- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
Nasılsınız bayanlarrr diyetiniz nasıl gidiyor? Kaçamak var mı bugün? Artı spor yapıldı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım menun cok guzelHadi bugün ilk menü benden gelsin
KAHVALTI:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
ÖĞLEN:
1 kase yayla çorbası
1 tabak tavuk patates yemeği
Salata
ARA:
Salata
AKŞAM:
1 1/2 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmek
Su 2,
Kızlar Merhaba, kusura bakmayın bi süredir şehir disindaydim dedemi kaybettik,onun için internet e giremedim, bir süre sonra tekrar aranıza döneceğim,şimdilik hoşçakalın
ancak müsait olabildim çok yoğundum özür dileyerek günceli kgmu yazim mi yoksa pazardı sanırım dimi kg bildirimi
Herkese selam.
Öncelikle umarım hepimiz dilediğimiz görüntüye ve tartıdaki görüntüye sağlıkla ve kısa sürede ulaşırız.
Beni de aranıza kabul eder misiniz?
Canım bir gün böyle oldu diye diğer günler boş verme sakın kaldığın yerden devam et haftada 1 gün yaptığın ödül günü gibi düşün mesela. yarın dengelemeye çalış hamur işi vs yedisen yarın sabah kahvaltı yap ve öğlen yemeğinde tavuk veya balık ye. Bugünki yediklerin böylelikle yağa dönüşmez. Bir de çok su iç yarın 3 lt yi geçsinCanlarım ben bugün çok büyük sacmalıklar yaptım.onun için menu falann paylasmıycam.sizinde motivasyonunuzu üşürmek istemiyorum.Yarın toparlıycam kendimi.cook pişmanım
Canım bir gün böyle oldu diye diğer günler boş verme sakın kaldığın yerden devam et haftada 1 gün yaptığın ödül günü gibi düşün mesela. yarın dengelemeye çalış hamur işi vs yedisen yarın sabah kahvaltı yap ve öğlen yemeğinde tavuk veya balık ye. Bugünki yediklerin böylelikle yağa dönüşmez. Bir de çok su iç yarın 3 lt yi geçsin
Canımsın ya.kader iyiki bu gunlugu actın.yoksa ben bir aman diyip sonlardırma asamasına gwliyordum.ama dünküleri yarın telafi edecem
Selam kizlarr bugünki menümü paylaşayim
Sabah 1 dilim ekmek 1 kk peynir 1 domates
ara 1 portakal
oğlen 4 kaşik bulgur pilavi 1tavak salata
akşam1 tabak bamya sulusu1 bardak ayran
2 litre su 1saat egzersiz yorumlarinizi bekliyorum
Çok teşekkür ederim kader hanim:) sizin kadar güzel olamasakta çabaliyoz işdeVayyy vayyy vayyy örnek bir menüüüü hanımefendiiicinmm çok güzel gidiyorsunn
Tamam cnm bnde çikiyorum1 saat leslie express yapıp geleceğimm
İyiki açmışım valla çok işe yarıyor buraya yazmak artı birbirimize olan desteklerimiz sende benim canımsın arkadaşımmm yarın dikkat et amaa hııı