- 24 Nisan 2012
- 966
- 341
-
- Konu Sahibi mutsuzperi
Evet canım hcg dün zaten kan testide yaptırdım ordada pozitif ama değer düşük çok erken oldugu için artması lazım dedi dr bikaç gün sonra tekrar baktırıcamMerhaba cnm bu hcg testimi, edetine 7 gün varsa azda olsa var çizgi ,
döllenme olduysa 9-10 gün sonra çıkabiliyor erken olmasına rağmen bazen çizgi
2-3 gün sonra daha iyi belli olur ,
Tatlım selam sana bişey sorucam adetime 7 gün varya bende kahverengi bi lekelenme oldu yerleşme kanaması mı acaba yoksa düşük falan mı korkmaya başladım sende oldu mu böyle bişeySevindim hadi inşallah güzel haberler alırsın :)
Gunaydin benimde 10 gunde kan testi bthc g negatif cikti 2 gun sonra idrar testi silk cizgi ayni gun kan testinde Bthcg yukselmeye basladi Ve 4 ayni sounds 5. Ayda hamilelik kaldim. Dr a git tim Ve yumurta taki bi yaptirdim canimTatlım selam sana bişey sorucam adetime 7 gün varya bende kahverengi bi lekelenme oldu yerleşme kanaması mı acaba yoksa düşük falan mı korkmaya başladım sende oldu mu böyle bişey
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsinGunaydin benimde 10 gunde kan testi bthc g negatif cikti 2 gun sonra idrar testi silk cizgi ayni gun kan testinde Bthcg yukselmeye basladi Ve 4 ayni sounds 5. Ayda hamilelik kaldim. Dr a git tim Ve yumurta taki bi yaptirdim canim
Hadi bakalım inşallah güzel haberi alırız,nasılsın peki belirtin vs varmıBAT a kaldı son 3 gün
Hadi bakalım inşallah güzel haberi alırız,nasılsın peki belirtin vs varmı
Test falan yaptın mı canım ben dayanamadım 1 hafta kala yaptım silik çizgiyi gördümİnşallahh canım. Mucize olupta bir melek gelir inşallah bekleyen herkeze.
Hayır hiçbir belirtim yok. Ama sadece 2 gündür acayip bir yorgunluk ve uyku sorunu çekiyorum.
Ama onuda belirti olarak adlandırmadım sıcakalrdan uyuyamıyorum dinlenemiyoruz ya ondandır diye düşünüyorum.
Hiç bir belirti yok yani :) Ne hamileliğe nede regl e :) acaba menepoza mı giricem
Test falan yaptın mı canım ben dayanamadım 1 hafta kala yaptım silik çizgiyi gördüm
Geçen hafta yaptım canım ama daha çok erkendi. Temmuz 24 gibi ilk birliktelik oldu devamıda 2 gün arayla yaptık hep. Testi de 29 30 temmuz gibi yaptım biliyodum ama negatif çıkıcağını merağımı yenmek adına yaptıım. Şuanda yapsam test ne görürüm sonuç bilemiyorum çünkü daha ilk birlikteliğin bile üzerinden 10 gün geçti. Erken değilmidir yapmak için?
Busabah işe gelirken eczanenin önünde durdum 2 3 dk alsammı almasammı diye. Erken olduğunu düşünüp almadım yine neg görüp karamsarlığa bağlamak istemedim açıkçası. Bi 5 gün daha dişimi sıkmaya çalışıcam.
Ama erken değil çıkabilir süre yeterli derseniz hemen gidip alırım test :)
Canım kiminde eken cıkıyo kiminde geç döllenmeye bağlı biraz bekle o zaman aslında en iyisi beklemekte ben dayanamayıp yapıyodum her seferinde ,6 ay oldu biz korunmuyoruz daha yeni oldu işte Allaha bin şükür inşallah seninde vardır biraz bekle bakalım
Test falan yaptın mı canım ben dayanamadım 1 hafta kala yaptım silik çizgiyi gördüm
Canım evet hamileyim bugün yine test yaptım pozitif kandada çıktıCiddimisin ? silikte olsa koca bir haber bu? Var mı bir gelişme
Canım evet hamileyim bugün yine test yaptım pozitif kandada çıktı
Canım evet hamileyim bugün yine test yaptım pozitif kandada çıktı
kızzzzzzzzzz ben sana demedımmı pozıtıf dıye hemde korkma degerın artıyo cunku test koyulasıyo hadı gozun aydın Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsınEvet canım hcg dün zaten kan testide yaptırdım ordada pozitif ama değer düşük çok erken oldugu için artması lazım dedi dr bikaç gün sonra tekrar baktırıcam
Canım ancak şimdi cevap verebildim kusura bakma kanamanın şekline ve miktarına bağlı lekelenme olup geçtiyse evet yerleşmedir korkma :)Tatlım selam sana bişey sorucam adetime 7 gün varya bende kahverengi bi lekelenme oldu yerleşme kanaması mı acaba yoksa düşük falan mı korkmaya başladım sende oldu mu böyle bişey