• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

Sabah uyandım tarıldım şok oldum iki kilo verebileceğimi düşünmemiştim moralim yerine geldi tekrar :) hedef koyuyorum artık nisan ayının sonuna kadar 65 olacağım inşallah. Bu hastalık hala peşimi bırakmadı. Sabah uyanıyorum gözlerim kankırmızı boğazım çok fena. Rabbim şifa verir inşallah. Sporumu yapamıyorum doğru düzgün. Ama yediklerime dikkat ediyorum ;)
Kahvaltım şöyle: 1 dilim patlıcan, 3 peynir, domates ve salatalık 1 bardak şekersiz çay :)

Teşekkür ederim canım :) sen neler yapıyorsun bakalım
Ben devam ediyorum kendime bi hedef koydum 16nisana kadar 63,olacagm buraya en son yazdgçda 65 idim.dıyeti bırakınca 66.6oldum simdi toparladim yavas yavas gidiyo 66.4 um.platesr başlıycam top aldım ;-):-) çok yaklasmısken bırakmak olmaz artık ;)

Ben devam ediyorum kendime bi hedef koydum 16nisana kadar 63,olacagm buraya en son yazdgçda 65 idim.dıyeti bırakınca 66.6oldum simdi toparladim yavas yavas gidiyo 66.4 um.platesr başlıycam top aldım ;-):-) çok yaklasmısken bırakmak olmaz artık :KK66:

İnşallah hedefine ulaşırsın canım :KK28: pilates yaparsan senin için çok güzel olur canım sıkılaştırıyor değil mi pilates ? Bende 65 olmak istiyorum artıkkk ✌️

image.jpeg

Kahvaltımı yaptım, şimde işe gidiyorum

Kaç gündür diyetime güzel devam ediyordum fakat bugün yine sallantıdayım. Öğünlerim gayet güzel iken Öğlen çubuk kraker ve akşam köfte yedim ekstradan. Aç değildim ama gözüm doymuyor.. :KK43: Pazar gününü bekliyorum umarım eksi görürüm tartıda ..

Hedefe 4 kg kaldı..

Uzatmaları oynuyorsun oley demene çok az kalmiş:-)

Eklentiler

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_639722.jpg
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_639722.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 45
Again, again and again

Yine yeniden bozulan bir diyet, sporsuz geçen günler, sıfır moral ve sıfır destek ile tam gaz devam

Kendime güvenim kalmadı artık, neden böyle oluyor neden kendime verdiğim sözleri tutamıyorum neden neden

Bıktım artık böyle yaşamaktan kendimi değiştirmek istiyorum hayatımı değiştirmek istiyorum çevremdekileri değiştirmek istiyorum. kendime sürekli kızıyorum. neden bu hale gelene kadar bir dur diyemedim hiç mi fark etmedim.
Hiç mi göremedim elimden avucumdan kayıp giden o güzel hayatı, rahat yaşamı. Çok salakmışım meğer. Hala da öyleyim. Eski günlere dönmeme az kalmışken yine bozuyorum zar zor kurduğum o düzenimi. Kendime gelmem lazım.!! Haftalardır sallantıdayım haftalardır toparlanamadım. Ama artık YETERRER.!!! Gerçekten yeter.! Bıktım kendimdende etrafımdakilerden herkesten bıktım. Ya şimdi zayıflarım ya da burda bu iş biter verdiğim kiloları da geri alırım. Seçim benim.

Tamam Belki yanımda beni destekleyecek kimsem yok belki tek yürüyeceğim bu yolda ama bu beni yıldırmamalı sonuçta bu kiloları alırkende kimse yoktu yanında verirkende kimse olmasın.!!!

Yapacağım başaracağım ben bu kiloları vereceğim arkadaşım.!!! 50 kiloya kadar düşeceğim. Aha buraya yazdum .!!!

Bugün abur cuburları tatlıları börekleri götürdüm aferin bana aferin kendi işimi zorlaştırmaktan başka bir şey değil bu hıh ! Tartıda artı göreyim de aklımı başıma alayım. Allahtan az önce 45 dk leslie walk yaptım şimdi biraz rahat uyurum yani çok pişmanlık duymadan. Yarın oruç tutacağım inşaallah.

Merhaba Kadercim,seni hala takip ediyorum,üzülme lütfen,bende burdan ayrıldıktan sonra 2 kilo verebildim,eğer gerçekten tam olarak destek istiyorsan ben varım,tabi sende istersen,kilo verdikçe kendime olan güvenim geliyor,bugün ailemden 1 2 kişi çok kilo vermişsin dedi,inanılmaz mutlu oldum,halbuki burdan ayrıldıktan sonra istikrar saglayamadim,benimle olmak istemezsen de sana kırılmam

Merhaba Kadercim,seni hala takip ediyorum,üzülme lütfen,bende burdan ayrıldıktan sonra 2 kilo verebildim,eğer gerçekten tam olarak destek istiyorsan ben varım,tabi sende istersen,kilo verdikçe kendime olan güvenim geliyor,bugün ailemden 1 2 kişi çok kilo vermişsin dedi,inanılmaz mutlu oldum,halbuki burdan ayrıldıktan sonra istikrar saglayamadim,benimle olmak istemezsen de sana kırılmam

imgecigim olur mu oyle sey neden istemeyecekmisim seni siz olmayinca kendimi cok yalniz hissettim diyetten sogudum resmen ve cok ozledim sizi .. ne yapsam ne etsem hangi diyet grubuna katilsam bilemedim. kimse olmasada ikimiz devam edelim olur mu ? hangi grup yada topictesin soyle bende geleyim kendimi toparlamam lazim canim boyle devam ettiremem. ha bu arada hayirli kandiller tatlimmm

bugun orucluydum iftarda 1/2 kase corba, 1/2 tabak sebzeli bulgur pilavi ve patatesli et haslama yedim . yatmadan once mutlaka leslie 45 dk yapacagim :)

İftardan kaç saat sonra 1 tane elma yedim. Leslie walk yaptım 45 dk ve şimdi 4 kaşık ev yapımı yoğurt yanında 8 tane kuru üzüm yiyorum :) yarın tekrar oruç tutacağım inşallah

imgecigim olur mu oyle sey neden istemeyecekmisim seni siz olmayinca kendimi cok yalniz hissettim diyetten sogudum resmen ve cok ozledim sizi .. ne yapsam ne etsem hangi diyet grubuna katilsam bilemedim. kimse olmasada ikimiz devam edelim olur mu ? hangi grup yada topictesin soyle bende geleyim kendimi toparlamam lazim canim boyle devam ettiremem. ha bu arada hayirli kandiller tatlimmm
Tamam o zaman tekrar başlıyoruz,benim belli bir topiğim yok aslında dolaşıp duruyorum,en son 5 günde 5 kilo diye bi topik vardı onlardaydim,gerçi hala bu topikteyim,tam olarak yapsam işe yarıyor aç da kalmıyorum ama sürekli eşim bozdurtup duruyo,ona rağmen azimle devam ediyorum ve bozduğum günler hiç kilo almıyorum

Back