Fazlalık hemi bu iydiEne neyin fazla acep
Malum senin erkek gibi olman için bi fazlalığının olması lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fazlalık hemi bu iydiEne neyin fazla acep
Malum senin erkek gibi olman için bi fazlalığının olması lazım
Fazlalık hemi bu iydi
nasıl bi halı olması lazım canım.ilmek sayısı çok halıda.kalitelide almıştık.ama dediğin gibi kıl zor çıkıyor.
Esim benimle ben oldugum icin evlenmedi sanirim. Bunu simdi anliyorum. Siz boyle deyince bi isik yandi kafamda. O yuzden kotuyuz ama bunun sucunu kendimde ariyorum heralde.sürekli diken üzerinde olmak iyi değil, öfke kontrolü önemlidir, bu sorunu çözmeniz lazım, buna katılıyorum.
ama şu tatlı dille sabırla erkeğe yaklaşma işini anlamıyorum. eşiniz size tatlı dille sabırla yaklaşıyor mu? karı koca oldunuz diye sevgililikten feragat etmediniz, birbirinizin gönlünüzü yapmalısınız ama kocanız padişah değil, ev onun haremi değil, siz de ona sunulmuş cariye değilsiniz. karşısında göbek atıp "ağam paşam" çekmek zorunda değilsiniz.
insanız eşref saatimiz var af edersiniz eşek saatimiz var. elbette insan hayatındaki insanlara sadece eşine değil, arkadaşına ailesine güler yüz göstermeli ama sırf kocanız diye "aman paşam al şunu ye" diye işten gelince adamı balla börekle beslemek zorunda değilsiniz.
kişiliğinizin fazla sivri yönlerini elbette törpülemelisiniz ama eşiniz sizinle siz olduğunuz için evlendi, çok şikayetçi ise evlenmeyebilirdi, eğer beğenmediğiniz bir yönünüz varsa kendiniz için değiştirin, eşinizi mutlu etmek için değil. öne kendinizi aldığınız sürece siz daha mutlu olursunuz, siz mutlu olunca da etrafınızdaki insanlara daha pozitif yaklaşırsınız.
:)))))evli olmadığım için eşsiz tecrübelerimden faydalandıramicam seni...
"eşleriniz" diye sormuşsun.
Valla bende snin gibiyin ama allahtan kocam anlayisli baskasi olsa bes dakka katlanmaz bana bazen sinirlenince alttan aliyo kendi kabugumuza cekiliyoz sonra kalbini kirdiysam ozur diliyorum ayni yataga yatinca barisiyoz zaten bide o benin icimi biliyo hassas konularimi anlayis gosteriyo bazen oda dayanamiyo patliyo bakiyo ven daha cok kukruyim susuyo bole bole goturuyoz iste iki naz bi niyaz isve cilve yap karsina al konus eminim seni anlarIyi geceler hanimlar. Ben yedi aydir evliyim ama evlilik cok zormus. Sanirim bu biraz da benim karakterimden kaynaklaniyor. Ben kadin olmayi beceremiyorum. Hani tatli dille sabirla kocasina yaklasan kadinligini kullanan kadinlar var ya oyle olmak lazim galiba. Ben ne dusunuyorsam ne hissediyorsam cat cat soyluyorum. Haksizliga gelemiyorum. Kavga ediyorum. Sinirliyim. Ve sogutuyorum kendimden. Siz eslerinize nasil yaklasiyorsunuz?
ikili ilişkilerde çoğunlukla tek bir suçlu yoktur, ben buna inanırım. elbette istisnalar vardır ama ortak hayatınız dara girdiyse bunda sadece sizin suçunuzun olması mümkün değil. kendinizi ya da eşinizi suçlamak yerine durun ve neyin yanlış gittiğini bulmaya çalışınEsim benimle ben oldugum icin evlenmedi sanirim. Bunu simdi anliyorum. Siz boyle deyince bi isik yandi kafamda. O yuzden kotuyuz ama bunun sucunu kendimde ariyorum heralde.