• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın erkekten 8 yaş büyükse evlilikte sorun olur mu?

Erkekler 30 yas küçük bir bayanla evleniyorken bayanin 8 yaşi neden sorun olsunki???? Biraz gözünüzü acin bayanlarr

Arkadaşım ailesini trafik kazasında kaybetti tüm ailesini. Ve mutlu olmasını çok istiyoruz. Ancak erkeklerle konuşmak yasak diyen bir adamla bir avukat nasıl yaşar ki. Cok başarılı bir avukat ve aşktan gözü kör olmuş önce eşim diyor hayretler içindeyim. Adamın annesi de 8 yas çok demiş sanki oğlu sütten çıkma ak kaşık
Bende o sorunu yaşadım ilk bi kaç gün yaş farkı dediler çocuklarımı sebep gösterdiler eşim bu konuda kimseye taviz vermedi.Ben her haliyle bilerek kabullendim bir daha kimse ağzını açıp şöyle böyle demesin dedi.Arkadaşınızın tek yapacağı hem mesleğini düşünecek hem karşısındakinin düşüncelerini artı eksi ne varsa karşılaştıracak.Ona göre bir karar verecek.Karşısındaki iki gün sonra sen erkeklerlede görüşüyorsun mesleğini bırakacaksında diyebilir.Yaş çocuk konusuna hiç takılmadım arkadaşınız için sadece eş adayının verdiği tepkileri çok detaylı bir şekilde düşünmesini geleceğini mutsuzlukla devam ettirmemesini dilerim.Hakkında hayırlı olan ne ise Rabbim ona yönelmeyi nasip etsin.Acele karar vermesin bu konuda:KK51:

Sonu belli: mutsuzluk. Tabi bi mucize olmazsa. Arkadaşınız o kadar beklemiş evlenmemiş.şimdi böyle bi karar... Şaşırtıcı. Umarım ben ve benim gibi dusunenler yanılır ve mutlu olur....

Selamlar herkese.. Kızlar çok yakın bir arkadaşım aşığım diyerek evlenme kararı almış ve gerçekten üzüldüm. Sizlerin de fikrini almak istedim.
Kadın yani arkadaşım 40 yasinda avukat. Daha önce hiç evlenme mis çok iyi bir işi olan çokta güzel bir kadın. Es adayı ise 32 yaşında, lise terk,is açısından da serbest çalışan biri. Ve adamın bir oğlu var beş yıl önce boşanmış. Sizce yaş, kariyer farkı çocuk falan sorun yaşanır mi? Arkadaşım ailesini trafik kazasında kaybetti bir boşlukta diye mi böyle bilemiyorum.. Üzülme sinden korkuyorum. Lütfen siz de fikirlerinizi belirtin çok sıkıldım başkalarının da düşüncelerini merak ediyorum.
aynen arkadaşın boşlukta olduğu için mutlu olduğunu sanıyor. bence engelle arkadaşını. hergün ağlayacağına 1 gün ağlasın.

Yas acisindan benim yengem dayimdan 10 yas buyuk. Hala evliler ve mutlular. Soyle birsey var ki, yengem dayimdan baya yasli gosteriyor...Ama yas olayi en son sorun edilecek sey bu iliskide. Ayni yasta olsalardi bile o adam hic evlenilecek birisine benzemiyor.

Arkadaslar hepinize çok teşekkürler güzel yorumlarınız için. Benim fikrim de bu iş çok zor. Adam da korkunç bir kıskançlık var. 8 yas fark ama arkadaşım manken gibi bir kadın. İnanılmaz bakımlı hoş hiç kimse anlamaz aralarındaki farkı. Adam da iyi kazanıyor ama arkadaşım çok çok iyi kazanıyor. Aşk mi çıkar evliliği mi ben de anlamadım. Geçen akşam bayan arkadaşlar toplandık yemek yiyoruz akşam sekiz civarı. Bu arkadaşım da var. Adam sürekli mesaj atıyor resim istiyor. Dekolte mi giydin vs vs. Her gün is yerinde de resim at diyor Muş bu bana manyaklik gibi geldi. Adam saplantılı mi manyak mi cozemedik

