Doğuma Hazırlık Erkek bebek anneleri kaçıncı haftada doğum yaptınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hanımlar, erkek bebekler ile ilgili hep geç doğduğu söylenir. Normal doğum yapan annelere sormak istiyorum? Kaçıncı haftada doğum yaptınız?
Normal doğum oldu 38+4 de dünyaya geldi. Ama her bebek erken doğacak ya da geç doğacak diye bişey yok. Ne zaman nasipse o zaman sağlıkla doğar inşallah.

Hanımlar, erkek bebekler ile ilgili hep geç doğduğu söylenir. Normal doğum yapan annelere sormak istiyorum? Kaçıncı haftada doğum yaptınız?
Yürüyüşün çok büyük etkisi oluyo. Çalışıyordum hamileyken hergün 1 saat yürürdüm öyle giderdim işe. doğum yapmadan bir gün önce 2 3saat yürüdüm sabah 4 gibi sancılandım suyum geldi 9 buçuğa kadar evde sacımı çektim hastaneye gittim 11 de doğuma aldılar 13.00 da doğum bitmişti.

38+6 da sancim oldu. Sezeryan günü almıştık ama duramadı oğlum. Açılma falan yoktu yıne sezeryan oldum 😁 hem sancim çoktu kasılmam çoktu doguma alındım.

Evet önden gidiyor gebelik şekeri de çıktı bende o yüzden normal doğum yapar mıyım erken doğar mı merak ediyorum
Merhaba doğum yaptınız mı acaba? Ben de 40ın ın içindeyim yarın 40+0 olacak kanala girmedi henüz yarın gidişat belli olacak ? Şeker bendede vardı gebelik şekeri. Bebekse en son 3750 idi sizin sürecinin ne durumda acaba?

Merhaba oglum u 36+2 gunluk ken aldım kucağıma 35 te Nisan geldi 1 hafta sonra gece suyum geldi ve sabah doğdu ☺️

X