kacinilmaz son ve adam olmayan ben...

Ohhh maşaAllah ne güzel işte canımmm.. Kızınla birbirinizden güç alırsınız, inan bana herşeyyy şuankinden çoook daha güzel olucak. Keşke en başında bitirseymişim, bunca zaman çekmeseymişim diyeceksin.

Allah annene babana sağlıklı ömürler nasip etsin, kızınla mutluluklar dilerim:)

Allah razi olsun cok tesekkur ederim.. insallah.. dua bekliyorum lutfen

Adi herif gucu ancak bayanlara yeter boyle acizlwrin.eminim karakolda sut dokmus kedi olmustur.
En dogrusunu yapmissin polisi aramakla.
Erkeklii bu kadar iste ne guzel is ya anne baban her ay para yollasin uvey anne cocuga baksin bakalim uvey anne kabul edecekmi cocuk bakmayi kisacasi herkes kendine hizmet etsin.
Bir haftaya kalmaz yalvarmalari baslar yuvamizi yikma diye sakin geri adim atma.bir de planli programli dovmus pencereleri kapatiyor kimse duymasin cocugu birak vs.
Oyle ainiri krizi gecirme filan degil.
Cok sibirlendim allah islah etsin onu

Allah yardımcınız olsun, hayırlı kapılar açsın size inşallah. Eşinizi de bildiği gibi yapsın

Ya bela okumamak ne kadar zor. Nolucak simdi uzaklastirma cezasi gibi bir durum yok mu? Hasta bu adam. Serbest mi biraktilar yani hicbir yaptirim uygulamadan? Allah korumus ya birakin cocugunuzun kaybettigi sey yatak olsun.

Babanın tek malı sen görünüyorsunuz deseydin. Bu kadar hayvanlaşmanın sebebi sadece maddiyat olamaz. O kadar fakir ya da işsiz insan var. Eşine çocuğuna yansıtmıyor. Bu istiyor ki kendisi yatsın ailen ona baksın. Niye senin baban 600 gönderirken onun babası elinden geldiği kadar yapıyormuş. Ailenizle konuşun gidebiliyorsaniz yanlarına gidin.

Ne umutlarla ne duygularla girdigim eve bugun son kez gittim.. toparladim ne varsa ve anahtari teslim ettim ev sahibine.. o evden boyle surgun edilmia gibi gitmek cok yaraladi beni...

B..k herif!
Çocuk nasıl korkmustur kimbilir!böyle hayvanlar yüzünden çocuklar babaya hasret kalıyor !adam olmamişlar keşke baba -anne olamasalar. .
Allah yar ve yardımcın olsun. Mahkemede süründür bu ş...sizi. sinirim çıktı yine ya !

Allah onu böyle bir çarpsın ki.. Ağzı burnı kulağı yer değiştirsin.. Bir bardak suya muhtaç kalsın pislik..! Tüm haklarınızı sonuna kadar alın.. O yavruya o korkuyu yaşatmış ya bin beterini yaşasın.. Delircem ya vallahi gözümün önüne geldi yavrucak.. :'(

Sizin Alman vatandaşlığınız vs yok galiba? Annenizin yanına gitseniz diyecektim ama zaten bu seçenek olsa direkt giderdiniz sanırım

Yerinde olsam hiç düşünmem giderim almanyaya annemin babamın yanına iş bulurum çocuğu da anneme bırakır gerekirse tuvalet temizler kendi ayaklarımın üzerinde dururum o pislik herifin yanında durmam
Çok sinirlendim çok ne demek yumruk atmak kafana bi de pencere kapatıyor filan yüzsüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…