Kadin dedigin...

bende öyleyim bebek gibi eşimi pışpışlayalamam
naz cilve yanımdan geçmez
asabiyimdir :KK45:
daha yazmayacam Allah kocama sabır versin
Ewli değilim ama bende zorumdur ya, yanii anında surat asarım kırılganımdır çok alınırım hemen...
Naz yapamam ama başka konuda gönül almasını da bilirim ya sanırım negatif özelliklerim olmasına rağmen o olumlu özelliğimden elimde tutmasını bilimm ben :KK45::KK45:

Ewli değilim ama bende zorumdur ya, yanii anında surat asarım kırılganımdır çok alınırım hemen...
Naz yapamam ama başka konuda gönül almasını da bilirim ya sanırım negatif özelliklerim olmasına rağmen o olumlu özelliğimden elimde tutmasını bilimm ben :KK45::KK45:

:KK45:hiç artım yok canım:KK45:
gönül falanda alamam:KK53:

Iyi geceler hanimlar. Ben yedi aydir evliyim ama evlilik cok zormus. Sanirim bu biraz da benim karakterimden kaynaklaniyor. Ben kadin olmayi beceremiyorum. Hani tatli dille sabirla kocasina yaklasan kadinligini kullanan kadinlar var ya oyle olmak lazim galiba. Ben ne dusunuyorsam ne hissediyorsam cat cat soyluyorum. Haksizliga gelemiyorum. Kavga ediyorum. Sinirliyim. Ve sogutuyorum kendimden. Siz eslerinize nasil yaklasiyorsunuz?

Sakin sakin konuşuyorum.
O sinirliyken genelde bişey söylemiyorum. sakinleştikten sonra tane tane anlatıyorum.
Üzüldüğümü belirtiyorum.
Her zaman benim dediğim demiyorum, orta yolu bulmaya çalışıyorum.
O bir adım attığında, ben de atıyorum.
Haklı da olsam haksız da olsam onu üzdüğüm için özür dilemekten çekinmiyorum. (o da öyle)
Beni mutlu ettiğinde ona teşekkür ediyorum.
Bol bol gülümsüyorum :) özellikle gerildiğimiz zamanlardan sonra barışma aşamasında.
Küssem de çok uzatmıyorum.

ne biliyim ben böyle şeyler yapıyorum.

Bende alamıyom da genellikle kavgaları ben çıkarttığım için iyi gönül almayı bilirim...
Ama eğer hata ondaysa on karış suratım ona yeter zaten.. :KK53:

bana bi ara özel ders versene
hatalı hatasız fark etmez
yapımda yok yumuşaklık:KK45:gönül almak naz cilve yapmak:mad:

Bende 1,5 yıllık evliyim. Ancak oturuyor her şey. Kadınlığını beceremiyorum diye hissettiklerini söylemekten vazgeçme, bunun kadınlıkla bir ilgisi yok , ben hissettiğim her şeyi söyleyebilen birisi değilim ama bunun en çok zararı da bana oluyor maalesef. Sadece söylerken biraz daha az sinirli olmalısın bence.
Ve bide kocan da sana öyle yaklaşmıyorsa her zaman tatlı dille yaklaşamazsın. Bence kadınlığında bir sorun yok, sadece biraz daha az sinir :KK66::KK66::KK66:

tatlı dil ile çözülmeyecek problem yok,
ses yükseldikçe haklılık payı düşer,haksız olanım sesi yüksek çıkar misali,
bence bi bayan
*zarif olmalı
*narin olmalı
*güler yüzlü olmalı
*asla küfürlü konuşmamalı
*tatlı dilli olmalı

tabi anlayana sivrisinek saz
anlamayana davul zurna az misali bazı adamlara ne yapılsa boş nato mermer nato kafa:KK51:

Ben ilk evli olduğunuz yıllar daha iyiydim zamanla daha sinirli olduğumu düşünüyorum çocuklar beni bitirdi :KK45:Eşim çok üstüme gelmez sinirliyken işini ben sakinleşince halleder:KK67:

Kadınlığını kullanmak nedir ya. Adam ben onu tahrik ediyorum, cilve yapıyorum diye benim dediğimi yapacaksa hiç yapmasın mümkünse.

Gayet odun bir kadinim, cilveli degilim, romantik hiç değilim. Ama sakinim. Sinir denilen şey bende yok. Ne soyleyeceksem yumuşak bir dille direkt anlatıyorum. Hiç anlaşılmadığım olmadı şimdiye kadar. Ne kadar çok sesinizi yukseltirseniz o kadar anlaşılmaz olursunuz.

Her türlü ilişkide "ben dili" çok önemlidir. Şunu bunu yapmıyorsun yerine bunu yaparsan çok mutlu olurum ya da hep böyle davranıyorsun yerine kendimi kötü hissediyorum demeyi öğrenmelisiniz. Bu evlilik hayatında da iş hayatında da arkadaşlık ilişkilerinde de cocugunuzla olan ilişkide de çok işinize yarar. Sen derseniz suçlamış olursunuz karşınızdaki insan savunmaya geçer. Ben derseniz duygularınızı yansıtmış olursunuz.

Çok dert etme, Türk toplumunda kadın olmak haksızlık zaten
Kendimi mutsuz şirin gibi hissediyorum
Hep tahammül hep tahammül saldım gitti artık gık etmiyorum
Etmeyince de sorun, bu seferde niye bu kadar sakinsin neye triplisin oluyo
Çözemedim bu kadınlık işini ben o yüzden kimseye faydam dokunmaz bu halde =((

X