- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
Hemde nasıl bir heyecan :)) 2. Ama ilki 13 yaşında olduğu için unutmusum herşeyi :)) bekliyoruz inşallah çok bekletmez hayırlısıyla gelirAyyy ne fena bi heyecan dimi :))) senin gelmek üzeredir artık :)) sağlıkla...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemde nasıl bir heyecan :)) 2. Ama ilki 13 yaşında olduğu için unutmusum herşeyi :)) bekliyoruz inşallah çok bekletmez hayırlısıyla gelirAyyy ne fena bi heyecan dimi :))) senin gelmek üzeredir artık :)) sağlıkla...
he yerlerini iyi benimsiyolarSenin baya istikrarlıymış :)))
Ay sağol canım, çok baktım nette bulamamıştım, doktoruda aramadım, kesin normaldir die düşünerek ama dert de olmuştu yani içime, rahatladım sayende :)O sebepten Dr a gitmiştim hastaneye sevk etmiştiler 37 haftalarda benimde ilk çocuğum anlamamıştım sonra ön sancı bunlar denmişti Doğum sancısı oldumu anlamama gibi bişey olmaz denilmişti. Fazlalaşabilir bunlar eğer erken Doğum riski yoksa bişeycik olmaz )
Korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz sağ sağlim kucağına al inş. Kasılmada normal çocuk yerleşmeye geçtiyseAy sağol canım, çok baktım nette bulamamıştım, doktoruda aramadım, kesin normaldir die düşünerek ama dert de olmuştu yani içime, rahatladım sayende :)
Erken doğum riski yok çok şükür, ama umarım geçde kalmaz :)) 41-42yi o kadar duyar oldumki korktum. tabi öncelikle sağlıkla gelsinde...
Amaaan ne çok ara vermişsinşz öyleee :)) ama ara vermek heyecanı artturır zaten bence, ilk çocukmuşcasınadır senin heyecan şimdi :))Hemde nasıl bir heyecan :)) 2. Ama ilki 13 yaşında olduğu için unutmusum herşeyi :)) bekliyoruz inşallah çok bekletmez hayırlısıyla gelir
Çok sağol canım yaa :) haftalardır başaşağı zaten bebişim, en son 2 hafta önce gitmiştim doktora, bu iki haftada karnım biraz aşağı indi, galiba doğum kanalına girmeye başladı :)Korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz sağ sağlim kucağına al inş. Kasılmada normal çocuk yerleşmeye geçtiyse
Aynen öyle zaten ilk gibi :)) aralarında 13 yaş olacak. Bana kalsa tek çocuk yeterdi de oğlum kardeş kardeş die tutturunca al sana kardeş oldu :)) çok heyecanlı bekleyiş eşim ben ve oğlum için :)Amaaan ne çok ara vermişsinşz öyleee :)) ama ara vermek heyecanı artturır zaten bence, ilk çocukmuşcasınadır senin heyecan şimdi :))
supermis ya yarim saat :) , ya ben haftalardir faydali die gunde 1 hurma yiyorum, o erken dogum mu yaptirio ??he yerlerini iyi benimsiyolar
hatta 3 nupmara 41+2 yi gordu neeler yapmadimki dogsun diye
buyuklerin okulu tatildi , tatilde dogmasi isime geliyordu ama olmadi dogmadi, oyle çok yurudum ki merdivenler indim çikdim ne yollar a$tim dogmadi iste gununu bekledi
hurma yedim bide rahimi yumusatip açilma sagmliyor diye
bunlarin hepsi tek biseye yaradi çocuk yarim saatde dogdu hastaneeye girdikden sonra :)))
evdede çok beklemedim sanci olunca kalkdim gitim..
Ayy iyi yapmissiniz, kardes iyidir yaaa. hayatta destektir.. hayirlisiyla gelsin bebisiniz evinize :)) bu seferki cinsiyet ne?Aynen öyle zaten ilk gibi :)) aralarında 13 yaş olacak. Bana kalsa tek çocuk yeterdi de oğlum kardeş kardeş die tutturunca al sana kardeş oldu :)) çok heyecanlı bekleyiş eşim ben ve oğlum için :)
Oyy oyyy boyle erken zamanlari duyunca heyecan basio :)))36+5 de nişan geldi, 37+4 de doğum yaptım.
