- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
- 248
- Konu Sahibi _Citlembik_
Malesef canım negatifCanım sonucunu bizimlede paylaşırmısın inşallah pozitifi görmüşsündür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef canım negatifCanım sonucunu bizimlede paylaşırmısın inşallah pozitifi görmüşsündür
Canım sıkma canını biliyorum neler hissettiğini ama inan Allah öyle büyük ki inşallah emeklerimizi boşa çıkarmıycak yardımcımız olsun sen tekrar deniycekmisinMalesef canım negatif
Yarın histeroskopi yaptıracam.Canım sıkma canını biliyorum neler hissettiğini ama inan Allah öyle büyük ki inşallah emeklerimizi boşa çıkarmıycak yardımcımız olsun sen tekrar deniycekmisin
Rabbim inşallah emeklerini görür tez vakitde kucağını doldururYarın histeroskopi yaptıracam.
Açıkçası hemen tekrar başlamak istemiyorum,
6 ay bekleyip hem maddi hem manevi kafam rahatlasın istiyorum, sonra tekrar denerim.
T.c de değilim canım.Rabbim inşallah emeklerini görür tez vakitde kucağını doldurur
Hangi hastahanede tedavi gördün
Ben de maalesef 3 kere tüp bebek denedim olmadı.Şimdi 4.’yü deniyorum,yeni transfer oldum ayın26’ında test yaptıracağım.Bundan da umudum yok Okuyorum Allah kimilerine bir değil 3-4 tane veriyor.Hayırlısı ama yoruldum artık.Ne güzel pozitifi görenler maşaallah ben ankete katılamayacağım hiç pozitifi görmedim
Amin Allah yavrunuzu size bağışlasın,sağlıkla büyüsün.Kaçıncı gün embriyosuydu transfer edilenler?Benim hep 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi ama tutmadı.Taze transferdi bunlar.Şimdi son transferim yine 3.gün embriyoları ama dondurulmuş.Merak ettim sizinkiler hangi gündü diye?Merhaba 32 yaşındayım doğuştan yarım rahim teşhisi konulması için yaklaşık 2 yil tedaviler doktorlar ameliyatlar vs geçirdim en sonunda 2020 yılında bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine kocaeli üniversite hastanesi umuttepe de Dr. EMEK DOĞER hocayla tanıştım yaklaşık 2 aylık bir rapor ve tedavi süreci sonucunda ağustos ayında kaliteli çift embrio transferim oldu çok şükür ilk denemede de tuttu dilerim isteyen tüm kadınlarımızın kucaklari hayırlısıyla dolar
Sonucunuz ne oldu?Benim de test tarihim 26 HaziranCuma günü testim benim sonuç çıkar çıkmaz ankete katılırım. İlk denemem benim
Inancinizi kaybetmeyin lütfen 6.için hazırlık yapıyorum umudumuzu hic kaybetmeyin Rabbim büyük Inşaallah en kisa zamanda nasip olurBen de maalesef 3 kere tüp bebek denedim olmadı.Şimdi 4.’yü deniyorum,yeni transfer oldum ayın26’ında test yaptıracağım.Bundan da umudum yok Okuyorum Allah kimilerine bir değil 3-4 tane veriyor.Hayırlısı ama yoruldum artık.
