E ama benim hep akıntım var, tabi biraz sarımtırak ama kan yoksa nasıl ayırt edecem ???yok beyazda oluyir saydam, iki parmak arasinda uzayan bi ovulasyon zamanindaki gibi bi akinti yani ona benziyor ama farkli tabi :)
soguk dan çok kalabalik ortamda pek bulunma hasta olmak istemiyorsanAaa öksürme iyi taktikmiş bak :)))
Walla bereler atkılarla çıkıyorum dışarı, gören 'tamam soğuk ama o kadarda değil beee' dercesine bakıo :)) ama ben zaten çabuk hastalanırım riske etmiyim diyorum.
dedim ya iki parmak arasinda uzuyor nisan akinitisi tipaç mi ne oyle bisey tr siE ama benim hep akıntım var, tabi biraz sarımtırak ama kan yoksa nasıl ayırt edecem ???
Süpersin, tam kafamdakilere yönelik yazmışsın, çok sağol canım :)Heyecan olmaz mı, elbette hayatınızın en büyük mucizesi ama sakin olmak her zaman fayda sağlar.
O sebeple şüpheleriniz olduğu an panik yapmadan önce bir kendinizi ölçün, sancılarınızın dakika aralığını sayın.
4-5 dk olduğunda artık hastaneye gitme zamanınız gelmiş demektir çünkü ilk an gidildiğinde daha çok yoruluyorsunuz ve anın tadını çıkaramıyorsunuz.
Benim nişanım koyu kahverengili ve pembeli geldi ve 2 gün devam etti.
Regl dönemi bitiminde lekelenme dediğimiz renkte oldu ve yapısı zaten sümüksü, löp diye bir parça olduğundan 'aa ben daha önce böyle bir şey yaşamadım hayatımda demek bu oymuş' deyip hemen anlayabiliyorsunuz.
Nişan geldikten sonra 12 saat ile 7 gün arasında bir zaman zarfı oluşuyor, benimkini yerinde tutmak için bayağı uğraştık ama 5 gün dayandı nişandan sonra.
Erken doğduğu için küçücük 2.700 doğdu ama şuan 4 aylık ve 7buçuğu geçip tosun oldu.
Umarım siz de sağ sağlim kucağınıza alırsınız bebişinizi, dediğim gibi heyecan tamam ama panik yapmayın, Allah yardımcınız olsun.
Son günlerinizin tadını çıkarın eşinizle, bol bol yalnız vakit geçirin ve keyif yapın çünkü sonrası büyük bir curcuna.
Görünce anlarsın merak etme diosun yani :))) tamam canım çok sağoldedim ya iki parmak arasinda uzuyor nisan akinitisi tipaç mi ne oyle bisey tr si
bi farkli oluyor anliyor insan iste :)))
Sağol canım cevabın için, bide son haftalardaki yaşadıklarını yazarsan, doğum belirtilerini yani, süper olur :)
Çok sağol canım yaa... Benimde kızım olacak :) banada böyle sorunsuz sakin bir doğum nasip olur inşallah :)40+2 de dogum yaptim sabaha karsi iki de karin agrisi gibi basladi cok yedim ksrnim agriyo sandim o kadar iyiydim ki saat bir de yatmaya cikmistik :) sancim gelene kadar hic bir sikintim olmamisti sanci agri falan suyumu dogumda patlattilar onu da anlamadim aksam 7:20 de kucagima aldim kizimi hayirli dogumlar canim saglikla kucagina insallah
Amin canim korkma hic bir sorun yoksa en guzeli normal dogum icini ferah tut sakin ol tadini cikar her saniyeninÇok sağol canım yaa... Benimde kızım olacak :) banada böyle sorunsuz sakin bir doğum nasip olur inşallah :)
Anladım canım çok sağol :) bakalım ben neler yaşayacağım :)Ben de cok belirti olmadi. Sadece bir kere sanci geldi ama o da gecti geri. Baktim saate düzenli mi diye kesildi o an. Sadece cok yoruluyordum. Dizlerimin bagi cözülüyordu sanki.
Sağol canım öyle yapmaya çalışıyorum :))Amin canim korkma hic bir sorun yoksa en guzeli normal dogum icini ferah tut sakin ol tadini cikar her saniyenin
Canım sen daha ileridesin ama benimde sürekli kıpır kıpır, hani diolarya takip et hareketlerini falan die, hiç gerek duymadım maşallah :))Kizlar benim.ufaklik.kipir kıpır sizde de var mı bu
Yok zaten kalablığı bırak hiçbir yere çıkmıyorum bu ara, çıkıp mahallede eşimle yürüyorum sonra doğru evime :)) ve ellerim yıkanmktan yara olmaya başladı :)soguk dan çok kalabalik ortamda pek bulunma hasta olmak istemiyorsan
hasta birine yaklasma yani hasta olmamak için riski azalrmak için :)
koruma bonesi taksan daha az garipserler belki dr larin takdigi var ya agzini burnunu tikayan :)
elinide SII SIK yikadinmi oldu biti :)
Ben sırf bu kılıftılar yüzünden uyuyamiyorumCanım sen daha ileridesin ama benimde sürekli kıpır kıpır, hani diolarya takip et hareketlerini falan die, hiç gerek duymadım maşallah :))
Aynen bu saatte uyanik olmanin baska aciklamasi yok zaten :) bide biraz uyusam bile 2 saate çise uyaniyorum sonra bidaha dalabilirsem ne ala :) birazda bundan gecmio galiba son haftalar.Ben sırf bu kılıftılar yüzünden uyuyamiyorum
Gecmis olsun canim, yariya kadar gelmissin sonuna kadar saglikla ilerler insallah gebeligin. insallah saglikla al kucagina bebegini canim...Ne büyük mutluluk ve heyecanla okudum her mesajı biz daha yolu yarilamadik bile zor geçiyor hamileliğim ve başından beri düşük tehlikem var Rabbim bize de o günleri görmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla kavuşalim miniklerimize
Amin inşallah Rabbim hepimize evladımızi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinGecmis olsun canim, yariya kadar gelmissin sonuna kadar saglikla ilerler insallah gebeligin. insallah saglikla al kucagina bebegini canim...