• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

hmm ben hafta içi daha aktif kullanıyorum. Hafta içinde menü paylaşımları yapabilirim ama hafta sonu özellikle de pazar günleri paylaşım yapamam. Çalışıyorum/Küçük bebeğim var. Sanırım uyuşamadık. Kuralları bozmak istemem.

Ama takipte olucam, hepinize kolaylıklar kızlar

hmm ben hafta içi daha aktif kullanıyorum. Hafta içinde menü paylaşımları yapabilirim ama hafta sonu özellikle de pazar günleri paylaşım yapamam. Çalışıyorum/Küçük bebeğim var. Sanırım uyuşamadık. Kuralları bozmak istemem.

Ama takipte olucam, hepinize kolaylıklar kızlar

Hafta içi paylaşımda bulunursan çokta güzel olur canım pazar günü kilo bildirimi yaparsın. Bende çalışıyorum sabah bi uğrarım işe gitmeden ve akşam yedide falan giriyorum gerçi bugün izinliyim o yüzden bu saatlerde girebiliyorum :) kilonu boyunu hedef kilonu yazar msıın canım

Günaydın kızlar
Kadercim Merhaba işe girmemissin
Sporumu kahvaltımi yaptım

Aksam yatana kada çok acıkmıyorum

dün akşam dayanamadım meyve kuru üzüm yedim

Yaptığım bütün herşey bi anlık yeme zevki için bitiyor.
Sende ne var ne yok

Günaydın kızlar
Kadercim Merhaba işe girmemissin
Sporumu kahvaltımi yaptım

Aksam yatana kada çok acıkmıyorum

dün akşam dayanamadım meyve kuru üzüm yedim

Yaptığım bütün herşey bi anlık yeme zevki için bitiyor.
Sende ne var ne yok

Günaydın canım evet bugün işe gitmedim ohhhh dün ki menün güzeldi akşam acıktığında yoğurt yeseydin . Meyve kuru üzüm fazla yememişsindir umarım :)
Ben buaralar kaçamaksız devam ediyorum pazar gününü iple çekiyorumm inşallah bi 900 gram veririmde 73'ten düşerim hehe

ohh rahatladım :)

Boy:170
Başlangıç kilom: 67,7 (21.01.2016)
Şuan kilom 64,8 (04.02.2016)
Hedef:58

Adım Zeynep bu arada.

Dün yediklerimi yazayım öncelikle ;

Sabah kayısılı ılık su
Kahvaltı (09:00) 1 kk peynir, 5 zeytin, 3 çeri, 1 dilim tam tahıllı ekmek, yeşil çay
Ara (10.30) 7 otlu selülit çayı (karışımı kendim yapıp demliyorum 2 fincan içiyorum)
Öğle (12.30) büyük kaseyle salata (maydanoz, 3 çeri, marul,roka,salatalık,zeytinyağı)+ 1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara: (16.00) 1 bardak ayran+1 yeşil elma
Akşam: (19.30) 4 köfte+ 1 bardak ayran +2 çeri+maydonoz

Su:2 lt (karbonatlı+limonlu)

Bu Sabah ;

kalkınca 1 bardak sıcak suya yarım limon sıkıp içtim.
kahvaltı (09.30) 1 dilim tahıllı ekmek+ 3 çeri+1 kk peynir+5 zeytin+maydanoz+yeşilçay

Memnun oldum canım bende Songül Kader de diyebilirsin :) boyun varmış maşallah ben 1,64 kilom 73,9

Bende memnun oldum :)
Çok şükür boyumdan şanslıyım. Kiloyu pek kaldırmıyo ama. Bölgesel benim problemim. Bel ince kalça basen şişip gidiyo kilo alınca. Hamilelikte 26 kilo aldım 64 le başlayıp 90 la doğuma gitmiştim. O zaman bile hep kalçaya aldım kiloyu.
Şimdiyse evlilik öncesine dönmeye çalışıyorum :)) 58 :) inşallah sişzin de desteğinizle olacak.

Şimdi 40 dk yürüyeyim ben, hazır öğle arası, hava güzel, değerlendireyim.

Ara 11.00 7 otlu selülit çayı 2 fincan
öğle- yürüyüş 40 dk
1 kase çiğ brokoli+ 1 bardak ayran

Bu Sabah ;

kalkınca 1 bardak sıcak suya yarım limon sıkıp içtim.
kahvaltı (09.30) 1 dilim tahıllı ekmek+ 3 çeri+1 kk peynir+5 zeytin+maydanoz+yeşilçay

Kahvaltın çok güzel canımm

Bende memnun oldum :)
Çok şükür boyumdan şanslıyım. Kiloyu pek kaldırmıyo ama. Bölgesel benim problemim. Bel ince kalça basen şişip gidiyo kilo alınca. Hamilelikte 26 kilo aldım 64 le başlayıp 90 la doğuma gitmiştim. O zaman bile hep kalçaya aldım kiloyu.
Şimdiyse evlilik öncesine dönmeye çalışıyorum :)) 58 :) inşallah sişzin de desteğinizle olacak.

Şimdi 40 dk yürüyeyim ben, hazır öğle arası, hava güzel, değerlendireyim.

Ara 11.00 7 otlu selülit çayı 2 fincan
öğle- yürüyüş 40 dk
1 kase çiğ brokoli+ 1 bardak ayran

İnşallah canım 90 kilodan 64 e kadar inmişsin bravo valla fazla bi kilo değil çabaladıktan sonra vericeksin inşallah.
7 otlu selülit çayını ilk defa duyuyorum ya ne oluyor o?
Yürüyüş çok güzel :KK9: bende orta tempoda yürüdüm hava çok güzel.

Kahvaltın çok güzel canımm

İnşallah canım 90 kilodan 64 e kadar inmişsin bravo valla fazla bi kilo değil çabaladıktan sonra vericeksin inşallah.
7 otlu selülit çayını ilk defa duyuyorum ya ne oluyor o?
Yürüyüş çok güzel :KK9: bende orta tempoda yürüdüm hava çok güzel.

Teşekkür ederim canım. Kaçamak yapmamaya özen gösteriyorum. zor yakalarım bu irade göstergesini. başlamışken gitsin böyle. Aslında ilk hafta hiç tahıl yoktu listemde. Ama problem oldu bende ekledim. Günde 1 dilim ekmek. Bazen 2 oluyor işte.Bundan 5 yıl önce 70 kg dan 58 e düşmüştüm evlilik öncesiydi. O dönem diyetime destek olarak başlamıştım selülit çayına. Diyet+çay+yürüyüşle bacaklarımı incecik yapmıştım. Çok faydasını gördüm. Yapmak isteyen olursa;
Suna Dumankaya'ya ait bu tarif: papatya-rezene-anason-kuşburnu-funda yaprağı-sinameki-biberiye (hepsi eşit ölçüde karıştırılıyor 50 şer gr alıyorum baya uzun süre gidiyor bana (ama sinameki otundan 30 gr karıştırıyorum ben.) kahvaltı sonrası ve akşam yemeği sonrası 2 şer fincan içiliyor. tadı çok güzel. içimi de tok karna kolay oluyor. özellikle kabızlık sorunu yaşayana tavsiye ederim.

KAHVALTI:
1 haşlanmış yumurta
Salatalık
Domates
3 zeytin
1 kepek ekmek

1 saat yürüyüş

1 bardak zencefil limon kabuklu çay

ÖĞLEN:
1 tabak pırasa yemeği
Makarna omleti

AKŞAM: