- 24 Nisan 2012
- 966
- 341
-
- Konu Sahibi mutsuzperi
ilk 7. ayda oldu düşükle sonuçlandı şuan 10 aylık evliyim olmadı dahaMerhabalar denemeye basladiktan kac ay sonra hamile kaldiniz hanimlar,paylasip deneyenlere yardimci olur musunuz?
Canim ortada hicbir sorun yokken 12.ayda geldi kizim ve ozamana kadar da asiri stres halindeydim niye olmuyor niye hamile kalamiyorum diye deli dusuncelerle dolu idi 12.ayimda artik yeter yahu olursa olur olmazsa napalim dedim is aramaya koyuldum derken hamile kalmisim :)
Cok gecmis olsun canim insallah saglikli bi bebek versin allah en kisa zamanda bende 5 aydir deniyoruz daha bisey yok bakalimilk 7. ayda oldu düşükle sonuçlandı şuan 10 aylık evliyim olmadı daha
Hayirli olsun canim benimde 4 ay oldu deneyeli acaba ne kadar olmazsa doktora gitmeli bi sene normal diyolar ama bakalim kiz mi erkek mi seninki :)
Merhabalar denemeye basladiktan kac ay sonra hamile kaldiniz hanimlar,paylasip deneyenlere yardimci olur musunuz?
Hayırlı olsun canım saglıklı iyi evlat olsun o igne tam olarak ne için anlatır mısın duydum ama içeriğini bilmiyorumben 10.ayda gittim( eylulde) klomen + catlama ignesi uygulandi tutmadi ( kasimda kendi kendime hamile kaldim :)
kiz bu arada
Canım benim saglıklı ve hayırlı evlat olsun,evet aslında kısa tabi ama her gecen ay bekleme stresi her gecen zamanda bi kuşku acaba olmuycak mı korkusu endişesi var heycanlanıyorum ama tabi hayırlısı olsun bakalım bikaç ay daha olmazsa eşimi bi dr a götürmeyi düşünüyorum14.ayda oldu canim hic bir sorun yoktu. 6.ayda doktora kontrole gittim hormon testi vajinal.ultrason falan yapti hersey normal 1 seneye kadar devam dedi. 1 sene olmadi gittik rahim filmi cekindim, esim muayne oldu bisey cikmadi. Cok stres yapiyodum sonra dedim ise gireyim bari ise girdigim ay hamile kaldim :) stres yapma canim 4 ay cok kisa bir sure.benim cogu arkadasim 6. 7.ayda.hamile kaldilar.
Ne güzel yaa daha fazla bekletmemiş yavrunuz sizi süper darısı bekleyenlere diyelimBen evleneli 1 sene olunca korunmayı bıraktım doktora gittim, çocuk düşünüyorum dedim, smear testi yaptı, sonucunu gösterdim temniz dedi. folik asit verdi, kullan ve 6 ay sonr agel dedi, 4.ay oldu hamile kaldım, 2 ay dah aolmasa gidecektim doktora çok şükür. 4 ay boyunca tabi stres oldum, ancak sonunda oldu:)
Hayırlı olsun canım :) ne kisti tam olarak bendede cok küçük bir tane polip gibi bişe olabilir dedi dr ama önemsenicek bişey veya mudahale edilicek bişey değil kendiliğinden hamile kalırsın dedi 5 ay oldu bi yandan korkuyorum ya olmazsa diyorum zaman gecmek bilmiyor acaba baska bi dr a daha mı görünsemhiç korunmadık önce kist için tedavi gördü daha sonra proklatin hormonu yüksekliğinden dolayı tedavi görüyordum ki ilacım bitmeden 8. ayımızda hamile kaldım çok şükür :)
Allah allah bak neler öğreniyorum ,hayırlı olsun öncelikle cok iyi yapmıssın bi dr daha deneyerek belkide hala bekliyor olucaktınız ne testleri yapıldı canım kandan mı bakıyolarBizde evlendigimizden beri hic korunmadik 4.cu ayda olmayinca doktora gittim, sorun yok erken dediler. 5.ci ayda yine olmayinca baska doktora gittim hormon tahlillerimi yaptırdı prolaktinim yuksekmis, engel oluyormus. Doktor ilac verdi, kullqndgm ilk ayda hamile kaldm. Yani 6.ci ayda hamileydim :))
Hayırlı olsun canım bende ümitleniyorum işte sizlerle benimde 5 ay olucak panikliyorum sonra erken diyorum iyce kafam karıstı ama zaman gecmıyo yaaBende hiç korunmada 9.ayda hamile kaldim
Hayırlı olsun canım saglıklı iyi evlat olsun o igne tam olarak ne için anlatır mısın duydum ama içeriğini bilmiyorum