Kacinci haftada normal dogum yaptiniz kizllaaaar :)

Ayyy ne fena bi heyecan dimi :))) senin gelmek üzeredir artık :)) sağlıkla...
Hemde nasıl bir heyecan :)) 2. Ama ilki 13 yaşında olduğu için unutmusum herşeyi :)) bekliyoruz inşallah çok bekletmez hayırlısıyla gelir :KK66:

Senin baya istikrarlıymış :)))
he yerlerini iyi benimsiyolar
hatta 3 nupmara 41+2 yi gordu neeler yapmadimki dogsun diye
buyuklerin okulu tatildi , tatilde dogmasi isime geliyordu ama olmadi dogmadi, oyle çok yurudum ki merdivenler indim çikdim ne yollar a$tim dogmadi iste gununu bekledi
hurma yedim bide rahimi yumusatip açilma sagmliyor diye

bunlarin hepsi tek biseye yaradi çocuk yarim saatde dogdu hastaneeye girdikden sonra :)))
evdede çok beklemedim sanci olunca kalkdim gitim..

O sebepten Dr a gitmiştim hastaneye sevk etmiştiler 37 haftalarda benimde ilk çocuğum anlamamıştım sonra ön sancı bunlar denmişti Doğum sancısı oldumu anlamama gibi bişey olmaz denilmişti. Fazlalaşabilir bunlar eğer erken Doğum riski yoksa bişeycik olmaz :KK66:)
Ay sağol canım, çok baktım nette bulamamıştım, doktoruda aramadım, kesin normaldir die düşünerek ama dert de olmuştu yani içime, rahatladım sayende :)
Erken doğum riski yok çok şükür, ama umarım geçde kalmaz :)) 41-42yi o kadar duyar oldumki korktum. tabi öncelikle sağlıkla gelsinde...

Ay sağol canım, çok baktım nette bulamamıştım, doktoruda aramadım, kesin normaldir die düşünerek ama dert de olmuştu yani içime, rahatladım sayende :)
Erken doğum riski yok çok şükür, ama umarım geçde kalmaz :)) 41-42yi o kadar duyar oldumki korktum. tabi öncelikle sağlıkla gelsinde...
Korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz sağ sağlim kucağına al inş. Kasılmada normal çocuk yerleşmeye geçtiyse

Hemde nasıl bir heyecan :)) 2. Ama ilki 13 yaşında olduğu için unutmusum herşeyi :)) bekliyoruz inşallah çok bekletmez hayırlısıyla gelir :KK66:
Amaaan ne çok ara vermişsinşz öyleee :)) ama ara vermek heyecanı artturır zaten bence, ilk çocukmuşcasınadır senin heyecan şimdi :))

Korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz sağ sağlim kucağına al inş. Kasılmada normal çocuk yerleşmeye geçtiyse
Çok sağol canım yaa :) haftalardır başaşağı zaten bebişim, en son 2 hafta önce gitmiştim doktora, bu iki haftada karnım biraz aşağı indi, galiba doğum kanalına girmeye başladı :)

Amaaan ne çok ara vermişsinşz öyleee :)) ama ara vermek heyecanı artturır zaten bence, ilk çocukmuşcasınadır senin heyecan şimdi :))
Aynen öyle zaten ilk gibi :)) aralarında 13 yaş olacak. Bana kalsa tek çocuk yeterdi de oğlum kardeş kardeş die tutturunca al sana kardeş oldu :)) çok heyecanlı bekleyiş eşim ben ve oğlum için :)

he yerlerini iyi benimsiyolar
hatta 3 nupmara 41+2 yi gordu neeler yapmadimki dogsun diye
buyuklerin okulu tatildi , tatilde dogmasi isime geliyordu ama olmadi dogmadi, oyle çok yurudum ki merdivenler indim çikdim ne yollar a$tim dogmadi iste gununu bekledi
hurma yedim bide rahimi yumusatip açilma sagmliyor diye

bunlarin hepsi tek biseye yaradi çocuk yarim saatde dogdu hastaneeye girdikden sonra :)))
evdede çok beklemedim sanci olunca kalkdim gitim..
supermis ya yarim saat :) , ya ben haftalardir faydali die gunde 1 hurma yiyorum, o erken dogum mu yaptirio ??

Aynen öyle zaten ilk gibi :)) aralarında 13 yaş olacak. Bana kalsa tek çocuk yeterdi de oğlum kardeş kardeş die tutturunca al sana kardeş oldu :)) çok heyecanlı bekleyiş eşim ben ve oğlum için :)
Ayy iyi yapmissiniz, kardes iyidir yaaa. hayatta destektir.. hayirlisiyla gelsin bebisiniz evinize :)) bu seferki cinsiyet ne?

supermis ya yarim saat :) , ya ben haftalardir faydali die gunde 1 hurma yiyorum, o erken dogum mu yaptirio ??
yok iste yaptirmiyor mus :) dogumu kolaylastiriyor herhalde bilmiyorumki tahmin ediyorum
41+2 diyorum ya gunde 5-10 tane yedim ben 38 den sonra :)
sen davm et yemeye , ama hareket de et , yuru bol bol ..

ilk ikisi 10 ar saat de dogmustu bu arada

Oyy oyyy boyle erken zamanlari duyunca heyecan basio :)))
İnanın anneler hissediyor.
Doğumumdan 2 gün önce kontrolüm vardı ve doktorumuz daha kanalda değil ama hafif baskı yapıyor, daha en az 15 günümüz var diyordu.
Ben ise hamileliğimin başından beri bu bebek 38 i görmez diyordum.
Hatta nişan geldiğinde hemşireler dahil inanmadı, akıntıdır o dediler.
Doğum yapmadan 1 gece önce leğen kemiklerim kas ağrısı gibi zorlanmaya başladı.
Ertesi sabah yataktan kalkamadım, gaz sancısı gibi bir sıkışma oldu eşim kucağına aldı.
Yere koyduğu an zaten suyum gelmişti.
Hiç panik yapmadım, sabah 5 ti saat.
Duşumu, abdestimi aldım, giyinip süslendim, evde bayağı zaman geçirip 4-5 saat sonra doktorumu aradım.
Yani uzun uzadıya bir süreç olmuyor bazen, bir gece de her şey değişebiliyor.
Siz sakinliğinizi koruyun sadece yeterli.

