- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
- #1.581
Güncel Kilo 69,0 (iki hafta da verilen toplam kilo: 2 kg)
Hedef 65.. Kalan 4 kg..
Hedef 65.. Kalan 4 kg..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güncel Kilo 69,0 (iki hafta da verilen toplam kilo: 2 kg)
Hedef 65.. Kalan 4 kg..
Harikasın kader Allah devamini getirsin çok sevindim:)
Ben devam ediyorum kendime bi hedef koydum 16nisana kadar 63,olacagm buraya en son yazdgçda 65 idim.dıyeti bırakınca 66.6oldum simdi toparladim yavas yavas gidiyo 66.4 um.platesr başlıycam top aldım ;-) çok yaklasmısken bırakmak olmaz artıkTeşekkür ederim canım :) sen neler yapıyorsun bakalım
Ben devam ediyorum kendime bi hedef koydum 16nisana kadar 63,olacagm buraya en son yazdgçda 65 idim.dıyeti bırakınca 66.6oldum simdi toparladim yavas yavas gidiyo 66.4 um.platesr başlıycam top aldım ;-) çok yaklasmısken bırakmak olmaz artık
Merhaba Kadercim,seni hala takip ediyorum,üzülme lütfen,bende burdan ayrıldıktan sonra 2 kilo verebildim,eğer gerçekten tam olarak destek istiyorsan ben varım,tabi sende istersen,kilo verdikçe kendime olan güvenim geliyor,bugün ailemden 1 2 kişi çok kilo vermişsin dedi,inanılmaz mutlu oldum,halbuki burdan ayrıldıktan sonra istikrar saglayamadim,benimle olmak istemezsen de sana kırılmam
bugun orucluydum iftarda 1/2 kase corba, 1/2 tabak sebzeli bulgur pilavi ve patatesli et haslama yedim . yatmadan once mutlaka leslie 45 dk yapacagim :)
Bnde orucluydum aallah kabul etsin
Tamam o zaman tekrar başlıyoruz,benim belli bir topiğim yok aslında dolaşıp duruyorum,en son 5 günde 5 kilo diye bi topik vardı onlardaydim,gerçi hala bu topikteyim,tam olarak yapsam işe yarıyor aç da kalmıyorum ama sürekli eşim bozdurtup duruyo,ona rağmen azimle devam ediyorum ve bozduğum günler hiç kilo almıyorumimgecigim olur mu oyle sey neden istemeyecekmisim seni siz olmayinca kendimi cok yalniz hissettim diyetten sogudum resmen ve cok ozledim sizi .. ne yapsam ne etsem hangi diyet grubuna katilsam bilemedim. kimse olmasada ikimiz devam edelim olur mu ? hangi grup yada topictesin soyle bende geleyim kendimi toparlamam lazim canim boyle devam ettiremem. ha bu arada hayirli kandiller tatlimmm