Erkek oda :)) bebis bekleyen herkesin ki hayırlısıyla gelsin inşallah :)Ayy iyi yapmissiniz, kardes iyidir yaaa. hayatta destektir.. hayirlisiyla gelsin bebisiniz evinize :)) bu seferki cinsiyet ne?
yok iste yaptirmiyor mus :) dogumu kolaylastiriyor herhalde bilmiyorumki tahmin ediyorumsupermis ya yarim saat :) , ya ben haftalardir faydali die gunde 1 hurma yiyorum, o erken dogum mu yaptirio ??
İnanın anneler hissediyor.Oyy oyyy boyle erken zamanlari duyunca heyecan basio :)))
Tamam canim,sagol, anladim ben esas noktayi, bol bol hareket :)) şansa havalarda buzzzz olacakmis bu ara, ama yinede dag tas tirmanicam ozellikle 37 den sonra :)))yok iste yaptirmiyor mus :) dogumu kolaylastiriyor herhalde bilmiyorumki tahmin ediyorum
41+2 diyorum ya gunde 5-10 tane yedim ben 38 den sonra :)
sen davm et yemeye , ama hareket de et , yuru bol bol ..
Ayyy ama ben bisey hissetmiom heyecan disindaa :)))İnanın anneler hissediyor.
Doğumumdan 2 gün önce kontrolüm vardı ve doktorumuz daha kanalda değil ama hafif baskı yapıyor, daha en az 15 günümüz var diyordu.
Ben ise hamileliğimin başından beri bu bebek 38 i görmez diyordum.
Hatta nişan geldiğinde hemşireler dahil inanmadı, akıntıdır o dediler.
Doğum yapmadan 1 gece önce leğen kemiklerim kas ağrısı gibi zorlanmaya başladı.
Ertesi sabah yataktan kalkamadım, gaz sancısı gibi bir sıkışma oldu eşim kucağına aldı.
Yere koyduğu an zaten suyum gelmişti.
Hiç panik yapmadım, sabah 5 ti saat.
Duşumu, abdestimi aldım, giyinip süslendim, evde bayağı zaman geçirip 4-5 saat sonra doktorumu aradım.
Yani uzun uzadıya bir süreç olmuyor bazen, bir gece de her şey değişebiliyor.
Siz sakinliğinizi koruyun sadece yeterli.
kalin giyin ustunu:)Tamam canim,sagol, anladim ben esas noktayi, bol bol hareket :)) şansa havalarda buzzzz olacakmis bu ara, ama yinede dag tas tirmanicam ozellikle 37 den sonra :)))
yok beyazda oluyir saydam, iki parmak arasinda uzayan bi ovulasyon zamanindaki gibi bi akinti yani ona benziyor ama farkli tabi :)Ayyy ama ben bisey hissetmiom heyecan disindaa :)))
Saka bi yana, her an her dk hazir olmamız gerektiginin bi örneğisin resmen bu nişan pembe veya az kanlı bi akıntı oluyo dimi??
Aaa öksürme iyi taktikmiş bak :)))nde
kalin giyin ustunu:)
yaninda birisi olursa daha iyi olur, ayagini fln saglam bas ne bilyim kayip dusuyum deme Alalh korusun
hasta olmazsin insallah da olursanda ikincide dogum masasinda oksuruyordum kutur kuturr :)
ebeler bana ikinmayi birak oksur diyoalrdi :)))
oksurmek ikinmakdan daha iyi kasiyormus rahim kaslarini
Heyecan olmaz mı, elbette hayatınızın en büyük mucizesi ama sakin olmak her zaman fayda sağlar.Ayyy ama ben bisey hissetmiom heyecan disindaa :)))
Saka bi yana, her an her dk hazir olmamız gerektiginin bi örneğisin resmen bu nişan pembe veya az kanlı bi akıntı oluyo dimi??