I
Inancinizi kaybetmeyin lütfen 6.için hazırlık yapıyorum umudumuzu hic kaybetmeyin Rabbim büyük Inşaallah en kisa zamanda nasip olur
En yakın zamanda ikimiz için de en güzelini diliyorum.Dua edeceğim bol bol.Sağolun desteğiniz için.Benim yaş oldu 40 umarım çok geç kalmadan verir Allah.Tüpler de alındı sadece tüp bebek şansım var.Sizin transfer ne zaman?Hiç gebelik var mı daha önceden?I
Inancinizi kaybetmeyin lütfen 6.için hazırlık yapıyorum umudumuzu hic kaybetmeyin Rabbim büyük Inşaallah en kisa zamanda nasip olur
Ben şuan eşimin degerlerini yukseltmeye yöneldim. O yüzden tüp bebeğe biraz ara verdim. Hiç gebelik olmadi maalesef. Rabbim bu uğurda çabalayan tüm kardeslerime yardim etsin hepimizin duasi aynı. Siz önce inanın Rabbim bize de nasip edecektir inşaallahEn yakın zamanda ikimiz için de en güzelini diliyorum.Dua edeceğim bol bol.Sağolun desteğiniz için.Benim yaş oldu 40 umarım çok geç kalmadan verir Allah.Tüpler de alındı sadece tüp bebek şansım var.Sizin transfer ne zaman?Hiç gebelik var mı daha önceden?
Dualarım sizinleBen şuan eşimin degerlerini yukseltmeye yöneldim. O yüzden tüp bebeğe biraz ara verdim. Hiç gebelik olmadi maalesef. Rabbim bu uğurda çabalayan tüm kardeslerime yardim etsin hepimizin duasi aynı. Siz önce inanın Rabbim bize de nasip edecektir inşaallah
Merhaba, eşinin değerlerini yükseltmek için neler yapıyorsun acaba?Ben şuan eşimin degerlerini yukseltmeye yöneldim. O yüzden tüp bebeğe biraz ara verdim. Hiç gebelik olmadi maalesef. Rabbim bu uğurda çabalayan tüm kardeslerime yardim etsin hepimizin duasi aynı. Siz önce inanın Rabbim bize de nasip edecektir inşaallah
Ürolog ile görüştük şuan iğne tedavisine başladık.Merhaba, eşinin değerlerini yükseltmek için neler yapıyorsun acaba?
Bizi hiç ürologa yönlendirmediler eşimin sperm sayısı morf ve hareketliliği çok düşük öylece tüp bebeğe başlattılar bir şey olmaz bu sayılar yeterli dediler ama çok pişmanım hemen tüp bebeğe başladığıma nitekim tutmadı çünküÜrolog ile görüştük şuan iğne tedavisine başladık.
Önce tedavinizi olun bence belki düzeltilebilecek birşeydir. Tüp bebeğe bile gerek kalmaz. Bizim sorunumuz morfoloji bozukluğunun en ciddisi. Şuan biraz sperm sayımız yükselsin diye başladık.Bizi hiç ürologa yönlendirmediler eşimin sperm sayısı morf ve hareketliliği çok düşük öylece tüp bebeğe başlattılar bir şey olmaz bu sayılar yeterli dediler ama çok pişmanım hemen tüp bebeğe başladığıma nitekim tutmadı çünkü
Evet önce ürolog desteği şart gerçekten erkek infetilitesindeÖnce tedavinizi olun bence belki düzeltilebilecek birşeydir. Tüp bebeğe bile gerek kalmaz. Bizim sorunumuz morfoloji bozukluğunun en ciddisi. Şuan biraz sperm sayımız yükselsin diye başladık.
duayı söyler misiniz ve tesbih iValla benim ilkte pozitif cıktı doktorlarımda çok umutluydu zaten tek embriyo yaptık yumurta alındıktan 2 gün sonra transfer yaptılar 4 tane embriyo 5 gün kadar beklettiler sadece 1 tanesi yaşadı diğerleri sagliksizdi onuda dondurduk nolur nolmaz diye ama çok şükür tuttu inşallah size ve isteyen herkese nasip olur çok dua edin ben çok dua ettim hala da ediyorum bi dua var tesbih cekiyosun istediğin her şey kabul oluyo onu okuyup tesbih çekiyorum tüp bebek tutsun diye şuan bitmek üzere sonra da sağlıklı bebeğim olsun diye çekicem inşallah:)
Salat-ü tefriciye duası niyet edip 4444 kere okuyosunuzduayı söyler misiniz ve tesbih i