Kadın dizisi

Ayy sarp yaşıyormuş ama hafızasını kaybetmiş galiba. ilk bölümlerde Sarp yaşasa keşke diyordum ama Şimdi Bahar görse ne olur bilmiyorum.

O Şirin'e deli oluyorum. Ekrana yumruk atasım geliyor :KK53::KK53::sinirli::sinirli:
Şirin'in annesine de sinir oluyorum. Nasıl anlamıyor kızının ruh hastası olduğunu, şaka gibi :sinirli::sinirli::sinirli:

Eğer sarp hafıza kaybı yaşamadiysa baharı aldattiysa sirini değil onun kafasını kiralim:sinirli:

Yaklaşık üç yıldır dizi izlemiyordum ama bu sene bu dizi dikkatimi çekti. İnşallah kalitesini korur sonradan bozmaz

Şirin evi terk edince, annesi hemen bahara dönüp,senin yüzünden evi terk etti kızım diyor,sanki bahar kızın değil,tencere kapak gibiler adeta şirinle annesi birbirlerini bulmuşlar.:KK69:

Bana neden bu konuyla ilgili sürekli bildirim geliyor? Bu ilk mesajım.
Rica ediyorum yollanmasın.
ulasimiz ulasimiz konuyu açan sizsiniz, size yazıyorum o zaman.

Bana neden bu konuyla ilgili sürekli bildirim geliyor? Bu ilk mesajım.
Rica ediyorum yollanmasın.
ulasimiz ulasimiz konuyu açan sizsiniz, size yazıyorum o zaman.
Bu dizi ile alakali ilk defa bildirim gitti salı günü.surekli bildirim gitmiyor yanlisiniz var

Yanlışım yok, ha bu dizi değildir ama yine dizi bildirimidir ve yine aynı üyedir. Yoksa ilk kez gelen bir şey için mesaj yazmazdım.
Aynı üye de değil.Farklı dizilerden geliyor olabilir evet ama şuna gitsin buna gitmesin diye bi uygulama olmadığından mecburen herkese gidiyor.bunu engellemek mümkün değil.bir cok kişi tarafindan bildirim gonderilmesi isteniyor ve gonderiliyor.uyeler degil yonetim gonderiyor bizlerin ricasiyla

Aynı üye de değil.Farklı dizilerden geliyor olabilir evet ama şuna gitsin buna gitmesin diye bi uygulama olmadığından mecburen herkese gidiyor.bunu engellemek mümkün değil.bir cok kişi tarafindan bildirim gonderilmesi isteniyor ve gonderiliyor.uyeler degil yonetim gonderiyor bizlerin ricasiyla
Kurtuluş yok yani diyorsunuz :KK70:
Peki, teşekkür ederim.

Kurtuluş yok yani diyorsunuz :KK70:
Peki, teşekkür ederim.
Merhaba,
beni etiketlemişsiniz bir yerde haklısınız konuyu açan benim:)fakat Coco nun dediği gibi sadece geçen salı bildirim gitti .Bu durumdan rahatsızsaniz yanlişim yoksa kendi profilinizden bildirimleri kapatırsanız dizilerden bildirim almazsınız diye düşünüyorum.

Merhaba,
beni etiketlemişsiniz bir yerde haklısınız konuyu açan benim:)fakat Coco nun dediği gibi sadece geçen salı bildirim gitti .Bu durumdan rahatsızsaniz yanlişim yoksa kendi profilinizden bildirimleri kapatırsanız dizilerden bildirim almazsınız diye düşünüyorum.
Normalde bir konuya mesaj yazınca bildirim geliyor ya, ben hiç yazmadığım halde gelince buraya yazdım.

Haklısın bebişim bir kere oldu artık.Mazur görün.
Yaa ben senin o minnoş kalbini yerim bak haa :KK74:acaba topigin ismini sadece kadın dizisi diye degistirsen olur mu?topigi sen actin ya belki degistirebilirsin.veya olmazsa yonetimden rica ederiz.ne dersin kuzu?

Normalde bir konuya mesaj yazınca bildirim geliyor ya, ben hiç yazmadığım halde gelince buraya yazdım.
Tabi ki
Yaa ben senin o minnoş kalbini yerim bak haa :KK74:acaba topigin ismini sadece kadın dizisi diye degistirsen olur mu?topigi sen actin ya belki degistirebilirsin.veya olmazsa yonetimden rica ederiz.ne dersin kuzu?
Ya süpersin coco:KK19:ben düzeltebilir miyim?Nasıl yapacağım kuzu?

Tabi ki

Ya süpersin coco:KK19:ben düzeltebilir miyim?Nasıl yapacağım kuzu?
Ben simdi kendi açtığım konulardan baktim denedim kuzuşum ama olmadi :KK70:. Mune abladan rica edelim.

Mune Mune ablacim topigimizin adını sadece kadın dizisi olarak değiştirir misin zahmet olmazsa?kusura bakma ugrastiriyoruz seni aksam aksam ama :KK68:

X