yok iste yaptirmiyor mus :) dogumu kolaylastiriyor herhalde bilmiyorumki tahmin ediyorum
41+2 diyorum ya gunde 5-10 tane yedim ben 38 den sonra :)
sen davm et yemeye , ama hareket de et , yuru bol bol ..
Tamam canim,sagol, anladim ben esas noktayi, bol bol hareket :)) şansa havalarda buzzzz olacakmis bu ara, ama yinede dag tas tirmanicam ozellikle 37 den sonra :)))

İnanın anneler hissediyor.
Doğumumdan 2 gün önce kontrolüm vardı ve doktorumuz daha kanalda değil ama hafif baskı yapıyor, daha en az 15 günümüz var diyordu.
Ben ise hamileliğimin başından beri bu bebek 38 i görmez diyordum.
Hatta nişan geldiğinde hemşireler dahil inanmadı, akıntıdır o dediler.
Doğum yapmadan 1 gece önce leğen kemiklerim kas ağrısı gibi zorlanmaya başladı.
Ertesi sabah yataktan kalkamadım, gaz sancısı gibi bir sıkışma oldu eşim kucağına aldı.
Yere koyduğu an zaten suyum gelmişti.
Hiç panik yapmadım, sabah 5 ti saat.
Duşumu, abdestimi aldım, giyinip süslendim, evde bayağı zaman geçirip 4-5 saat sonra doktorumu aradım.
Yani uzun uzadıya bir süreç olmuyor bazen, bir gece de her şey değişebiliyor.
Siz sakinliğinizi koruyun sadece yeterli.
Ayyy ama ben bisey hissetmiom heyecan disindaa :)))
Saka bi yana, her an her dk hazir olmamız gerektiginin bi örneğisin resmen :KK66: bu nişan pembe veya az kanlı bi akıntı oluyo dimi??

nde
Tamam canim,sagol, anladim ben esas noktayi, bol bol hareket :)) şansa havalarda buzzzz olacakmis bu ara, ama yinede dag tas tirmanicam ozellikle 37 den sonra :)))
kalin giyin ustunu:)
yaninda birisi olursa daha iyi olur, ayagini fln saglam bas ne bilyim kayip dusuyum deme Alalh korusun
hasta olmazsin insallah da olursanda ikincide dogum masasinda oksuruyordum kutur kuturr :)
ebeler bana ikinmayi birak oksur diyoalrdi :)))
oksurmek ikinmakdan daha iyi kasiyormus rahim kaslarini:dondurma::dondurma::dondurma::dondurma:

Saka bi yana, her an her dk hazir olmamız gerektiginin bi örneğisin resmen :KK66: bu nişan pembe veya az kanlı bi akıntı oluyo dimi??
yok beyazda oluyir saydam, iki parmak arasinda uzayan bi ovulasyon zamanindaki gibi bi akinti yani ona benziyor ama farkli tabi :)

nde

kalin giyin ustunu:)
yaninda birisi olursa daha iyi olur, ayagini fln saglam bas ne bilyim kayip dusuyum deme Alalh korusun
hasta olmazsin insallah da olursanda ikincide dogum masasinda oksuruyordum kutur kuturr :)
ebeler bana ikinmayi birak oksur diyoalrdi :)))
oksurmek ikinmakdan daha iyi kasiyormus rahim kaslarini:dondurma::dondurma::dondurma::dondurma:
Aaa öksürme iyi taktikmiş bak :)))
Walla bereler atkılarla çıkıyorum dışarı, gören 'tamam soğuk ama o kadarda değil beee' dercesine bakıo :)) ama ben zaten çabuk hastalanırım riske etmiyim diyorum.

Heyecan olmaz mı, elbette hayatınızın en büyük mucizesi ama sakin olmak her zaman fayda sağlar.
O sebeple şüpheleriniz olduğu an panik yapmadan önce bir kendinizi ölçün, sancılarınızın dakika aralığını sayın.
4-5 dk olduğunda artık hastaneye gitme zamanınız gelmiş demektir çünkü ilk an gidildiğinde daha çok yoruluyorsunuz ve anın tadını çıkaramıyorsunuz.
Benim nişanım koyu kahverengili ve pembeli geldi ve 2 gün devam etti.
Regl dönemi bitiminde lekelenme dediğimiz renkte oldu ve yapısı zaten sümüksü, löp diye bir parça olduğundan 'aa ben daha önce böyle bir şey yaşamadım hayatımda demek bu oymuş' deyip hemen anlayabiliyorsunuz.
Nişan geldikten sonra 12 saat ile 7 gün arasında bir zaman zarfı oluşuyor, benimkini yerinde tutmak için bayağı uğraştık ama 5 gün dayandı nişandan sonra.
Erken doğduğu için küçücük 2.700 doğdu ama şuan 4 aylık ve 7buçuğu geçip tosun oldu.
Umarım siz de sağ sağlim kucağınıza alırsınız bebişinizi, dediğim gibi heyecan tamam ama panik yapmayın, Allah yardımcınız olsun.
Son günlerinizin tadını çıkarın eşinizle, bol bol yalnız vakit geçirin ve keyif yapın çünkü sonrası büyük bir curcuna.:KK49:

X