Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sana neden özel mesaj atamıyorum.. Sen bana atabiliyosan tel no yazarmıdın? Lütfen..
Kesinlikle alp ikiz kardeş .
Sarp değil . İstanbulun göbeğinde bi adam denize düşecek sonra onu kimsenin haberi olmadan gizemli bi kadın mı kurtaracak .... çok saçma olur bu senaryo .
Alp sonradan bulunan ikiz kardeş .
Bunu baharın öğrenme süreci vs ... dizi bi uzar .
Ama sonunda mutlu son Bahar ve Arif evlenir .
EveeeeeetHeyecanla bekliyorum .
Burda miyizzzz..
ay Allah korusun yaaaaa Allahım kimseye yaşatmasın.Bencede aldatmadi ama esini o ladar seven erkek bile yaparsa ne demeli bilmiyorum acaba nolucak merakla yeni bolumu bekliyorum ilk defa bi dizinin takipcisiyim kocami daha cok sevmeye basladim o ölürse ben naparim diyorum
Allah akıl fikir versin napiyon sen ya.Arkadaslar ben hap intiharina kalkistim dun yogun bakimdaydim.bebegimi emzirsam sakinca olsurmu aradan 26 saat gecti.
Arkadaslar ben hap intiharina kalkistim dun yogun bakimdaydim.bebegimi emzirsam sakinca olsurmu aradan 26 saat gecti.[/QUOTE
Sıkıntılı bir durum doktoruna sormalısin.Yazık sana, gençliğine, bebeğine..Yapmamalısin.Sıkıntın varsa Ailenden,doktordan destek al!