kacinilmaz son ve adam olmayan ben...

rumeysaltan

don't give up!!!!
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
1.187
939
123
36
Selamlar hanimlar...cok uzun oldu simdiden belirteyim.. eski konularimi bilenler vardir aranizda... 1 ay kadar once annem geldi almanyadan esim herzamanki gibi buzzz dolabi surat 5 karis ama herzaman boyle durusu.. evde misafir mi var alinir mi diye dusunmedi asla.. sacma sebepten yatmadan once tartisti benimle.. sabah uyandirdim ise gitti gun boyu aramadi benimde paketim bitmis o gun arayamadim mesaj yazdim ayran ictik ayri mi dustuk diye.. ayriliktan bahsetti yine evet yine! Tartismaktan bikmis usanmis falan filan ve o gun babasina gitti. Annemle kaldik evde.. annemin gittigi gun geri geldi tabi olaylarin fazlasi da var ama bundan sonra yazacagim seyler daha uzun oldugu icin bu konunun ayrintisina girmiyorum... he bu arada evimiz kiraydi ve cok kotuydu dokulmeye baslamisti duvarlar annem dedi ki babani arasin kardesin soylesin her ay o 100 ben de 50 € gonderiyim siz de uzerine az az koyun birktirin de temiz bi eve cikin. Esime de dedim bunu annemden surekli sikayet ettigi icin kadin bizi dusunuyo bak sen suratsiz otursan da o bizi hala dusunuyo filan... neyse geldik son olaya kadir gecesi sabah esim kaldirdi beni sorun yoktu bu arada esim 5 gun once isten cikartildi ramazandan dolayi is yok diye.. neyse bikac saat gecti bana dedi ki senin annen baban her ay bize 600 gondericekler benim babam da ne yapabiliyorsa yapicak bize destek olacaklar bugun annenle babanla konuscaksin. Bende konusamam kusura bakma dedim. Neden para gonderiyolarmis bize dedimve cevap aynen su "cunku kizlarina bakiyorum". Benim oyle bisey demem seni ayak altina almam demektir yakisirmi dedim. Ozaman calisicaksin dedi. Uvey annesine birakicakmisim kizimi ise gidicekmisim.. isten gocunmam kizlar yanlis anlasilmasin ama kizimin bana ve ozel ilgime ihtiyaci var 18 aylik ama yasitlarindan biraz geri kaldi malesef.. uvey annesi ilgilenemez kesinlikle kizimla. Ben hazirlandim babasina gidicektim baska gidicek yerim yok zaten.. nereye gidiyosun dedi akil aramaya dedim. Yine soylendi bisyler dedi hatirlamiyorum. Kizimi giydirdim cantasini hazirladim o ara ne oldu hatirlayamiyorum ustume yurudu cocugu birak yerine seni dovcem diye. Birakmadim kizimi sag kolumdaydi yavrum tuttu yakamdan cok korktu onum bagirmasina. Ben cocugu birakmayinca almaya calisti cekistirdi cocugu yine birakmadim bu sefer sol kolumu isirdi birakmam icin. O arada da bana hala o cocugu birakicaksin sen simdi goruceksin beni cileden cikardin filan nasil etrafimda turluyo gormeniz gerekirdi beklicem burda cocugu birakana kadar dedi. Camlari kapatti beni dovcek ya ses gitmesin disari. Pislik yapmicaktin dedi bende en buyugunu sen yapiyosun dedim. Uzerime geldi yerde kizimin oyucaklari var geri geri gitmeden once ayagimla oyuncaklari arkaya itip sonraki adimimi temizlemeye calisiyorum uzerlerine basip dusmemek icin. Kafami yumruklamaya basladinsol kolumu kaldirdim kafami korumaya calistim kizim hala sag kolumda. Kac yumruk indi kafama bilmiyorum.. aglamaya basladim anneee babaa doye haykirdim sesim kisildi artik. Hasret kal bize dedim bunu yasattin ya hasret kal. Tekrar geldi yine kafami yumruklamaya basladi yine korumaya calistim kafami sol kolumla o arada da 155i ariyorum kulagima goturemedim telefonu ama elimdeydi ulastigim an adres vericektom bagirarak ama malesef telesekreter bitmek bilmedi. Cami actim yardim istemek icin kafama yumruklar inerken cami kapatip devam etti. Yatak odasina gitti hazirlaniyodu komsu geldi iceri almadi aile tartismasi dedi kadinin yuzune kapiyi kapatti. 155e ulastim sonunda adres verdim aglayarak yalvararak yardim istedim.hazirlandi gidicek 2 3 canta yapmis. Kizima hazirladigim cantayi da bosaltti yere icini doldurdu. O gitti. Polis geldi ben agliyorum hazirlandim beni beklediler gittik darp raporu aldim. Karakola gittik sikayetci oldum ifade verdim. Onu da atadilar ifadeye cagirdilar. Benden sonra da o gitti ifade vermeye. Karakoldayken bana mesaj yazdi kalan esyalarini almaya gelicekmis. Geldi toparlanirkrn yine dunyanin lafini etti ifademi okumus iftira atmisim onda benden sikayetci olmus da aslinda bana yumruk atmamis cunku atsaymis ben gozumi hastanede acarmisim polis filan arayamazmisim o halde ve ben bu soylediklerini kaydettim. Yuzum esek derisine donmus kayis gibi olmus utanmam yokmus rezil etmisim onu!!!!!! Neyse toparlandi gitti.. bitek soyadi kalmis bende esyalarini almis soyadini da alcakmis en kisa zamanda. O toparlandi gitti esyalarini aldi ev sahibine olan borcu odemeyi reddetti ve ev sahibi esyalarimi evden cikarmama izin vermedi borca sayicakmis.. kuzenimle esi geldiler sagolsunlar acil lazim olabilecekleri toparladik onlara geldik.. o babasinin evine gitto kendi yataginda uyurken benim kizim 2 gundur yataginda yatamiyor... hazmedemiyorum!!! Beni dunya kadar sorunla yalniz birakti madur etti maddi manevi... ozur dilerim cok uzun oldu hakkinizi helal ve dua edin kuzumla bana lutfen...

