili konusmazsin bikere..