- 24 Nisan 2012
- 966
- 341
- Konu Sahibi mutsuzperi
Hadi bakalım haberlerini bekliyorum hep beraber aZimle başarıcaz inşallahkesinlikle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım haberlerini bekliyorum hep beraber aZimle başarıcaz inşallahkesinlikle
Ah canim heralde sen daha yolun başındasın biz pro olduk artık bu konulardaBikaç yöntem var ateş ölçme ,yumurta takibi ve ovülasyon testleri ile öğrenebilirsinAyy kızlar ne zaman nasıl yumurtlucagımı nasıl anlıcam
Ah canim heralde sen daha yolun başındasın biz pro olduk artık bu konulardaBikaç yöntem var ateş ölçme ,yumurta takibi ve ovülasyon testleri ile öğrenebilirsin
ovulasyon testi alAyy kızlar ne zaman nasıl yumurtlucagımı nasıl anlıcam
ovulasyon testi al
adetin duzenliyse adetin ilk gununden 13 gun sonra ortalama tarih
ovulsasyon aoldugundada akinti olur ayrica
ben hiç test kullanmadim marka bilemiycemEvet düzenlidir adetim. 25 26 günde regl oluyorum. Her ay ortalama 4 5 gün çok nadirde 6 gün öne atar.
Ama ben kendimi bildim bileli sancılı bir regl geçiririm hele ki ilk günü.
Bahsettiğiniz akıntı 13. günde mi olucak regl tarihime göre ?
Reglimin başlamasına 1 hafta kala başlıyor benim akıntım genelde.
Birde önerdiğiniz bir test markası varmı ?
ben hiç test kullanmadim marka bilemiycem
kizima hamile kaldiigmda sizin gibi hiç bisey bilmiorudm, tek bildigim 13 gundu :) oda ilk ayda tutmustu insallah sizdede oyle olur :)
ikinci çocugum emzirirken oldu ortada adetr hiç yokdu
3. de 3. ay denmesinde geldi 10 _ 20 gun araalarina dikkat ediyordum (adetin basladigi ilk gunden sayyorsun, agrisi sayilmaz )
belli olmaz kismetde varsa her halukarda olur, geç dollenmesi vs varTühh ben bu 1 gün geç yaptım o işi ozaman 14-16-18 günlerde birlikte olduk.
Bu ay hamile kalamazsam eğer kendimi 1 puan dan sınıfta kalmış gibi hissedicem
Tatlım ben 26. Gün hamile kaldım kısmet yani :)Tühh ben bu 1 gün geç yaptım o işi ozaman 14-16-18 günlerde birlikte olduk.
Bu ay hamile kalamazsam eğer kendimi 1 puan dan sınıfta kalmış gibi hissedicem
Çıkmazdı zaten hayatım ağlama ovu olalı 6 gün olmuş beta yükselmeye 9 ile 10. Gün başlıyo olmayan betayı nasıl ölçsün aletKızlar 8 gün kala dayanamadım test yaptım erken gebelik yine koca bir tek çizgi ağlıyorum şuan (((
Canım testime bakar mısınÇıkmazdı zaten hayatım ağlama ovu olalı 6 gün olmuş beta yükselmeye 9 ile 10. Gün başlıyo olmayan betayı nasıl ölçsün alet
Ay Hayır hayal görmüyorsun inanmazsınız kendi testim gibi gözlerim doldu ay ćok sevindim ama yaCanım testime bakar mısın
Ay galiba bayılıcam kan vermeye gitmeli miyimAy Hayır hayal görmüyorsun inanmazsınız kendi testim gibi gözlerim doldu ay ćok sevindim ama ya
Bilmiyorum ki sen bilirsin özel hastanelerde 1 saat sora sonuç çıkıyo ama sen bilirsin nerde oturuyorsunAy galiba bayılıcam kan vermeye gitmeli miyim
kan için 2-3 gün bekle bence :=) sonra degerın yükselsın dıye 2 gunde bır kan vermek zorunda kalırsınAy galiba bayılıcam kan vermeye gitmeli miyim