• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçinci ayda hamile kaldiniz ?

Tatlım hamilelik günlüğü oluşturmayı düşünüyorum hamileliğim le ilgili her ayrıntıyı paylaşacağım hangi hafta ne yenmeli falan hatta tıbbi yazılarda paylaşmayı düşünüyorum ilgini çekerse bana katılabilirsin :) 1 hamilesin nesi var 2 hamilenin sesi var :KK70: yeni hamile kalanların sorularını da böylece cevaplar ve yardımcı oluruz Gebelik-bende hamileyimm-hamilelik Günlüğüm ilgini çekerse beklerim :)
Tamamdır canim geldim hemen :)

Sagol canım bende düşünmemeye çalışıyorum ama işte yok yumurtlama günü yok ovü takibi fln ister istemez geriliyo insan,eşimde tabi cocuk istediği için o günleri değerlendiriyoruz ama bu sefer tam yumurtlama gününde oldu ama yine hamile değilim daha ne yapmam lazım bilmiyorum sogan kürü deniyenler var acaba işe yarar mı
Bu durumu ben de anlamıyorum yumurtlama ,adet takvimi ,denk getirdik mi acaba derken ister istemez nsan stres yapıyor .Bir de etrafında bebek beklediğini bilenler soruyor .Nasıl aştınız stresi gerçekten merak ediyorum 😔

8. Yılda hamile kaldım evlilik yıldönümümüze birkaç gün kala..5 sene doğum kontrol hapıyla korundum 3 sene sonra oldu..

Bizde evlendigimizden beri hic korunmadik 4.cu ayda olmayinca doktora gittim, sorun yok erken dediler. 5.ci ayda yine olmayinca baska doktora gittim hormon tahlillerimi yaptırdı prolaktinim yuksekmis, engel oluyormus. Doktor ilac verdi, kullqndgm ilk ayda hamile kaldm. Yani 6.ci ayda hamileydim :))
size bir şey danışacağım adetiniz düzenli miyidi ben 4. ayımda doktora gittim ultrason ile bakıldı sorun yok dedi adetlerim de gayet düzenli yumurtlama günümde takvim ile tam tutuyor hormon adet düzensizliği yapıyor mu sizin ki nasıldı ?

Back