Kaçinci ayda hamile kaldiniz ?

mutsuzperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
966
341
Merhabalar denemeye basladiktan kac ay sonra hamile kaldiniz hanimlar,paylasip deneyenlere yardimci olur musunuz?

Canim ortada hicbir sorun yokken 12.ayda geldi kizim ve ozamana kadar da asiri stres halindeydim niye olmuyor niye hamile kalamiyorum diye deli dusuncelerle dolu idi 12.ayimda artik yeter yahu olursa olur olmazsa napalim dedim is aramaya koyuldum derken hamile kalmisim :)

Hayirli olsun canim benimde 4 ay oldu deneyeli acaba ne kadar olmazsa doktora gitmeli bi sene normal diyolar ama bakalim kiz mi erkek mi seninki :)

Merhabalar denemeye basladiktan kac ay sonra hamile kaldiniz hanimlar,paylasip deneyenlere yardimci olur musunuz?

14.ayda oldu canim hic bir sorun yoktu. 6.ayda doktora kontrole gittim hormon testi vajinal.ultrason falan yapti hersey normal 1 seneye kadar devam dedi. 1 sene olmadi gittik rahim filmi cekindim, esim muayne oldu bisey cikmadi. Cok stres yapiyodum sonra dedim ise gireyim bari ise girdigim ay hamile kaldim :) stres yapma canim 4 ay cok kisa bir sure.benim cogu arkadasim 6. 7.ayda.hamile kaldilar.

Ben evleneli 1 sene olunca korunmayı bıraktım doktora gittim, çocuk düşünüyorum dedim, smear testi yaptı, sonucunu gösterdim temniz dedi. folik asit verdi, kullan ve 6 ay sonr agel dedi, 4.ay oldu hamile kaldım, 2 ay dah aolmasa gidecektim doktora çok şükür. 4 ay boyunca tabi stres oldum, ancak sonunda oldu:)

hiç korunmadık önce kist için tedavi gördü daha sonra proklatin hormonu yüksekliğinden dolayı tedavi görüyordum ki ilacım bitmeden 8. ayımızda hamile kaldım çok şükür :)

Bizde evlendigimizden beri hic korunmadik 4.cu ayda olmayinca doktora gittim, sorun yok erken dediler. 5.ci ayda yine olmayinca baska doktora gittim hormon tahlillerimi yaptırdı prolaktinim yuksekmis, engel oluyormus. Doktor ilac verdi, kullqndgm ilk ayda hamile kaldm. Yani 6.ci ayda hamileydim :))

Canım benim saglıklı ve hayırlı evlat olsun,evet aslında kısa tabi ama her gecen ay bekleme stresi her gecen zamanda bi kuşku acaba olmuycak mı korkusu endişesi var heycanlanıyorum ama tabi hayırlısı olsun bakalım bikaç ay daha olmazsa eşimi bi dr a götürmeyi düşünüyorum

Ne güzel yaa daha fazla bekletmemiş yavrunuz sizi süper darısı bekleyenlere diyelim

hiç korunmadık önce kist için tedavi gördü daha sonra proklatin hormonu yüksekliğinden dolayı tedavi görüyordum ki ilacım bitmeden 8. ayımızda hamile kaldım çok şükür :)
Hayırlı olsun canım :) ne kisti tam olarak bendede cok küçük bir tane polip gibi bişe olabilir dedi dr ama önemsenicek bişey veya mudahale edilicek bişey değil kendiliğinden hamile kalırsın dedi 5 ay oldu bi yandan korkuyorum ya olmazsa diyorum zaman gecmek bilmiyor acaba baska bi dr a daha mı görünsem

Allah allah bak neler öğreniyorum ,hayırlı olsun öncelikle cok iyi yapmıssın bi dr daha deneyerek belkide hala bekliyor olucaktınız ne testleri yapıldı canım kandan mı bakıyolar

Hayırlı olsun canım saglıklı iyi evlat olsun o igne tam olarak ne için anlatır mısın duydum ama içeriğini bilmiyorum

Amin canim sagolasin insallah.
klomen yumurta buyutucu
catlama ignesi buyuyen yumurtayi catlatmak adina vuruluyor ben 1 kez kullandim bu tedaviyi bende basarisiz oldu sanirim 6 ay goruluyormus.
benim herseyim normaldi sikinti yoktu doktorda deniyelim bakalim en azindan iliski gunun belli olsun dedi ama eylulde olmadi kasimda kendiliginden oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…