- 24 Nisan 2012
- 966
- 341
-
- Konu Sahibi mutsuzperi
Acıbademdeyim çok yakın evim özele ama bilmiyorum yaa çok heycan yaptım şuan naapsam bilemedimBilmiyorum ki sen bilirsin özel hastanelerde 1 saat sora sonuç çıkıyo ama sen bilirsin nerde oturuyorsun
Bende üsküdar da oturuyorum üsk. Hospital Türk'e gidiyorum orda daha önce hemşirelik yaptığım ićin kadın doğumcusunu da çok iyi tanırım harika bir dr ben oraya gidiyorum 1 saate sonucu veriyorlar hani kadın doğumcu tavsiyesi istersen ilerisi ićin baran hoca harika dır ve görünüşe göre ihtiyacın olacak :)) tebrik ederim canım benim :)Acıbademdeyim çok yakın evim özele ama bilmiyorum yaa çok heycan yaptım şuan naapsam bilemedim
Ay Allahım şuan o kdr heycanlıyım ki inşallah vardır bi hayalkırıklığı yaşamam yaa ümitleniyorum ama bikaç gün daha bekliyim sonra yine silik çizgi çıkarsa gidip kan vericem evt canım iyi olur bende iyi bi doktor arıyorumBende üsküdar da oturuyorum üsk. Hospital Türk'e gidiyorum orda daha önce hemşirelik yaptığım ićin kadın doğumcusunu da çok iyi tanırım harika bir dr ben oraya gidiyorum 1 saate sonucu veriyorlar hani kadın doğumcu tavsiyesi istersen ilerisi ićin baran hoca harika dır ve görünüşe göre ihtiyacın olacak :)) tebrik ederim canım benim :)
benım bu gebelıgımde yaptıgım ilk testte bu sekılde cıkmıstı ve bbek varmıs inşallah sendede vardır ıyıce kuruyunca test yıne bak hala çizgı gorunuyosa ve bıraz daha bellı oluyosa vardırKızlar nolur yardım edin bana bata 8 gün var az önce erken gebelik yaptım negatif çıktı fortest,şimdide normal testlerden yaptım sanki çok hafif silik çizgi görüyo gibiyim yoksa hayal mi görüyorum bi bakar mısınız
İnşallah herşey ćok güzel olur hayatım bn hastaneyi pek beğenmesem de baran için gidiyorum bebek hemşiresi falanda sınıf arkadaşım ćok güvenilir ve işlerinde iyiler yani yeni doğan yoģun bakımı falanda var ne olur ne olmaz falan :))Ay Allahım şuan o kdr heycanlıyım ki inşallah vardır bi hayalkırıklığı yaşamam yaa ümitleniyorum ama bikaç gün daha bekliyim sonra yine silik çizgi çıkarsa gidip kan vericem evt canım iyi olur bende iyi bi doktor arıyorum
bak benımkı bu sekıldeyken bebek ortaya cıktı herkez hayal goruyon oyle gormek ıstedıgın ıcın goruyon dedı ertesı gun acılde kan tahlılı yaptırdım eşimin gozune soktum sonucuBi foto daha atıyorum
Ay ne güzel yaa seninki bariz var ama canım benimkinden daha net kaç gün kala bu sekilde çıktıbak benımkı bu sekıldeyken bebek ortaya cıktı herkez hayal goruyon oyle gormek ıstedıgın ıcın goruyon dedı ertesı gun acılde kan tahlılı yaptırdım eşimin gozune soktum sonucu
yaklasık 4 5 gun kala hemde net degıl kuruyunca bu seklı aldı ılk senınkı gıbıydı bu cızgıyı gorunce bıde mıllet cızgı yok sen oyle gormek ıstıyon dedıkce ertesı gun acile gıttım kan tahlılı yapıldı cok dusuk cıktı 34,1 doktor varda dıyemem yokta ıkı gun sonra tekrarlıcaz dedı ıkı gun sonra deger 3 katına çıkmıstı ınsallah sende hamılesındır bıde AL-Bİ marka gebelık testı var onu dene ben o gun 2 tane al-bi ıkı farklı marka almıstım al bi pozıtıf dıgerlerı negatıf cıkmıstıAy ne güzel yaa seninki bariz var ama canım benimkinden daha net kaç gün kala bu sekilde çıktı
Canım ben dayanamadım kan verdim 2 saat snra cıkıcak artık negatif çıkarsa bütün idrar testlerine inancım kalmıycak resmen vardı orda ikinci çizgi bitek ben görmedim inşallah hamileyimdiryaklasık 4 5 gun kala hemde net degıl kuruyunca bu seklı aldı ılk senınkı gıbıydı bu cızgıyı gorunce bıde mıllet cızgı yok sen oyle gormek ıstıyon dedıkce ertesı gun acile gıttım kan tahlılı yapıldı cok dusuk cıktı 34,1 doktor varda dıyemem yokta ıkı gun sonra tekrarlıcaz dedı ıkı gun sonra deger 3 katına çıkmıstı ınsallah sende hamılesındır bıde AL-Bİ marka gebelık testı var onu dene ben o gun 2 tane al-bi ıkı farklı marka almıstım al bi pozıtıf dıgerlerı negatıf cıkmıstı
inşallah olumlu sonuc alırsın canım bende beklıyorum sonucunu heycanla yok tek sen gormedın emın ol bende gordum cızgıyı ıkıncıyıCanım ben dayanamadım kan verdim 2 saat snra cıkıcak artık negatif çıkarsa bütün idrar testlerine inancım kalmıycak resmen vardı orda ikinci çizgi bitek ben görmedim inşallah hamileyimdir
Sevindim hadi inşallah güzel haberler alırsın :)Canım ben dayanamadım kan verdim 2 saat snra cıkıcak artık negatif çıkarsa bütün idrar testlerine inancım kalmıycak resmen vardı orda ikinci çizgi bitek ben görmedim inşallah hamileyimdir
Amin amin :)) valla gittim korka korka verdim kanı bi başıma çok hüzünlü bi halim vardı inşallah olurda hayallerim yıkılmaz yaaSevindim hadi inşallah güzel haberler alırsın :)
Olur olur pozitif düşün :)Amin amin :)) valla gittim korka korka verdim kanı bi başıma çok hüzünlü bi halim vardı inşallah olurda hayallerim yıkılmaz yaa
Amin canım inşallah ,ne zamandır deniyosunuz benimde bu ay 6. Ayımmutsuzperi inş hamılesındır cnm..bende de pko war adet sorunum war glıfor ıcıom 2 aydır.inş iyi gelır yaa
İnşallah bebeğin seninledir canım ama testine göre bence hamilesinCanım ben dayanamadım kan verdim 2 saat snra cıkıcak artık negatif çıkarsa bütün idrar testlerine inancım kalmıycak resmen vardı orda ikinci çizgi bitek ben görmedim inşallah hamileyimdir
Amin canım inşallah ,ne zamandır deniyosunuz benimde bu ay 6. Ayım
Ay inşallah saatler geçmek bilmiyo bekliyorumİnşallah bebeğin seninledir canım ama testine göre bence hamilesin
:) evet bizde şubatta hadi bakalım inşallah bol bebek haberleri alırız sabrede sabrede olucak ben inanıyorumamanınnnn aynıyız cnm.bizde subatta basladık Allahın ıznıyle inş...
:) evet bizde şubatta hadi bakalım inşallah bol bebek haberleri alırız sabrede sabrede olucak ben inanıyorum