Aynen bu saatte uyanik olmanin baska aciklamasi yok zaten :) bide biraz uyusam bile 2 saate çise uyaniyorum sonra bidaha dalabilirsem ne ala :) birazda bundan gecmio galiba son haftalar.
Aynen öyle derler zaten büyükler yaradan bizi anneliğe hazılıo derler, ama annemin demesine görede bu kadar hareket yaramazlığa işaret, abim böyleymiş benim, baya fenaydı abim hatırlıyorum az çektirmedi banada çocukken :)) bakalım kızım dayısınamı çekmiş :))
Bol bol nefes egsersizi yap. Sanci gelince korkma.üstüne git. Sanci geldice yürü. Insallah saglikla al.kucagina yavrunu. Tadini cikar simdi. Agir is yapma artik. Bol bol uyu..sonra uykuyu özleyeceksin :) yürüyüs yap. Allah sizi ona onu size bagislasin
Bol bol nefes egsersizi yap. Sanci gelince korkma.üstüne git. Sanci geldice yürü. Insallah saglikla al.kucagina yavrunu. Tadini cikar simdi. Agir is yapma artik. Bol bol uyu..sonra uykuyu özleyeceksin :) yürüyüs yap. Allah sizi ona onu size bagislasin
Çok sağol canım öneriler için, şu ana kadar hiç yapmadım nefes efzersizi, biraz bakayım ama keske önceden başladaydım biraz geç kaldım sanki
Uyku konusu karışık işte, uyuyamıyorum maalesef :) ama olsun artık olduğu kadar
Çok sağol canım öneriler için, şu ana kadar hiç yapmadım nefes efzersizi, biraz bakayım ama keske önceden başladaydım biraz geç kaldım sanki
Uyku konusu karışık işte, uyuyamıyorum maalesef :) ama olsun artık olduğu kadar