Kaçıncı gün embriyo hangi kalite?

daisyrose95

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2023
39
8
6
30
Merhaba opuda toplam 22 toplandı 17 dolu 10 adet embriyo oluştu . 3. gün 2 embriyo 1. kalite. 5. gün 3 embriyo iyi kalite. 6. gün 2embriyo orta kalite olacak şekilde donduruldu. Transferde en yüksek şansı hangisinin olur? İyi kalite olması mı günü mü önemli bilenlerden rica edeceğim ( ilk denemem olduğu için bilgim yok)

Merhaba opuda toplam 22 toplandı 17 dolu 10 adet embriyo oluştu . 3. gün 2 embriyo 1. kalite. 5. gün 3 embriyo iyi kalite. 6. gün 2embriyo orta kalite olacak şekilde donduruldu. Transferde en yüksek şansı hangisinin olur? İyi kalite olması mı günü mü önemli bilenlerden rica edeceğim ( ilk denemem olduğu için bilgim yok)
5 gün olandan koyarlar canim büyük ihtimalle

İzmirdesin galiba nerede yaprdn canm tup bebeği

5 koyarlar , spermdemı sorun vardı? 17den 10 döllenmiş

Merhaba, hayırlı olsun💕 Ben de Izmir'de yaptırabilirim. Sizde PGT yapıldı mı ve toplamda ne kadara kadar çıktı ücret acaba öğrenebilir miyim?
Merhaba PGT yapılmadı bilmiyorum ne olduğu. Tedaviye 85 ödedik . İlaçlar sanırım 35-40 bandında tuttu. Bir de dondurma çözdürme ücreti ödedik 25 bin kadar

bana 5. gün 4a tranfer edildi ilk seferde tutu bence kalite fark etmiyor bence rahim duvarı ile alakalı
transfer sonrasi hangi ilaclari kullandiniz peki bende suan transferin besinci gunundeyim progestan kan sulandirici igne ve estrofem duphaston kullaniyorum cogu kisi fitil kullanmis ben kullanmiyorum aklima takildi siz kullanmis miydiniz

Back
X