Benim erkek kuzenim de, kendisinden 10 yaş büyük, üniversite mezunu hemşire bir bayanla evlendi.. Kuzenim de teknik lisesi mezunu.. Ama kendini çok geliştirmiş birisi.. yan yana geldiklerin de birbirlerine gayette güzel yakışıyorlar.. Gelinimiz minyon tipli olduğundan yaşını pek göstermiyor. Gayette iyi giden evlilikleri var..
Ama sizin arkadaşınızın, yaştan çok daha farklı sorunları var.. Yaş en son sıradaki bir sorun.. Adamın daha önce evlilik yapması ve çocuğunun olması.. Evlendiklerin de çocuk kimin yanında kalacak? Eğitimden çok, hayat tarzları, kültürleri, hayata bakış açıları birbirlerine uyuyorlar mu? Bunlarda çok önemli.
Arkadaşınızın ilk evliliği olacak, çocuk istiyor mu? Anne olma şansı da var..

Arkadaslar hepinize çok teşekkürler güzel yorumlarınız için. Benim fikrim de bu iş çok zor. Adam da korkunç bir kıskançlık var. 8 yas fark ama arkadaşım manken gibi bir kadın. İnanılmaz bakımlı hoş hiç kimse anlamaz aralarındaki farkı. Adam da iyi kazanıyor ama arkadaşım çok çok iyi kazanıyor. Aşk mi çıkar evliliği mi ben de anlamadım. Geçen akşam bayan arkadaşlar toplandık yemek yiyoruz akşam sekiz civarı. Bu arkadaşım da var. Adam sürekli mesaj atıyor resim istiyor. Dekolte mi giydin vs vs. Her gün is yerinde de resim at diyor Muş bu bana manyaklik gibi geldi. Adam saplantılı mi manyak mi cozemedik
ayy umarım arkadaşın "beni kıskanıyo beni seviyo" düşüncelerine kapılmıyordur :(

Ben üç yaş büyüğüm sorun oluyor bana göre.. olgun olsaydı diyorum en az 5yas büyük olmalı erkek.. bunlarda yaş kültür ekonomi...bi cok alanda sorun olur...

Arkadaşım ailesini trafik kazasında kaybetti tüm ailesini. Ve mutlu olmasını çok istiyoruz. Ancak erkeklerle konuşmak yasak diyen bir adamla bir avukat nasıl yaşar ki. Cok başarılı bir avukat ve aşktan gözü kör olmuş önce eşim diyor hayretler içindeyim. Adamın annesi de 8 yas çok demiş sanki oğlu sütten çıkma ak kaşık

Olacak iş değil
Umarım arkadaşın bu hatadan döner
Şu an ailesini kaybetmenin boşluğu ile bu adamın abuk sabuk kıskançlıkları ona sahiplenme gibi geliyor
Ancak bunlar sonradan dank eder kafasına, uçurumun eşiğinde geziyor arkadaşın ancak bazen yaşayıp görmek gerekir, laftan anlamaz basireti bağlanır ya insanın, sanırım öyle bir durumda şu an

Bence bu evlilikte yaş en ufak sorun gibi.adam erkekler ile konuşmasını dahi hata olarak görüyormus isterse hiç yaş farkı olmadın bu ayrılmak icin yeter de artar bile.

Bir arkadaş çok güzel yazmış ailesini kaybetmenin boşluğunda bu adama tutunmus diye gerçekten öyle. . Geçen gün tartismislar adam bir gün boyunca cevap vermemiş arkadaşımda tüm hastaneleri aramış kaza oldu mu ölü yaralı var mı. diye:( O kadar aglamis ki tanımaz haldeydi. Allahım güç versin güzel yazılar yazsın biz de arada kaldık :(

Oooo bence yașındaki söz konusu olmadan okadar sorun varki,.
Hiç bana göre değil

Bir arkadaş çok güzel yazmış ailesini kaybetmenin boşluğunda bu adama tutunmus diye gerçekten öyle. . Geçen gün tartismislar adam bir gün boyunca cevap vermemiş arkadaşımda tüm hastaneleri aramış kaza oldu mu ölü yaralı var mı. diye:KK43: O kadar aglamis ki tanımaz haldeydi. Allahım güç versin güzel yazılar yazsın biz de arada kaldık :KK43:
arkadaşına bu açtığın konuları ve yorumları okutsana. kızar mı acaba sana.

