- 14 Ocak 2018
- 544
- 1.316
Dün yoğun bakımdaydin neden Dr sormadın ?Arkadaslar ben hap intiharina kalkistim dun yogun bakimdaydim.bebegimi emzirsam sakinca olsurmu aradan 26 saat gecti.
Bdv ne demekArkadaşlar kusura bakmasın kimse ama bu topik tamamen eğlence amaçlı,lütfen bdv ye dönmesin olur mu?
" Bir derdim var " bölümüBdv ne demek
Aynen canim.O üye yeniydi galiba paylaşacağı yeri şaşirdıArkadaşlar kusura bakmasın kimse ama bu topik tamamen eğlence amaçlı,lütfen bdv ye dönmesin olur mu?
Evet olabilir canım :)Aynen canim.O üye yeniydi galiba paylaşacağı yeri şaşirdı
Neredesin yavrum ya?Bu hafta seni pek göremedim.Özledik yahuHellooooooo naber kankiler canolar minnoslar ozledim yahuoh dizimizde var bugun,keyfimiz yerindr Allah bozmasin
Napalım canım Kazen'e haber verelim mi?Hellooooooo naber kankiler canolar minnoslar ozledim yahuoh dizimizde var bugun,keyfimiz yerindr Allah bozmasin
Oy minnos kalplim yaa survivor dan kafayi kaldiramadik biNeredesin yavrum ya?Bu hafta seni pek göremedim.Özledik yahu
verelim insallah kabul eder kuzumNapalım canım Kazen'e haber verelim mi?
Kirmaz kirmaz cicegem :))
Öyle ya kuzum .Bu şirin tam bir cadı dikkat çekmek için elinden geleni yapıyor.Kirmaz kirmaz cicegem :))
Fragman yine ne kadar sinir bozucuydu ne sirinmis arkadas
Ne kadar dogru soyledin kuzu evet her ailede bi sirin varÖyle ya kuzum .Bu şirin tam bir cadı dikkat çekmek için elinden geleni yapıyor.
Fragmanda bahar gibi bayılıyor falan aslında bu kız baharın mutluluklarını kıskanıyor. Kimsenin onunla ve çocuklarıyla ilgilenmesini istemiyor.ve sana birşey söyleyım mi her ailede bu kadar ağır olmasa da bir şirin var :))
Aynen:))Ne kadar dogru soyledin kuzu evet her ailede bi sirin varbugunde yapcak yapacagini.yine sinir olcaz aksam aksam ama neyse baharla arif icin deger :)))))
Allah korusun tabi ki kocalarimizin kiymetini bilelim vallahi sirf bu kadina kadina ozel degil evlenip bosanan kim varsa baslarda sigints gibi hissettim kendimi diyoray Allah korusun yaaaaa Allahım kimseye yaşatmasın.