Hayvan herifff...

Yazık günah o çocuğa yaa nasıl bir travmadır onun için. Allahından bulsun inşaAllah.

Keşke bu raddeye gelmeseymiş ama önemli olan bundan sonrası artık. Aileniz umarım arkanızdadır, 1 dakika dahi vakit kaybetmeyin hemen açın davayı. Nafaka, tazminat hepsini isteyin. Araba varsa tedbir koydurun, arabadan da hakkınızı alın.

bunlarin sebebi maddi sikintilar

Gerçekten inanamıyorum... olay canlandı gözümde... insan aynı yastığa baş koyduğu ve binbir hevesle evlendiği insana bunları nasıl yapar... Madem bakacak maddi durumu yokmuş neden sizi de rezil edip evlenmiş ki siz yine kırık dökük evde kahrını çekmişsiniz... Rabbim ıslah eylesin ve hatta kahreylesin onu. Öyle insanlar ömrü boyunca mutlu olamaz. Rabbim yardımcın olsun

Bana bunları yapacak eşim, vallahi billahi onu bin perişan ederim. Beni ısırdığı an bende onu ısırarak etlerini koparırım vallahi. Hiç tahammülüm yok şiddete, ama bunlara yapacaksın ki anlasınlar.Eşyalarını toplarım koyarım kapının önüne. Pislik! Bunlar nasıl adam bilmiyorum. Lütfen bu adamdan ayrılın. Çocuğunuzu da kendinizi de böyle bir insandan da kurtarın..

Yazıklar olsun o adama hukuki olarak bütün haklarınızı arayın ve bu adamdan kurtulun evladını bile görmiyecek kadar gözü dönmüş bi adamı hiç bişey durduramaz
uzerine hicbisey yok.. adam akilli calismayan adamin neyi olur ki zaten... babasinin olumunden pay alacagimi dusunuyosam yanilirmisim.. ben kendi babamin malinin hesabini asla yapmadim o zannediyo ki babasinin malina goz diktim.. kendi gibi sandi beni.. zaten soyledi de uatume bisey yok ortak mal yok hicbisey alamazsin diye...

Kizlar alinti yapamiyorum mesajlarinizi kusura bakmayin.. zaten onun zoruna gitto sikayetci olmam.. rezil etmisim onu.. kesinlikle artik bitti. Ben o gun kizimi kaybedebilirdim.. ben dusebilirdim yada kizimi dusurebilirdim.. bitti o artik benim icin.. ailem arkamda sukurler olsun.. su bikac gunu atlatayim insallah kizimla kendime yeni bi hayat kurcaz dedesinin (babamin) destegiyle...

8 ay maddi sıkıntı çektim. 1 kez bile bagirmadi eşim bırakın dövmeyi. 3 işte birden çalıştı geceli gunduzlu bir kez de incitmedi. Herkes böyle değil. Zaten bu herif insan değil. Nasıl vurabilir ki karısına çok sinirlendim ya. Çok üzüldüm

Zaten yurtdışına gidiyorum diye seni terketmisti. Ailen de barışma demişti keşke barismasaydin

Ki aslinda bu dayak sayilmazmis.. dayak yeseydim polis molis cagiramazmisim o kadar kotu olurmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…