- 27 Şubat 2012
- 14.305
- 23.847
- 598
- Konu Sahibi rumeysaltan
-
Ki aslinda bu dayak sayilmazmis.. dayak yeseydim polis molis cagiramazmisim o kadar kotu olurmusum
Aile,duzen gormedi belki adam olur dedim.. herseyden once de Cok sevdim.. deli gibi
Asla affetmem asla!!! Sevme konusuna gelirsek... Allah onun sevgisini icimden alsin diye cok cok dua ediyorum lutfen sizde edinArtık sevme ve affetme
Asla affetmem asla!!! Sevme konusuna gelirsek... Allah onun sevgisini icimden alsin diye cok cok dua ediyorum lutfen sizde edin
Evet cunku ben laftan sozden anlamiyomusum.. saygisizmisim vs... yani farzedin ki ben cirkefim cok dir dir yapiyorum hatta agzimda bozuk olsun tamam. Ufak bi tartisma hatta tartisma sayilmayacak konularda bile bisey dedigimde uzerime yurur.. sizden iri biri sizin uzerinize yuruse nekadar devam edebilirsiniz o dirdira??? Zaten uzerime geliyosun beni korkutuyosun nekadar dirdir yapilabilir ki bu durumdaAllah allah bak sen şu haysiyetsize. Tekme tokat dalinca hastanelik olunca mi dayaktan saymamiz lazım. Eli kirilsin pisligin.
Soz konusu bile olamaz yenik dusmek! Ben kizimi kaybedebilirdim Allah bana oyle bi guc verdi ki o an o yumruklara ragmen kizimi birakmadim.. olay benden aileden yuvadan filan cikti. Benim kizim soz konusuYa o anda bitmesi gerekirdi o sevginin nefret kapmaliydi içini. Umarım sevgine yenik dusmezsin
Evet cunku ben laftan sozden anlamiyomusum.. saygisizmisim vs... yani farzedin ki ben cirkefim cok dir dir yapiyorum hatta agzimda bozuk olsun tamam. Ufak bi tartisma hatta tartisma sayilmayacak konularda bile bisey dedigimde uzerime yurur.. sizden iri biri sizin uzerinize yuruse nekadar devam edebilirsiniz o dirdira??? Zaten uzerime geliyosun beni korkutuyosun nekadar dirdir yapilabilir ki bu durumda
Soz konusu bile olamaz yenik dusmek! Ben kizimi kaybedebilirdim Allah bana oyle bi guc verdi ki o an o yumruklara ragmen kizimi birakmadim.. olay benden aileden yuvadan filan cikti. Benim kizim soz konusu
Uzaklastirma istiyomusun dendi evet kesinlikle dedim ama sonrasinda prosedur nasil isler hic bir fikrim yok.. ki asla karsima cikmaz o suan yukten kurtuldu kira elektrik su dmgaz vs yok.. suan ondan rahati yok.. alismis kazandigini yemeye.. babasinda da cok kalamaz uvey annesi huyunu biliyo ve istemiyo evde onu.. 3-5 gun musade istems onlardan daPolisi aramakla iyi yapmissin ama uzaklaştırma verdiler mi ?
Tamam iste kurtulmana bak cezasini da ceksin.Uzaklastirma istiyomusun dendi evet kesinlikle dedim ama sonrasinda prosedur nasil isler hic bir fikrim yok.. ki asla karsima cikmaz o suan yukten kurtuldu kira elektrik su dmgaz vs yok.. suan ondan rahati yok.. alismis kazandigini yemeye.. babasinda da cok kalamaz uvey annesi huyunu biliyo ve istemiyo evde onu.. 3-5 gun musade istems onlardan da
Benim kizim 18 aylik ve ben birkere bile o sekilde agladigini duymadim.cok korktu o gun 3 saat oglen uykusu uyudu yavrum.. onun bunyesi ne ki.. o cekismede o benden cok korktu ve yoruldu..Yavruna cok uzuldum cok nasil korkmustur suan bile cok kotu oldum ben.yazik degilmi yavrucaga sana.
Ne cezasi cekicek? Asla yaklasmaz bize ustune kaliriz diye.. kosa kosa gitti zaten... tazminat davasi acicam kesinlikle ama iste uzerine hicbisey yok... sikayetci de oldum karakoldaTamam iste kurtulmana bak cezasini da ceksin.
Saçmalamayın lütfen... Hala seviyo olamazsınız bu pisliği... Sevgisi batsın bu nedir yaa?Asla affetmem asla!!! Sevme konusuna gelirsek... Allah onun sevgisini icimden alsin diye cok cok dua ediyorum lutfen sizde edin
En buyuk hediyeyi kizina vermis olacaksin o manyaktan uzak tutarak.Ne cezasi cekicek? Asla yaklasmaz bize ustune kaliriz diye.. kosa kosa gitti zaten... tazminat davasi acicam kesinlikle ama iste uzerine hicbisey yok... sikayetci de oldum karakolda
Benim kizim onu bidaha gormeyecek... Babasi olacak herif kizimi goremeyecek..En buyuk hediyeyi kizina vermis olacaksin o manyaktan uzak tutarak.
Siz yinede isteyin, çalışmıyorsunuz sanırım kendiniz ve çocuk için nafaka da isteyin. Üstüne birşey olmasada çalışmıyo mu bu adam? Sosyal güvencesi yok mu? İcraya verirsiniz, ödemek zorunda nafakayı. Sigortasız mı çalışır nafaka ödememek için? Gider şikayet edersiniz.. Ömür boyu sigortasız çalışacak değil ya...Ne cezasi cekicek? Asla yaklasmaz bize ustune kaliriz diye.. kosa kosa gitti zaten... tazminat davasi acicam kesinlikle ama iste uzerine hicbisey yok... sikayetci de oldum karakolda
Ailem yurtdisinda.. babam 2. Evliligini yapti ki kimsenin yanina sigmam zaten kuzumla.. 1+1 bi dairede kizimla yeni bi hayati selamlamak istiyorum... annem seneye kesin donus yapicak ozaman annemle kalirim.. ozamana kadar yalniziz kizimla ama maddi manevi elleri kollari uzerimizdeSiz yinede isteyin, çalışmıyorsunuz sanırım kendiniz ve çocuk için nafaka da isteyin. Üstüne birşey olmasada çalışmıyo mu bu adam? Sosyal güvencesi yok mu? İcraya verirsiniz, ödemek zorunda nafakayı. Sigortasız mı çalışır nafaka ödememek için? Gider şikayet edersiniz.. Ömür boyu sigortasız çalışacak değil ya...
Aileniz arkanızdaymış zaten çok şükür. En önemlisi o şuanda. Sığının ailenizin güvenli kollarına, yavrunuz biraz büyüyünce başlarsınız sizde çalışmaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?