Kaçinci ayda hamile kaldiniz ?

ovulasyon testi al
adetin duzenliyse adetin ilk gununden 13 gun sonra ortalama tarih
ovulsasyon aoldugundada akinti olur ayrica

Evet düzenlidir adetim. 25 26 günde regl oluyorum. Her ay ortalama 4 5 gün çok nadirde 6 gün öne atar.
Ama ben kendimi bildim bileli sancılı bir regl geçiririm hele ki ilk günü.
Bahsettiğiniz akıntı 13. günde mi olucak regl tarihime göre ?
Reglimin başlamasına 1 hafta kala başlıyor benim akıntım genelde.

Birde önerdiğiniz bir test markası varmı ?

Evet düzenlidir adetim. 25 26 günde regl oluyorum. Her ay ortalama 4 5 gün çok nadirde 6 gün öne atar.
Ama ben kendimi bildim bileli sancılı bir regl geçiririm hele ki ilk günü.
Bahsettiğiniz akıntı 13. günde mi olucak regl tarihime göre ?
Reglimin başlamasına 1 hafta kala başlıyor benim akıntım genelde.

Birde önerdiğiniz bir test markası varmı ?
ben hiç test kullanmadim marka bilemiycem
kizima hamile kaldiigmda sizin gibi hiç bisey bilmiorudm, tek bildigim 13 gundu :) oda ilk ayda tutmustu insallah sizdede oyle olur :)
ikinci çocugum emzirirken oldu ortada adetr hiç yokdu
3. de 3. ay denmesinde geldi 10 _ 20 gun araalarina dikkat ediyordum (adetin basladigi ilk gunden sayyorsun, agrisi sayilmaz )

ben hiç test kullanmadim marka bilemiycem
kizima hamile kaldiigmda sizin gibi hiç bisey bilmiorudm, tek bildigim 13 gundu :) oda ilk ayda tutmustu insallah sizdede oyle olur :)
ikinci çocugum emzirirken oldu ortada adetr hiç yokdu
3. de 3. ay denmesinde geldi 10 _ 20 gun araalarina dikkat ediyordum (adetin basladigi ilk gunden sayyorsun, agrisi sayilmaz )

Tühh ben bu 1 gün geç yaptım o işi ozaman :KK70: 14-16-18 günlerde birlikte olduk.

Bu ay hamile kalamazsam eğer kendimi 1 puan dan sınıfta kalmış gibi hissedicem :KK14::KK14:

Aynen canım kısmet. Allahım ne zaman uygun görürse ozaman olur aslında önce bunu bilinç altımıza yerleştirmek önemli olan. Yoksa günlerin hiç önemi yok.

Kızlar nolur yardım edin bana bata 8 gün var az önce erken gebelik yaptım negatif çıktı fortest,şimdide normal testlerden yaptım sanki çok hafif silik çizgi görüyo gibiyim yoksa hayal mi görüyorum bi bakar mısınız

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 330
X