Kacinci haftada normal dogum yaptiniz kizllaaaar :)

Esralhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
861
469
38
Selamlar kizlar,
Normal dogum yapanlar, merak icindeyim cogunluk kacinci haftada dogum yaptiniz. kac haftam kaldi acaba die merak içindeyim, cunku artik heyecandan olmek uzereyim ,hani şöyle 38-39 sonucu çıksında biraz moral olsun diyorum :)))
Bide doğum yaklaştıkça neler oldu, son haftalardaki değişiklikler, sancılarıda biraz tanımlarsanız süper olur :))
Yazan herkese şimdiden teşekkürler (

38+5 te doğum yaptım. 37 de hafif adet sancısı gibi sıcak sıcak ağrı hissettim. Suyum gelmedi açılmam varmış sancı falanda hissetmedim meraktan acile gittim meğer doğum yapıyormuşum. Sancım sabah başladı doğum yaptım.

Amaaan enteresanmış, açılmaları hissetmedin ha, güzelmiş aslında :)
Peki vagina içine doğru ani keskin ağrıların oluyomuydu son haftalar, bugun özellikle çok yaşadımda, baya birden bağıracak kadar ağrıo ama hemen geçio. oluyomuydu bu tarz şeyler acep :)

Yok Can'ım hiç olmadı hafif böyle adet bitimine yakın olur ya. Ben üşüttüm sanmıştım. Hastaneye güle oynaya gittim. 5 cm açılmam olmuş ruhum duymadı

Yok Can'ım hiç olmadı hafif böyle adet bitimine yakın olur ya. Ben üşüttüm sanmıştım. Hastaneye güle oynaya gittim. 5 cm açılmam olmuş ruhum duymadı
Ayy çok güzelmiiş ya canım, darısı başıma canım :) bu arada 2.çocuk gelio galiba , daha yenide, tebrikler sağlıkla gelsin :)

39+4 de yaptim. Sancilarim hafif vardi suyumda gelince hastaneye gittik.
Ön sancilarimda 37 ci haftada baslamisti tabi benzemiyor Dogumdan sancisina :))

Oo erkenmiş,allah bağışlasın, peki kaç kilo doğdu, bide son haftalar nası belirtiler vardı biraz anlatabilirmisin :)
Amin Canim cumlemizin :) 3250 dogdu. Ben sorunlu bi hamilelik yasadim.sanci kanama falan. Dogum yapacagim haftaya kadar sancim vardi. Dogumdan ki gun once o kadar iyiydim ki tum sıkntılar bi anda bitti. Dogum yaptigim gun sabah 7 gibi kalktim yataktan kalkinca bi anda camasirima akinti oldu. Ben pek onemsemedim. Acikcasi ilk cocuk oldugu icin onun dogum suyu oldugunu bile bilmiyodum. Sonra surekli oldu aksama kadar ama hic sancim yoktu. Hatta ben parklara carsilara gittim o halde. Sonra aksam 7gibi kv yi aradim. Ici rahat etmemis geldi esim ben kv hastaneye gittik. Kontrol icin tam masaya cikacakken bi anda su bosaldi cok fazlaydi. Dogum yapiyosun dediler. Su azalmis dediler. 8de suni sanci verdiler. Gece 4.20 de dogum yaptim:)

39+4 de yaptim. Sancilarim hafif vardi suyumda gelince hastaneye gittik.
Ön sancilarimda 37 ci haftada baslamisti tabi benzemiyor Dogumdan sancisina :))
:))) ayyy fena, benim vagina içine ani bıçak batması gibi ama baya sağlam ağrılar oluyo ama hemen geçio,bide karında zaman zaman sertleşmeler, artık bunlar önsancı mı bilmem :)

Ayyy maşallah canım, erken ama baya iyiymiş kilosu, zorlu geçmiş hamilelik ama güzel bitmiş, benim hamilelik rahattı denebilir, doğum olayında da darısı başıma :)

:))) ayyy fena, benim vagina içine ani bıçak batması gibi ama baya sağlam ağrılar oluyo ama hemen geçio,bide karında zaman zaman sertleşmeler, artık bunlar önsancı mı bilmem :)
O sebepten Dr a gitmiştim hastaneye sevk etmiştiler 37 haftalarda benimde ilk çocuğum anlamamıştım sonra ön sancı bunlar denmişti Doğum sancısı oldumu anlamama gibi bişey olmaz denilmişti. Fazlalaşabilir bunlar eğer erken Doğum riski yoksa bişeycik olmaz )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…