Kadin dedigin...

Iyi geceler hanimlar. Ben yedi aydir evliyim ama evlilik cok zormus. Sanirim bu biraz da benim karakterimden kaynaklaniyor. Ben kadin olmayi beceremiyorum. Hani tatli dille sabirla kocasina yaklasan kadinligini kullanan kadinlar var ya oyle olmak lazim galiba. Ben ne dusunuyorsam ne hissediyorsam cat cat soyluyorum. Haksizliga gelemiyorum. Kavga ediyorum. Sinirliyim. Ve sogutuyorum kendimden. Siz eslerinize nasil yaklasiyorsunuz?

bende senin gibiyim ama bu beni daha bi kadın yapıyo bence, herseyden önce dürüst bi insan yapıyo

ay bende ciddi ciddi yazdım sorun halının üstüne dökülen bacak kılları mıydı pınar etme yaaaaa:KK70::KK70::KK70:
anlaşmazlık olur olur da konu bu mu olurrrr:KK70:

eşimde genelde dustan sonra bornozu yatak odasında unutur napıyım kavga mı edeyim ben asıyorum eminim benim de vardır böyle huylarım ve eşim bana hiç kelime yapmadan arkamı topluyodur, seviyorsan herseyi görme duyma, yatağa küs girme mümkünse yatak sohbetiniz olsun

Iyi geceler hanimlar. Ben yedi aydir evliyim ama evlilik cok zormus. Sanirim bu biraz da benim karakterimden kaynaklaniyor. Ben kadin olmayi beceremiyorum. Hani tatli dille sabirla kocasina yaklasan kadinligini kullanan kadinlar var ya oyle olmak lazim galiba. Ben ne dusunuyorsam ne hissediyorsam cat cat soyluyorum. Haksizliga gelemiyorum. Kavga ediyorum. Sinirliyim. Ve sogutuyorum kendimden. Siz eslerinize nasil yaklasiyorsunuz?
sürekli diken üzerinde olmak iyi değil, öfke kontrolü önemlidir, bu sorunu çözmeniz lazım, buna katılıyorum.
ama şu tatlı dille sabırla erkeğe yaklaşma işini anlamıyorum. eşiniz size tatlı dille sabırla yaklaşıyor mu? karı koca oldunuz diye sevgililikten feragat etmediniz, birbirinizin gönlünüzü yapmalısınız ama kocanız padişah değil, ev onun haremi değil, siz de ona sunulmuş cariye değilsiniz. karşısında göbek atıp "ağam paşam" çekmek zorunda değilsiniz.
insanız eşref saatimiz var af edersiniz eşek saatimiz var. elbette insan hayatındaki insanlara sadece eşine değil, arkadaşına ailesine güler yüz göstermeli ama sırf kocanız diye "aman paşam al şunu ye" diye işten gelince adamı balla börekle beslemek zorunda değilsiniz.
kişiliğinizin fazla sivri yönlerini elbette törpülemelisiniz ama eşiniz sizinle siz olduğunuz için evlendi, çok şikayetçi ise evlenmeyebilirdi, eğer beğenmediğiniz bir yönünüz varsa kendiniz için değiştirin, eşinizi mutlu etmek için değil. öne kendinizi aldığınız sürece siz daha mutlu olursunuz, siz mutlu olunca da etrafınızdaki insanlara daha pozitif yaklaşırsınız.

Kadın olmak; haksızlığa gelmek, kavga etmemek, sinirli olmamak mı oluyor ki de kadın olmayı beceremiyorsunuz...

ay kız sesli güldüm valla :-) halı küçük zaten,oda kocaman.koca odada niye özellikle halının üstünde soyunuyosun diyorum,neymiş ayağını halıya basmayı severmiş.mayısta evleneli 2 sene olacak inanırmısın evlendiğimizden beri aynı muhabbet dönüyor ortada:rolleyes:

Halından kıl tüy vs zor çıkıyorsa pek kullanışlı değil demek ki. Ben halıları alırken özellikle kıl tutup tutmadığını sormuştum. Eşin huyundan vazgeçmiyorsa halınızı değiştirebilirsiniz :rolleyes:

Ben de haksizliga gelemiyorum ve hakkim olan hicbir şeyi cilve naz ile kabullendiremem.

Adam olan adam anlar zaten. Olmayan da "kadin dediğin.." diye baslayip "amma feminist ciktin..." diye devam eder sözlerine..

