Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkErkek bebek anneleri kaçıncı haftada doğum yaptınız?
Benim son kontrolume kdar girmedi. Son kontrolumde hala girmediyse ameliyat gunu verecekti. Tam 40+0 da kontrole gittigimde kanala girmis 3 cm acilma var demisti. O gun dogum yaptim.
Benim son kontrolume kdar girmedi. Son kontrolumde hala girmediyse ameliyat gunu verecekti. Tam 40+0 da kontrole gittigimde kanala girmis 3 cm acilma var demisti. O gun dogum yaptim.
Normal doğum oldu 38+4 de dünyaya geldi. Ama her bebek erken doğacak ya da geç doğacak diye bişey yok. Ne zaman nasipse o zaman sağlıkla doğar inşallah.
Benimki 2700 doğdu şişliği inince 2500 e düştü. Mama falan vermedim sadece anne sütü aldı. Şuan 15 aylık ve 14500 gr. Doktorlar kilosunu fazla buluyo. Zayıf bebek saha5 çabuk kendini toparlar.
Yürüyüşün çok büyük etkisi oluyo. Çalışıyordum hamileyken hergün 1 saat yürürdüm öyle giderdim işe. doğum yapmadan bir gün önce 2 3saat yürüdüm sabah 4 gibi sancılandım suyum geldi 9 buçuğa kadar evde sacımı çektim hastaneye gittim 11 de doğuma aldılar 13.00 da doğum bitmişti.
Merhaba doğum yaptınız mı acaba? Ben de 40ın ın içindeyim yarın 40+0 olacak kanala girmedi henüz yarın gidişat belli olacak ? Şeker bendede vardı gebelik şekeri. Bebekse en son 3750 idi sizin sürecinin ne durumda acaba?