Kaçinci ayda hamile kaldiniz ?

Ayıptır sorması birliktelik ne zaman olmuştu?
Yada birliktelikle yaptığın testin arası kaç gün?
Kan testinde sonuç kaç çıktı ?
Canım selam valla ben 6 aydır gün aşırı yapıyodum tutmadı bu defa regl bitiminden 3 4 gün sonra başladık yumurtlama haftası bitiminde 3 4 gün sonrasına kadar her gün ilişki oldu ben her gün deneyin derim yumurtlamadan8 gün sonra flnda testte çıktı bata 8 gün kala

Canım ancak şimdi cevap verebildim kusura bakma kanamanın şekline ve miktarına bağlı lekelenme olup geçtiyse evet yerleşmedir korkma :)
Kanama geçti bir iki damla oldu zaten bu sabah yine test yaptım t çizgisi baya koyulaştı bata 3 gün kaldı,bende 3 gün snra gidiym kan veriyim diyorum hem değerde artmıs olur

Kan testini mi canim gerek varmı ki iki günde bir kan vermeye,idrar testi yaptım koyulaştı diyorum ki adet günüm geçince kan veriyim tekrar
kan takıbı daha ıyı canım ıkı gunde bır ıkı katı oldugu zaman artış oldugu zaman korkma hıc bıseyden ıdrar tahlılı yanıltıcı olabılıyo

kan takıbı daha ıyı canım ıkı gunde bır ıkı katı oldugu zaman artış oldugu zaman korkma hıc bıseyden ıdrar tahlılı yanıltıcı olabılıyo
Sagol canim dun gittim kan vermeye dr geri yolladi adetin gecince gel dedi bende 3 gun sonra gidicem en son 4 gun once kanvermistim bence arttiysa artmistir niye bekletti anlamadim

Kanama geçti bir iki damla oldu zaten bu sabah yine test yaptım t çizgisi baya koyulaştı bata 3 gün kaldı,bende 3 gün snra gidiym kan veriyim diyorum hem değerde artmıs olur
Msjını şimdi farkettim canım pazartesiden beri mafoldum kanamam oldu drlar falan şimdi iyiyim bebişim de iyi bebek rahme düştüğünde başlıyormuş insan anne olmaya onu anladım o kadar üzüldüm ki ona bişey olcak diye şükür iyi bu vesileyle pazartesi kesemizi de gördük :)

Eklentiler

• IMG-20150803-WA0003.jpeg
    78,6 KB · Görüntüleme: 193
Ayy çok geçmiş olsun çok sevindim iyi oldugunuza neden kanama olmus,ayyy fotografıda çok şeker :) inşallah saglıkla gelsin hadi hayırlı olsun.

Benimde içim içimi yiyio en son yaptırdıgım 8,27 lık hcg den snra bidaha yaptırmadım,doktor bekleyelım dedi bıgün bata 1 var artık çıkar mı sence gidip kan vermeyi düşünüyorum.Canım birde sabah yaptıgım testi yolluyorum ,silik çizgi artık daha koyu değerim artmiştir dimi artmasa koyulasmazdı

Eklentiler

• image.jpg
    164,5 KB · Görüntüleme: 236
Canım bu baya koyu bence güzel bi sonuç alırsın 500-600 civarı tahmin ediyorum. Ya aslında kanamanın nedeni bilinmiyor çok deildi lekelenme şeklindeydi kese yerleşirken yapabilir ddi Dr ama kanama olduğu ićin annenin kanıyla bebeğin kanı karışması diye 72 saat ićin de mutlaka rh uyuşmazlığı için iğne olmalısın dedi Dr neyse ertesi gün olduk bide düşk tehlikesi ićin progestan verdi şuan kanamam yok dün bitti şükür :)

Bende az sonra doktora gidicem kan vericem hadi bakalım,inşallah iyi bi sonuçla çıkarım.

Canım çok sagol valla senden öğrene öğrene gidiyorum hadi hayırlısı artık :) çok şükür
Birbirimizi aydınlatcaz hamileyiz biz hamile kadınlar birbirine destek olmalı dimi ama gebelik şekeri gebelik zehirlenmesi kan uyuşmazlığı bizde genetik ne yokki araştır araştır ićim çıkıyo

Birbirimizi aydınlatcaz hamileyiz biz hamile kadınlar birbirine destek olmalı dimi ama gebelik şekeri gebelik zehirlenmesi kan uyuşmazlığı bizde genetik ne yokki araştır araştır ićim çıkıyo
Çokta takma canım rahat ol inşallah sag saglım alıcaz kucagımıza ben keseyi ne zaman görürüm ve kalp atısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…