Bu yüzden iliskilerim yürümez çoğunlukla.
Umrumda da değil acikcasi bu yüzden evlenirsem de bosanacagmi düşünüyorum...
umarım bana sadece kadin olarak değil insan olarak bakan bir adam bulurum...

Ne kadar kadınlığını kullanırsan kullan karşındaki ondan anlamıyorsa o iş boş.

7 aylık evlilik daha çok yeni. Yani birbirinize alışma süreciniz var. Bizim 2 yıl olacak daha yeni yeni oturuyor bazı şeyler. Sen fedakarlık edeceksin eşin fedakarlık edecek bu süreyi aşacaksınız. Mesela eşin birşey yapıyorsa önce düşün. Bu adam buna sinirleneceğimi biliyor ama yine yapıyor mu yoksa beni tam tanıyamadığı için farkında değil mi? Ne düşünüyorsan elbette söyle ama karşındakinin kocan olduğunu unutmadan kavga etmeden. Savaşçı mısınız siz :) Savaşmayın.

Ben de çabuk sinirlenirim, biraz tezcanlıyım işime karışılmasını sevmem. Eğer eşim hala birşeylere karışıyorsa bende sinirlenirim. Onun dışında tatlı dilliyimdir ama bu yapım gereği.

Olayı evlilik olarak ele almayın sadece. Genel olarak sabırlı bir insan olmak avantajdır. Bağırmak, bir insana hakaret etmek, sürekli didişmek doğru olmayan davranış biçimleri. Bu tip özellikleriniz varsa bunları eşiniz için değil daha iyi bir insan olmak için değiştirmelisiniz.

Her konuda eşinizin dediğini yapmak zorunda değilsiniz hatta size mantıklı gelmeyen hiçbir şeyi yapmayın. Yalnız bildiğinizi yaparken kavga etmeyeceksiniz işte.

İnsanoğlunu idare edebilmek zor zanaat üstadım..

bende öyleyim o çıtı pıtı hanımhanımcık kızlardan olamadım gitti kocam beni "sinirküpüm" diye seviyo

evli olmadığım için eşsiz tecrübelerimden faydalandıramicam seni...
"eşleriniz" diye sormuşsun.

bende öyleyim bebek gibi eşimi pışpışlayalamam
naz cilve yanımdan geçmez
asabiyimdir :KK45:
daha yazmayacam Allah kocama sabır versin

Ben boşandıktan sonra kedi edinmiştim. Onu gözlemledim bir süre, öyle kıvrak hareketlerle bize istediğini yaptırıyo ki el mecbur gidiyosunuz peşinden :) Benim mottom mia(kedim) oldu :KK70: İstediğimi kıvrak hareketlerle yaptırıyorum ahahaha

Iyi geceler hanimlar. Ben yedi aydir evliyim:anneadayı: ama evlilik cok zormus. Sanirim bu biraz da benim karakterimden kaynaklaniyor. Ben kadin olmayi beceremiyorum. Hani tatli dille sabirla kocasina yaklasan kadinligini kullanan kadinlar var ya oyle olmak lazim galiba. Ben ne dusunuyorsam ne hissediyorsam cat cat soyluyorum. Haksizliga gelemiyorum. Kavga ediyorum. Sinirliyim. Ve sogutuyorum kendimden. Siz eslerinize nasil yaklasiyorsunuz?
Başta ben de senin gibiydim ama baktım huzur kaçırmaktan başka bir işe yaramıyor artık her seferinde eşimi karşıma alıp 5 yaşındaki çocuğa nasihat verir gibi imalardan uzak tane tane durumun doğru ya da yanlış olduğunu dile getirdim olay çözüme kavuştu

ben de söylemek istediğim konuları çat çat söylerim.
ama sonrasında da rahatlarım.
istediğimi söylediğim için.
ama diğer zamanlarda gayet sakin bi insanım.
yumuşağımdır .

Baktim da burda hakkaten o cilveli hatunlardan yok, hepimiz asabiyiz hepimiz pata küteyiz:) dogallik iyidir canlar.Ben herseyimi duzenli kaldiririm ama Benimki ustunu nerde cikarirsa oraya firlatir.corabi koltugun altindan cikar pantolunu konsolun ustunde ( kesinlikle abartmiyorum) ama ne bileyim komik geliyo guluyorum,bazen uyariyorum ama bu sebepten hic tartismadik .

X