bana göre çalışıp çalışmamak yada okuyup okumamak değil..meslek sahibi olayı hiç değil..
kaçımız okuduğumuz bölümle ilgili bir meslek sahibiyiz Allah aşkına(bknz:iktisatı bitirdim,araç satıştayım):1shok:
kadın akıllı olmalı arkadaşlar..konunun özeti bu bence..
hiç bir vasfım olmasa okumasaydım,okuma yazma bilmeseydim,gerçekten çok ama çok geride olsaydım en azında yemek yada temizlik konusunda kendimi yetiştirir,zor durumda kaldığımda yapabilecek bir işim;alın terimle kazanabileceğim bir işim olsun isterdim..
topiclerde okuyoruz kocam beni aldattı ama ayrılamıyorum..maddi durumum yeterli değil,2 çocuğum var..ailem beni kabul etmiyor..
yada dayak yiyorum ama ayrılamıyorum..
kimse bana kızmasın ama çok sinirleniyorum tamam imkanın olmaz,yada iş bulamazsın ondan çalışamazsın farklı bir konu..tatlicadiarzu
ama yemek yap,bulaşık yıka,temizlik yap..
aklını kullancaksın kardeşim..
okumadım,bu zamana kadar çalışmadım demek mazeret değil..
kabul da etmiyorum..
hiç bir şey yapamıyorsan elişi öğren zor kaldığında yada ihtiyacın olduğunda yap.sat,para kazan..
diyorum ya herşey kadının aklını kullanmasın da..başka bir şeyde değil..fisfisfis
bana göre çalışıp çalışmamak yada okuyup okumamak değil..meslek sahibi olayı hiç değil..
kaçımız okuduğumuz bölümle ilgili bir meslek sahibiyiz Allah aşkına(bknz:iktisatı bitirdim,araç satıştayım):1shok:
kadın akıllı olmalı arkadaşlar..konunun özeti bu bence..
hiç bir vasfım olmasa okumasaydım,okuma yazma bilmeseydim,gerçekten çok ama çok geride olsaydım en azında yemek yada temizlik konusunda kendimi yetiştirir,zor durumda kaldığımda yapabilecek bir işim;alın terimle kazanabileceğim bir işim olsun isterdim..
topiclerde okuyoruz kocam beni aldattı ama ayrılamıyorum..maddi durumum yeterli değil,2 çocuğum var..ailem beni kabul etmiyor..
yada dayak yiyorum ama ayrılamıyorum..
kimse bana kızmasın ama çok sinirleniyorum tamam imkanın olmaz,yada iş bulamazsın ondan çalışamazsın farklı bir konu..tatlicadiarzu
ama yemek yap,bulaşık yıka,temizlik yap..
aklını kullancaksın kardeşim..
okumadım,bu zamana kadar çalışmadım demek mazeret değil..
kabul da etmiyorum..
hiç bir şey yapamıyorsan elişi öğren zor kaldığında yada ihtiyacın olduğunda yap.sat,para kazan..
diyorum ya herşey kadının aklını kullanmasın da..başka bir şeyde değil..fisfisfis
anneniz ya da kayınvaldeniz ile yakın oturuyorsunuz ya da aynı şehirdesiniz sanırım,o zaman şanslısınız..
Çok uzak şehirlerde yaşıyor olsanız ne olurdu?
zaten doğum izni de çok uzun bir süre sayılmaz...
Ben de sadece kendi açımdan değil genel anlamda da yazıyorum..
Evet, erkekler çalışmayan kadına parayı naptın diye sormuyorlar demediniz tam olarak ama, çalışan kadın parasını istediği gibi harcar,hesap vermek zorunda olmaz gibilerden bir örnek verdiniz..Bu da aynı kapıya çıkar zaten..
Arasıra birbirimize bir şeyler hatırlatmamız doğal...
Çalışıp çalışmaması kadının o an içinde bulunduğu şartlar ile alakalıdır diyorum bende...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?