• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

Merhaba kızlar hemen menümü paylaşıyorum
Sabah
Domates
1 kartvizit büyüklüğünde peynir
Çeyrek simit
2 3 bardak çay
Ara
2 bardakkahve
Akşam daha yemedim ama kıymalı pide var menüde bakalım 1000 kalori yi geçmeden yiyeceğim
Ve bugün 5.5 km yürüyüş
Öpüyorum çok :KK15:

Menun gayet başarılı cnm öpücükler

Selam güzellerrr nasılsınız? Spor yaptınız mı?
Bugün öğlen ve akşam ıspanak yedim hiç sevmediğim halde :D

Menümü paylaşayım
Kahvaltı
3 zeytin - 3 küçük parça peynir
Domates - salatalık

Öğlen
1 kase tavuk çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
Yoğurt

Akşam
Yoğurtlu ıspanak
1/2 tabak dünden kalma taze fasülye
1,5 lt su, 1 yeşil çay

Spor henüz yapmadım, şimdi yapacağım :)

Selam güzellerrr nasılsınız? Spor yaptınız mı?
Bugün öğlen ve akşam ıspanak yedim hiç sevmediğim halde :KK70:

Menümü paylaşayım
Kahvaltı
3 zeytin - 3 küçük parça peynir
Domates - salatalık

Öğlen
1 kase tavuk çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
Yoğurt

Akşam
Yoğurtlu ıspanak
1/2 tabak dünden kalma taze fasülye
1,5 lt su, 1 yeşil çay

Spor henüz yapmadım, şimdi yapacağım :)
Oh oh ne güzel bir menü ,ıspanak sevilmez mi(bir de yıkaması olmasa),afiyet olsun

Selam bayanlarrr
Kahvaltı ve öğlen ki menümü paylaşayım :)
Sabah 3 zeytin, avuç içi kadar peynir, domates - salatalık
Öğlen 1 kepçe salata, 1 kepçe kuru fasülye suyunu tabakta bırakıyorum

Kızlar merhaba bugün yine sıkıntılıyım,boyun fıtığım azmış durumda ve yerimden kıpırdayamıyorum onun için sadece Uyandığımda bişeyler atıştırmıştım,
1 haşlanmış yumurta
Domates
1 dilim peynir
1 bardak Yeşilçay
Arada 2 bardak kahve içtim
Akşam yemeğini eşim hazırlayacak onun için ne olacağı belli değil

Kızlar merhaba bugün yine sıkıntılıyım,boyun fıtığım azmış durumda ve yerimden kıpırdayamıyorum onun için sadece Uyandığımda bişeyler atıştırmıştım,
1 haşlanmış yumurta
Domates
1 dilim peynir
1 bardak Yeşilçay
Arada 2 bardak kahve içtim
Akşam yemeğini eşim hazırlayacak onun için ne olacağı belli değil

Geçmiş olsun tatlım nasılsın nasıl oldun boyun fıtığı çok zor olsa gerek. Kahvaltın güzel ama ilerleyen saatlerde bir şey yemedin mi .?

Geçmiş olsun tatlım nasılsın nasıl oldun boyun fıtığı çok zor olsa gerek. Kahvaltın güzel ama ilerleyen saatlerde bir şey yemedin mi .?
Sağol canım öldürmüyor bu ağrı ama süründürüyor,dün geç Uyandığım için sadece Uyandığımda bir de akşam yedim,akşam da 1 gün önce den kalan kıymalı pide ve salata yedim gece de uyumadan önce karışım yoğurdum dan 1 kase yedim

Selam kızlar bugünde ağrılı sancılı bir gün geçiriyorum
Sabah ve öğlen
2 dilim superfresh hazır mini börek
1 2 adet çiğ köfte
Çay sınırsız
1 bardak kahve
Akşam yemeği daha yok ortada yedikten sonra yazarım

Kızlar iyiki bi hastalandık giremedik, baksana hala cuma gününün mesajlaşmaları duruyor. Nerdesiniz yine.
Ben çok fena hastayım ya idrar yolu enfeksiyonu yetmiyormuş gibi boğazım da enfeksiyon kapmış. Boğazım kulağım başım çok ağrıyor sol tarafım felç olmuş sanki. Bugün yataktan kalkabilirsem tartılırım belki.

Merhaba kızlar,
Burada kimseyi göremeyince çok üzülüyorum artık,motivasyonumu düşürmemek ve kontrolümü kaçırmamak için artık son noktadayım,ara ara sizlere bakmak için geleceğim ama sıvı diyetini yapmak için başka bir topiğe gidiyorum yarın itibariyle,öpüyorum hepinizi

Kızlar iyiki bi hastalandık giremedik, baksana hala cuma gününün mesajlaşmaları duruyor. Nerdesiniz yine.
Ben çok fena hastayım ya idrar yolu enfeksiyonu yetmiyormuş gibi boğazım da enfeksiyon kapmış. Boğazım kulağım başım çok ağrıyor sol tarafım felç olmuş sanki. Bugün yataktan kalkabilirsem tartılırım belki.
Çok çok geçmiş olsun kadercim,kimseyi göremeyince bende yazmak istemiyorum tek başıma öyle yani

Seni anlıyorum imgeciğim :) burda yeteri kadar motivasyon bulamıyoruz enerji düşüklüğü yaşıyoruz belki başka bir topicte daha güzel ilerlersin canım :) sana başarılar diliyorum. Başka yerde denk geliriz belki tatlımm :KK60: öpüyorum seni kocamann kocaman :KK36:

Seni anlıyorum imgeciğim :) burda yeteri kadar motivasyon bulamıyoruz enerji düşüklüğü yaşıyoruz belki başka bir topicte daha güzel ilerlersin canım :) sana başarılar diliyorum. Başka yerde denk geliriz belki tatlımm :KK60: öpüyorum seni kocamann kocaman :KK36:
Merhaba kader geçmiş olsun canım nasıl oldun toparladim mi
Bende hastane işlerinden giremedim ama sizi hep takip ettim
Hastanede beslenmeye dikkat edemiyorumo_Oo_O
Moralim sıfır:mad: sizler ne yaptınız :KK66:bakalim

Merhaba kader geçmiş olsun canım nasıl oldun toparladim mi
Bende hastane işlerinden giremedim ama sizi hep takip ettim
Hastanede beslenmeye dikkat edemiyorumo_Oo_O
Moralim sıfır:mad: sizler ne yaptınız :KK66:bakalim

Çok teşekkür ederim canım biraz daha iyiyim şükürler olsun. Sen nasılsın? Hastanede ne işin var canım? Benimde canım o yüzden biran çnce toparlanıp gelin. Valla başka topiclerde geziyoruz motive olmak için ne bileyim. Kızlar da girmiyor..

06:30 1 kase yayla çorbası, yarım elma
10:00 şekersiz çay
13:00 yarım kase şehriye çorbası
16:00 5 tane çubuk kraker
18:30 yarım ekmek arası 2 dilim peynir, 3 dilim domates
21:00 bir elma
Su 3 lt spor yok saat 8:00'den 21:30'a kadar mesai yaptım boş oturmadım sonuçta .D

Back