Kaçinci ayda hamile kaldiniz ?

yeni gebe kalmis arkadaslar kocaman kocaman tebrik ediyorum sizi!!
ay masallah takvim ustune takvim. ne ugurlu topikmis burasi :) kizlar bana da dokunuverin, sansiniz gecsin :)))

yeni gebe kalmis arkadaslar kocaman kocaman tebrik ediyorum sizi!!
ay masallah takvim ustune takvim. ne ugurlu topikmis burasi :) kizlar bana da dokunuverin, sansiniz gecsin :)))
Merhaba canım valla öyle oldu konuyu açtım hamile kaldım :) 6 ayın sonunda sen ne kadardır istiyosun inşallah kısmet eder Allah

Merhaba canım valla öyle oldu konuyu açtım hamile kaldım :) 6 ayın sonunda sen ne kadardır istiyosun inşallah kısmet eder Allah

insallah eder yaa.. ben ikinci denememdeyim ama o kadar sabirsizim ki! zaten kendim de 8 aylik dogmusum :)
bir de adet dongulerim cok uzadi!!! gecen ay 38. gunde adet oldum, bu ay da 22. gunde ovulasyon oldum, herhalde adetim 36 gun olacak. 29 gunde olan dongum cok uzadi. nerdeyse uc ayda iki kere hastalaniyorum

Adet gecikmelere rahimin gebeliğe hazırlandığının belirtisiymiş canım ben öyle duymuştum :)

Adet gecikmelere rahimin gebeliğe hazırlandığının belirtisiymiş canım ben öyle duymuştum :)
yani evet ben de bir kac kisiden duydum boyle oldugunu ama bazisi da benim adetim hep saat gibiydi hic bozulmadi falan diyor.. isin en kotu yani da bu sanirsam. herkesin gecirdigi gebelik o kadar farkli ki, her an her sey olabilir! :)

senin nasildi belirtilerin? adet bozuklugu yasadin mi ya da baska bir belirti?

Canım benimde adetim son 3 4 aydır gecikmişti ve bu ay hamile kaldım bende hazırlık yaptıgını düşünüyorum inşallah öyledir

4 aylık evliyim 3. Denemede oldu :) sık idrara çıktım gaz ve şişkinlikten başka belirtim olmadı ilk ay 5 gün geciktim ikinci ay gününde oldum 3. Ay olmadım :)

Canım benimde adetim son 3 4 aydır gecikmişti ve bu ay hamile kaldım bende hazırlık yaptıgını düşünüyorum inşallah öyledir

ay insallah benim de boyle olur. ama nedense benim bu ay icimde olmadi gibi bir his var... gerci daha cok erken. ovulasyonumu pazartesi yasadim. daha on gun sonra falan anca belli olacak

4 aylık evliyim 3. Denemede oldu :) sık idrara çıktım gaz ve şişkinlikten başka belirtim olmadı ilk ay 5 gün geciktim ikinci ay gününde oldum 3. Ay olmadım :)

ay masallah ne cabuk! siz hic beklememissiniz.. biz esimle iki sene beraber yasadik, uc senedir de evliyiz. 24 agustos ta 3. yilimiz dolacak. 5 yildir da yapmadigimiz cilginlik kalmadi. 15 tane ulke gezdik birlikte. ama artik bir bebisimiz olsun istiyoruz bizde. biz gezerken millet teker teker dogurdu vallahi. bizim de canimiz cekti bir bebek :)

Ay ne güzel geZmişsiniz bizde 3 yıllık evliyiz artık yapalım dedik

evet tatlim cok guzel gezdik. ve cok sevdik biz seyahat etmeyi. aslinda iki sene daha gezecektik, oyleydi planlarimiz ama biyolojik saat mi islemeye basladi, ne oldu bilmiyorum birden ikimizde bebek istedik.
Evet canım fazlada gecikmemek lazım hem cocuklada gezersiniz ,gezmeyi sevene sorun değil bence bizde cocugu alıp alıp gezmeyi düşünüyoruz bende cok sevıyorum

Hadi hayırlısı olur inşallah en kısa zamanda :)

Evet canım fazlada gecikmemek lazım hem cocuklada gezersiniz ,gezmeyi sevene sorun değil bence bizde cocugu alıp alıp gezmeyi düşünüyoruz bende cok sevıyorum
Tatlım hamilelik günlüğü oluşturmayı düşünüyorum hamileliğim le ilgili her ayrıntıyı paylaşacağım hangi hafta ne yenmeli falan hatta tıbbi yazılarda paylaşmayı düşünüyorum ilgini çekerse bana katılabilirsin :) 1 hamilesin nesi var 2 hamilenin sesi var yeni hamile kalanların sorularını da böylece cevaplar ve yardımcı oluruz Gebelik-bende hamileyimm-hamilelik Günlüğüm ilgini çekerse beklerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…