- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.296
- 53
- 35
- Konu Sahibi Bluedreamer02
- #1.561
Kacma canım eksik olunca tadımız olunca tadımız olmuyorKaçis yok demi ablam kacmaayda calismiyomki kacsam yakalrsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacma canım eksik olunca tadımız olunca tadımız olmuyorKaçis yok demi ablam kacmaayda calismiyomki kacsam yakalrsiniz
Merhaba kızlar hemen menümü paylaşıyorum
Sabah
Domates
1 kartvizit büyüklüğünde peynir
Çeyrek simit
2 3 bardak çay
Ara
2 bardakkahve
Akşam daha yemedim ama kıymalı pide var menüde bakalım 1000 kalori yi geçmeden yiyeceğim
Ve bugün 5.5 km yürüyüş
Öpüyorum çok
Oh oh ne güzel bir menü ,ıspanak sevilmez mi(bir de yıkaması olmasa),afiyet olsunSelam güzellerrr nasılsınız? Spor yaptınız mı?
Bugün öğlen ve akşam ıspanak yedim hiç sevmediğim halde
Menümü paylaşayım
Kahvaltı
3 zeytin - 3 küçük parça peynir
Domates - salatalık
Öğlen
1 kase tavuk çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
Yoğurt
Akşam
Yoğurtlu ıspanak
1/2 tabak dünden kalma taze fasülye
1,5 lt su, 1 yeşil çay
Spor henüz yapmadım, şimdi yapacağım :)
Teşekkür ederim canıııımmmMenun gayet başarılı cnm öpücükler
Maşallah maşallah,çok motiveyiz,haydi kızlar...İselam kizlarr 1saatlik spor yapipta geldimm gücüm kalmadi ama ohhh kendini fit hissediyorum
Masallah kankimmm ohh misAynen ya çok güzel gidiyoruz maşallah nazara gelmeyelim
Meyvemi yedim sporumu yaptımmm
Kızlar merhaba bugün yine sıkıntılıyım,boyun fıtığım azmış durumda ve yerimden kıpırdayamıyorum onun için sadece Uyandığımda bişeyler atıştırmıştım,
1 haşlanmış yumurta
Domates
1 dilim peynir
1 bardak Yeşilçay
Arada 2 bardak kahve içtim
Akşam yemeğini eşim hazırlayacak onun için ne olacağı belli değil
Sağol canım öldürmüyor bu ağrı ama süründürüyor,dün geç Uyandığım için sadece Uyandığımda bir de akşam yedim,akşam da 1 gün önce den kalan kıymalı pide ve salata yedim gece de uyumadan önce karışım yoğurdum dan 1 kase yedimGeçmiş olsun tatlım nasılsın nasıl oldun boyun fıtığı çok zor olsa gerek. Kahvaltın güzel ama ilerleyen saatlerde bir şey yemedin mi .?
Çok çok geçmiş olsun kadercim,kimseyi göremeyince bende yazmak istemiyorum tek başıma öyle yaniKızlar iyiki bi hastalandık giremedik, baksana hala cuma gününün mesajlaşmaları duruyor. Nerdesiniz yine.
Ben çok fena hastayım ya idrar yolu enfeksiyonu yetmiyormuş gibi boğazım da enfeksiyon kapmış. Boğazım kulağım başım çok ağrıyor sol tarafım felç olmuş sanki. Bugün yataktan kalkabilirsem tartılırım belki.
Merhaba kader geçmiş olsun canım nasıl oldun toparladim miSeni anlıyorum imgeciğim :) burda yeteri kadar motivasyon bulamıyoruz enerji düşüklüğü yaşıyoruz belki başka bir topicte daha güzel ilerlersin canım :) sana başarılar diliyorum. Başka yerde denk geliriz belki tatlımm öpüyorum seni kocamann kocaman
Merhaba kader geçmiş olsun canım nasıl oldun toparladim mi
Bende hastane işlerinden giremedim ama sizi hep takip ettim
Hastanede beslenmeye dikkat edemiyorum
Moralim sıfır sizler ne yaptınız bakalim