kacinilmaz son ve adam olmayan ben...

Bazı erkekler kadınların çalışmasını kötüye kullanıyor bir çocuğun 4yaşına kadar anne bakımına ihtiyacı var dünyaya çocuk getirirken düşünmek lazım yetebilecekmiyiz diye ev geçimi zor gelen erkek karısına çalış diye baskı yapıyor her kadının hayalidir çocuğunu büyütmek size çalış diye baskı yapması zaten bu adamdan baba koca olmayacağını belli ediyor işin içinde şiddette var hiç mi anlayaşılmıyor bu adamlar evlenmeden en azından çocuk olmadan sonradan düzelen adam sayısı en fazla %20 risk alıp bu adamlardan bir aile babası olmasını beklemek hayal son dönemde neredeyse bütün konulara toplu şekilde boşan yazıyoruzz ki can ve ruh sağlığı tehlikede çoğu kadının gerçekten aile yapımız bozuldu

Allah allah bak sen şu haysiyetsize. Tekme tokat dalinca hastanelik olunca mi dayaktan saymamiz lazım. Eli kirilsin pisligin.
Evet cunku ben laftan sozden anlamiyomusum.. saygisizmisim vs... yani farzedin ki ben cirkefim cok dir dir yapiyorum hatta agzimda bozuk olsun tamam. Ufak bi tartisma hatta tartisma sayilmayacak konularda bile bisey dedigimde uzerime yurur.. sizden iri biri sizin uzerinize yuruse nekadar devam edebilirsiniz o dirdira??? Zaten uzerime geliyosun beni korkutuyosun nekadar dirdir yapilabilir ki bu durumda

Ya o anda bitmesi gerekirdi o sevginin nefret kapmaliydi içini. Umarım sevgine yenik dusmezsin
Soz konusu bile olamaz yenik dusmek! Ben kizimi kaybedebilirdim Allah bana oyle bi guc verdi ki o an o yumruklara ragmen kizimi birakmadim.. olay benden aileden yuvadan filan cikti. Benim kizim soz konusu

Hic uzulme hic endiselenme topla kendini guclu ol sen annesin mecbursun iyi olmak zorundasin evladina saril.. boyle bir adama geri donmen hayatinin hatasi olur o seni sevmiyor sevgisi de batsin.cocuk sana emanet kiymet bilmez adamdan uzak tut tamammi..bigun gelir suslu laflarla kandirmaya calisir inanma degismez elleri kirilsin insallah.

Polisi aramakla iyi yapmissin ama uzaklaştırma verdiler mi ?

Soz konusu bile olamaz yenik dusmek! Ben kizimi kaybedebilirdim Allah bana oyle bi guc verdi ki o an o yumruklara ragmen kizimi birakmadim.. olay benden aileden yuvadan filan cikti. Benim kizim soz konusu

Iste kızın için boşanmalisin. Böyle baba olmaz olamaz. Insanlar en sinirli anında bile çocuk varsa ortamda susuyorlar. Bu hoduk dovmus resmen.

Polisi aramakla iyi yapmissin ama uzaklaştırma verdiler mi ?
Uzaklastirma istiyomusun dendi evet kesinlikle dedim ama sonrasinda prosedur nasil isler hic bir fikrim yok.. ki asla karsima cikmaz o suan yukten kurtuldu kira elektrik su dmgaz vs yok.. suan ondan rahati yok.. alismis kazandigini yemeye.. babasinda da cok kalamaz uvey annesi huyunu biliyo ve istemiyo evde onu.. 3-5 gun musade istems onlardan da

Tamam iste kurtulmana bak cezasini da ceksin.

Ne cezasi cekicek? Asla yaklasmaz bize ustune kaliriz diye.. kosa kosa gitti zaten... tazminat davasi acicam kesinlikle ama iste uzerine hicbisey yok... sikayetci de oldum karakolda
Siz yinede isteyin, çalışmıyorsunuz sanırım kendiniz ve çocuk için nafaka da isteyin. Üstüne birşey olmasada çalışmıyo mu bu adam? Sosyal güvencesi yok mu? İcraya verirsiniz, ödemek zorunda nafakayı. Sigortasız mı çalışır nafaka ödememek için? Gider şikayet edersiniz.. Ömür boyu sigortasız çalışacak değil ya...

Aileniz arkanızdaymış zaten çok şükür. En önemlisi o şuanda. Sığının ailenizin güvenli kollarına, yavrunuz biraz büyüyünce başlarsınız sizde çalışmaya...

Ailem yurtdisinda.. babam 2. Evliligini yapti ki kimsenin yanina sigmam zaten kuzumla.. 1+1 bi dairede kizimla yeni bi hayati selamlamak istiyorum... annem seneye kesin donus yapicak ozaman annemle kalirim.. ozamana kadar yalniziz kizimla ama maddi manevi elleri kollari uzerimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…