Kacinci haftada normal dogum yaptiniz kizllaaaar :)

Aaa öksürme iyi taktikmiş bak :)))
Walla bereler atkılarla çıkıyorum dışarı, gören 'tamam soğuk ama o kadarda değil beee' dercesine bakıo :)) ama ben zaten çabuk hastalanırım riske etmiyim diyorum.
soguk dan çok kalabalik ortamda pek bulunma hasta olmak istemiyorsan
hasta birine yaklasma yani hasta olmamak için riski azalrmak için :)
koruma bonesi taksan daha az garipserler belki dr larin takdigi var ya agzini burnunu tikayan :)
elinide SII SIK yikadinmi oldu biti :)

Süpersin, tam kafamdakilere yönelik yazmışsın, çok sağol canım :)
Yok panik gibi değil heyecan sadece, neyseki doğum korkum yok, eminim zor ama olacak bitecek ve sonuç harika olacağı için korku panik hali yok çok şükür :)
Maşallah iyi yol almış bebişin :)) darısı başımıza...

40+2 de dogum yaptim sabaha karsi iki de karin agrisi gibi basladi cok yedim ksrnim agriyo sandim o kadar iyiydim ki saat bir de yatmaya cikmistik :) sancim gelene kadar hic bir sikintim olmamisti sanci agri falan suyumu dogumda patlattilar onu da anlamadim aksam 7:20 de kucagima aldim kizimi hayirli dogumlar canim saglikla kucagina insallah

Sağol canım cevabın için, bide son haftalardaki yaşadıklarını yazarsan, doğum belirtilerini yani, süper olur :)

Ben de cok belirti olmadi. Sadece bir kere sanci geldi ama o da gecti geri. Baktim saate düzenli mi diye kesildi o an. Sadece cok yoruluyordum. Dizlerimin bagi cözülüyordu sanki.

Çok sağol canım yaa... Benimde kızım olacak :) banada böyle sorunsuz sakin bir doğum nasip olur inşallah :)

Yok zaten kalablığı bırak hiçbir yere çıkmıyorum bu ara, çıkıp mahallede eşimle yürüyorum sonra doğru evime :)) ve ellerim yıkanmktan yara olmaya başladı :)
Hastlarıda yaklaştırmamam lazım haklısın
Sağol canım öneriler için.

Ne büyük mutluluk ve heyecanla okudum her mesajı biz daha yolu yarilamadik bile zor geçiyor hamileliğim ve başından beri düşük tehlikem var Rabbim bize de o günleri görmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla kavuşalim miniklerimize

Gecmis olsun canim, yariya kadar gelmissin sonuna kadar saglikla ilerler insallah gebeligin. insallah saglikla al kucagina bebegini canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…