- 22 Temmuz 2020
- 67
- 181
-
- Konu Sahibi gorevimiztehlike
İnşallah geçerseniz. Ben devlette çalışıyorum. Zamanında kredi çektik ev aldık. Peşinat kısmını ortak birikimimiz ile verdik. Geri kalan krediyi eşim ödedi. Ev de benim üstümde. Ama boşanırsak yarıya yarıya bölünür. Kimin üstünde olduğunun pek önemi yok.Şu bahsettiğiniz bütçe yönetimi acayip mantıklı geldi. Belki maaşımdan da biraz harcardım sadeceAy devlete bi geçsem de şöyle birikim yapsam şöyle harcasam.
Allahım gönlüne göre versin inşallah canım.
İnşallah geçerseniz. Ben devlette çalışıyorum. Zamanında kredi çektik ev aldık. Peşinat kısmını ortak birikimimiz ile verdik. Geri kalan krediyi eşim ödedi. Ev de benim üstümde. Ama boşanırsak yarıya yarıya bölünür. Kimin üstünde olduğunun pek önemi yok.
Valla sorma çalışmayan hanımlara kocaları bakıyor. En azından çalışanlarda hanım masrafı yok. Hala yetmiyor benimkine.
Ya saçma değil gerçekçi. Eşim bana bedava hayat nasıl dediği için bu yorumu yapıyorum. Kiraya faturalara her ay düzenli ortak olmadığım için. Halbuki çalışmayan hanımların tüm masrafları eşlerine ait değil mi? Onlara kıyasla söylüyorum bunu. Neden saçma gayet gerçekçi. Duygusal bakmayın olaya. Üstelik ben bunu duyarken maaşım da bana kalmıyor yine eve barka bebeğe arabaya gidiyor bir şekilde...Ne saçma bir tabir bu.
Kendisi çalışıp eve para getiriyor ya,o yüzden el üstünde tutulması gerekiyor.Çalışmayan kadınları da evde kocaları besliyorBi konuyu da çalışmayanlara bağlamayın be.
Senin derdin başka, neden çalışmayanları konuya dahil etmeye çalışıyorsun?
Kendisi çalışıp eve para getiriyor ya,o yüzden el üstünde tutulması gerekiyor.Çalışmayan kadınları da evde kocaları besliyor.
Ya saçma değil gerçekçi. Eşim bana bedava hayat nasıl dediği için bu yorumu yapıyorum. Kiraya faturalara her ay düzenli ortak olmadığım için. Halbuki çalışmayan hanımların tüm masrafları eşlerine ait değil mi? Onlara kıyasla söylüyorum bunu. Neden saçma gayet gerçekçi. Duygusal bakmayın olaya. Üstelik ben bunu duyarken maaşım da bana kalmıyor yine eve barka bebeğe arabaya gidiyor bir şekilde...
Bir evde senin paran,benim param muhabbeti olduğu zaman o evlilikte taşlar yerine oturmamış demektir.Sonuna kadar kadınların çalışmasını vd üretken olmasını savunuyorum ama çalışmayan kadınlara da kocaları bakıyor demek hiç hoş bir tabir değil.Ya saçma değil gerçekçi. Eşim bana bedava hayat nasıl dediği için bu yorumu yapıyorum. Kiraya faturalara her ay düzenli ortak olmadığım için. Halbuki çalışmayan hanımların tüm masrafları eşlerine ait değil mi? Onlara kıyasla söylüyorum bunu. Neden saçma gayet gerçekçi. Duygusal bakmayın olaya. Üstelik ben bunu duyarken maaşım da bana kalmıyor yine eve barka bebeğe arabaya gidiyor bir şekilde...
Diğer yorumlarımda cevabı yazıyor siz de hemen üslüp bozup be falan diyerek yazmayın. Benim maaşım zaten bana kalmıyor eşim de kirayı faturayı ödediği için bana bedava hayatın var dedi. Veyahut bi narket alışverişi yapınca bi benzin alınca hemen lafını ediyor. E ben de doğal olarak çalışmayan hanımlar da var diyorum onların eşi bakıyor masraflarına üstelik gül gibi bakıyor laf da duymuyorlar en azından diyorum bu amaçla katıyorum. Niye tepki veriyorsunuz konum zaten parasal mevzular.Bi konuyu da çalışmayanlara bağlamayın be.
Senin derdin başka, neden çalışmayanları konuya dahil etmeye çalışıyorsun?
Diğer yorumlarımda cevabı yazıyor siz de hemen üslüp bozup be falan diyerek yazmayın. Benim maaşım zaten bana kalmıyor eşim de kirayı faturayı ödediği için bana bedava hayatın var dedi. Veyahut bi narket alışverişi yapınca bi benzin alınca hemen lafını ediyor. E ben de doğal olarak çalışmayan hanımlar da var diyorum onların eşi bakıyor masraflarına üstelik gül gibi bakıyor laf da duymuyorlar en azından diyorum bu amaçla katıyorum. Niye tepki veriyorsunuz konum zaten parasal mevzular.
Yaw siz niye bok atılmış hissediyorsunuz. Çalışmayan kadına bok falan atıldığı yok vallahi. Niyetim öyle değil. Yanlış anlamayın. Valla bazen diyorum ben de çalışmasam mı acaba diyeYav bacım senin eşin öküzse çalışmayan kadının suçu ne?
Bizim sorunumuz bu, başkasına bok atmadan kendimizi aklayamıyoruz.
Valla ben yediğime içtiğime dikkat ediyorum bebek emzirdiğim için. Sen niye takıyorsun çalışmayan kadına eşi bakıyor yazdığım için. Doğru işte ve kötü bir şey mi? Eşinin bakması güzel değil mi. Daha çok aile hissediyordur.He sen istediğini söyleyeceksin. Konuyu kafana göre millete evireceksin, ben ‘be’ yazdığım için üslup mu bozmuş olacağım? Ne içiyorsan azalt biraz.
Hee ben eskiden çalışıyordum ama şu anda şartlar elvermediği için çalışamıyorum.Şu anda yiyici kadın pozizyonundayim.Kocişim çalışıp getiriyor,ben de çatır çutur yiyiyorum,ohh selam olsun diyeyim de tam olsunHe sen istediğini söyleyeceksin. Konuyu kafana göre millete evireceksin, ben ‘be’ yazdığım için üslup mu bozmuş olacağım? Ne içiyorsan azalt biraz.
O zaman çalışma arkadaşım.Valla ben yediğime içtiğime dikkat ediyorum bebek emzirdiğim için. Sen niye takıyorsun çalışmayan kadına eşi bakıyor yazdığım için. Doğru işte ve kötü bir şey mi? Eşinin bakması güzel değil mi. Daha çok aile hissediyordur.