Kadın doğum doktoru erkek olan var mı?

minerdgms

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
10
0
28
Merhaba herkese, kadin doğum doktorumun kadin olmasını istiyorum. Çok geleneksel bir insan değilim aslında ama ne bileyim rahat edemem gibi geliyor. Bi de erkek yani kadinlar daha empatik olur daha rahatlatır gibi bir düşüncem var. Saçma veya yersiz mi?
Hayır doktorların büyük çoğunluğu erkek. Bi de önerilenler de erkek. Bilmiyorum ya fikriniz nedir ☹️

Merhaba herkese, kadin doğum doktorumun kadin olmasını istiyorum. Çok geleneksel bir insan değilim aslında ama ne bileyim rahat edemem gibi geliyor. Bi de erkek yani kadinlar daha empatik olur daha rahatlatır gibi bir düşüncem var. Saçma veya yersiz mi?
Hayır doktorların büyük çoğunluğu erkek. Bi de önerilenler de erkek. Bilmiyorum ya fikriniz nedir ☹️
Benim doktorum erkekti. Daha önceki senelerde kadın doktorlara da gittim ama sanırım ben empatiden yoksun olanlara denk geldim. Doktorun kadını erkeği yoktur benim gözümde ama ben de bu bölümde kadın doktor tercih etmiyorum çünkü kendimi hiç rahat hissetmiyorum. Herkesin tercihi farklı yani siz kadın doktorda rahat edeceğinizi düşünüyorsanız neden saçma ve yersiz olsun ki, sonuç olarak muayene olacak olan sizsiniz

Doktorum erkekti, çok iyi bir doktor olduğu için 100 kere doğursam yine ona giderim. Kadın erkek farketmez yeter ki iyi bir doktor olsun.

Benim doktorum erkekti gayet rahattım başts çekinmiştim ama memnundum yine olsa yine ona giderim

Önerilenler erkek ise vardır bi bildikleri benim memlekette gittiğim Dr erkek yaşadığım şehirde gittiğim Dr erkek ikisi de mükemmel ötesi bidaha dogırsam yine giderım
ilk bi kadın Dr a gittim lanet olsun

Erkek tercih edin. El göz koordinasyoari ve güçleri daha iyi. Dikişleri daha iyi atıyorlar. Daha sağlam oluyor. Kadın doktorlardan daha kibar ve anlayışlı oluyorlar. İki doktorum var ikisi de erkek. Ben de onlara yan gözle bakmıyorum. Onlar da bana o gözle bakmıyor.

Tercih meselesi. Nasıl rahat ederseniz. Neden bunun konusunu açtınız? Tamamen tercih meselesi olan bir konu. Anlamadım sizi.

Benim en sevdigim doktorum erkekti, sehir degistirmek zorunda kalinca degistirdim. Erkekler daha empatik oluyor

Aksine kadın doktorların daha empatiden yoksun daha acımasız olduğunu düşünüyorum ya da benim karsima çıkanlar öyleydi, erkek doktorlar o kadar hassas davranıyor ki ben hep erkek doktor tercih ediyorum kaldı ki kadın doktor tercih etseniz dahi doğumda yine erkek asistanlarla vs karşılaşacaksınız. Ama rahat edemem diyorsanız da çevrenizden doktor hakkındaki yorumlardan yola çıkarak kadın doktor secebilirsiniz

Evet maalesef biraz saçma ve yersiz. Erkek doktorlar afedersiniz öküzün trene baktığı gibi bakmıyor herkes işini yapıyor. Çekinme durumu hepimizde olur ben kadın doktora gittiğimde de çekiniyorum. Önceliğiniz doktorun tecrübesi hastaların memnuniyeti olmalı cinsiyet ayrımı değil. Yine de kendi tercihiniz tabii

X