Selamlar herkese.. Kızlar çok yakın bir arkadaşım aşığım diyerek evlenme kararı almış ve gerçekten üzüldüm. Sizlerin de fikrini almak istedim.
Kadın yani arkadaşım 40 yasinda avukat. Daha önce hiç evlenme mis çok iyi bir işi olan çokta güzel bir kadın. Es adayı ise 32 yaşında, lise terk,is açısından da serbest çalışan biri. Ve adamın bir oğlu var beş yıl önce boşanmış. Sizce yaş, kariyer farkı çocuk falan sorun yaşanır mi? Arkadaşım ailesini trafik kazasında kaybetti bir boşlukta diye mi böyle bilemiyorum.. Üzülme sinden korkuyorum. Lütfen siz de fikirlerinizi belirtin çok sıkıldım başkalarının da düşüncelerini merak ediyorum.
Cok yakindan sahitim. Şahane bir evlilikte olabilir.
Inşallah iyi olur.

Sadece kadin asik ise bu aski bitene kadar yasamalidir. Bitecektir de. Hicbir Turk erkegi kadinin kendinden ustun ve basarili olmasini cekemez. %99.99 boyledir. Elbette dusuk bir ihtimallle, adam kendini gelistirme ve degisitirme pesinde gosteren olaganustu bir kisilige sahip olabilir. Ancak tanidiklarimdan biliyorum, bu tur "gelismeci" goruntu verip aslinda son derece "bayagi" olan erkek modeli cok var. O yuzden, eger bir cocuk istiyorsa evlensin, gerceklesince istedigi zaman ayrilsin. Japon kadinlari bu konuda uzman. Genc Turk erkekleriyle gen havuzunu cesitlendirip cocuk icin evlenip sonra basiyorlar tekmeyi. Sonuc: O adamla bir gelecek olmaz.

yaş farkı çok sorun değil bence arkadaşınızın üniversite mezunu olması da çok sorun (ne kıytırık üniversitelerden mezunlar var 2bin lira alamayan lise mezunu ticaret yapan biri gayet kendini geliştirmiş ve iyi kazanıyor da olabilir) değil esas sorun kadının kariyer sahibi olması üstelik bu işi erkeklerle muhatap olmadan nasıl yapacak? imkansıza yakın
ya öte yandan adamın şiddet eğilimi yoksa bence bırakın evlensin 2-3 sene evli kalsın çocuk istiyorsa belki son şansı bunu kullansın. bana birisi foto at dekolte mi giydin derse afedersiniz ama s...git derim. o kadar net. ne haddine? ama arkdaşınız bu kadar taviz veridğine göre bırakın bence, yaşasın.
adamla geçinemezse de ayrılır gider, belki ki aşık, belli ki bunalmış bunu yaşamazsa belki bir daha yaşayamayacak.
ha muhtemelen 3-4 sene sonra ne kafaymış benimki de nesine aşık olmuşum filan diyecek - belki olgun yaşına yakıştıramayacak ama dediğim gibi son tren olabilir bırakın binsin bu trene
şiddet küfür vs. varsa aman diyim, uzak tutun.

Tahsil hayati boyunca agac kutugu kalinliginda kitaplar okumus birinin kelime haznesi bile otekine fark atar, kavga bile edemezsin be..ayni dili konusmazsin bikere..

Aman ben avukat kocamla da farklı kelime haznesi kullanarak kavga ediyorum hukuk kitabı ike kültürün alakası yok

40 yaşına gelmiş acelesi ne yaşasın görsün diyeceğim de adamın zaten meslek vs kompleksi varsa evlilik çıkmaz bu ilişkiden bari çok para kaptırmasa

Evlenirse de ilk yıl bebek yapar bebek 6 aylık olmadan da boşanır gibi toplam 1,5 yıllık bir süreç olur

Yorumları kendisine okuttum hepsini tek tek okudu gözleri doldu ve cok aşığım dedi. Ben de bilemedim ki ne desem bos

Back
X