Öncelikle herkez değil herkes !
Herkese açıp göstermiyorum ,doktora açıp gösteriyorum o da doktorlar sapık fantazilerim olduğu için değil.
Belki mantar olduğu için belki kist için belki gebe kalmak için belki gebe kalamadığım için belki de doğurmak için..
Velhasıl bir sebebi oluyor sizin imanız benim ahlaksız olup her önüme gelene açtıgım imasıydı herhalde.
insanlara özellikle erkeklere nasıl hangi gözle baktığınızı gösteriyor bu da zaten.
Madem kafanıza kimse silah dayamıyor kadın doktora gidersiniz olur biter.
anlayamadığım tek şeydir bu ... bir kadın ancak bir kadına duygularını sorunlarını çok rahat kasılmadan anlatabilir..ayn sorunları çünki kadnda yaşar ..ama doktor ama tıp diourzya işte saçmalıktır..doktor olması erkek oldugunu değiştirmez.. sen onun yanında kasılırsın rahim ağzı açılmaz anlatrken sorunlarını çekinirsin ..ama o doktor günde kaç kişiye bakıyo derler bide ulan sen günde kaç kişiye açıp gösteriyosun kii..erkekler okumayın gidin başka bişi olun bırakın kadınlar olsun kadın doktoru adı üstünde kadın doktoruu
Bence çok yanlış düşünüyoruz. Ayrıca madem ki bu kadar rahatsız oluyosunuz bunu bu kadar dert edene kadar bi kadın doktor bulmayı deneseydiniz daha iyi olurdu diye düşünüyorum
Öncelikle herkez değil herkes !
Herkese açıp göstermiyorum ,doktora açıp gösteriyorum o da doktorlar sapık fantazilerim olduğu için değil.
Belki mantar olduğu için belki kist için belki gebe kalmak için belki gebe kalamadığım için belki de doğurmak için..
Velhasıl bir sebebi oluyor sizin imanız benim ahlaksız olup her önüme gelene açtıgım imasıydı herhalde.
insanlara özellikle erkeklere nasıl hangi gözle baktığınızı gösteriyor bu da zaten.
Madem kafanıza kimse silah dayamıyor kadın doktora gidersiniz olur biter.
anlayamadığım tek şeydir bu ... bir kadın ancak bir kadına duygularını sorunlarını çok rahat kasılmadan anlatabilir..ayn sorunları çünki kadnda yaşar ..ama doktor ama tıp diourzya işte saçmalıktır..doktor olması erkek oldugunu değiştirmez.. sen onun yanında kasılırsın rahim ağzı açılmaz anlatrken sorunlarını çekinirsin ..ama o doktor günde kaç kişiye bakıyo derler bide ulan sen günde kaç kişiye açıp gösteriyosun kii..erkekler okumayın gidin başka bişi olun bırakın kadınlar olsun kadın doktoru adı üstünde kadın doktoruu
komik olma istersen klavyede yazıyrz bak kelmelri yine yutuyorum telden yazıyorum yine yutuyorum hcdhsvdcus böylede yazabilirm size ispatlamıcam bunu eski türkçede z s değilmleri l n değişimleri m n değişmleri olmştr aç bak sayfasına
edebiyat öğretmeniyim ..hiçbir doktor canımı sıkmadı erkekmiş kızmış farketmez ben sadce kadınsall prblemlermizi bir kadınla rahat paylaşırz yazdım iiyi başarılı bir doktor bulursanz sorunlar hersy gzl olur
ya biz edebiyat derslerinde herkez kelimesi diye yanlış gördük yıllardır be öğretmenim. sınavlarda bile çıkardı bu karşımıza
bekar biri olarak haftaya kadın doğuma gitmem lazım.. erkek doktora gidicem.. çnkü ben adama bacaklarımı 360 derece açmayıp sadece ona derdimi anlatıcam.. o da beni iyileştirmeyi düşüncek...
içinizden öle düşünüosunuz ama bi arkadaşta yazmışya.. biz herkese açmıyoruz.. sadece doktora tedavi olmaya çalışıyoruz.. sizin öğrencilerinizi size hiç dertlerini anlatmıo mu.. erkek öğrencilerinizle dertleşmiyomusuunuz örtmenimmm
formda bu konu dışında ilk cinsel deneyim korkular vs doğum korkuları bunun gbi şeylerde var rahatsız oldugumz konular hakknda form açıyourz siz bu siteyi hangi amaçla kulanıyrsnz amaç bu değil mi ? mükkeml bir doktorum var ayrıca düşüncemi paylaştım doğal olarak
valla gecende biri beni böle bozmaya calıştı ben neden herkes demişimde herkez dememişim. şimdi erbebından öğrenelim söleyen olursa lafı yapıştırayım
bende utanıyorum kardeşim napalım yani ama acil doğum olursa yapacak bişe yok.
bende utanıyorum kardeşim napalım yani ama acil doğum olursa yapacak bişe yok.
eee şimdi herkez mi herkes mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?