Kaçarak evlenmek

Ailesi sikintili insanlarsa boku yedin bu birincisi.
Bir anne eger yok diyorsa o evlilikten hayir gelmez bence anneler her zaman hisseder bu ikincisi.
Sevgilin evlendikten sonra da annene karsi hep tavirli olacak gibi duruyor bu da ucuncusu

O kadar da farkındasınız ki bu adamla mutlu olamayacağınızın.... Şimdiden lafı bile zorunuza gidiyor bazı şeylerin bir de yaşayınca göreceksiniz... Erkeklerin hepsi böyle değil, sizinki hayat arkadaşı aramıyor evinde hizmetinde birini arıyor, siz de ailenize sırt dönmeye hazır olduğunuz için aradığını bulmuş görünüyor.
Sizi anlamayan, anlayış göstermeyen biri için 27 yıldır sizin her derdinize koşan ailenizi terk etmeyin... Sırf seviyorum diye ailenizi feda etmeyin. Hatta fedakarlıklarınızı gözden geçirin karşılıklı mı yoksa hep sizden mi?

Demek annesinin yanında ev tutucak sana seninde 4 yıl yalnız yaşamana müsade edicek bu kafada ki insan yarın annesi laf söz oluyor yalnız başına olmaz tek başına insan neden kira ödüyor diyerek bile seni kendi evine getirtir bir güzel hizmetcisi yapar seni. Kaçarak evlendin arkanda bir ailen de yok diye ömür boyu bir güzel ezerler seni. 27 yaşındasın çocuk değilsin zor olan herşey daha güzeldir biraz zorla bakalım o zorluklara katlanıp yine de annenin gönlünü yapıp seninle bir yuva kurabiliyormu. Kız evi naz evidir diye bir söz var annenin nazını çeksin biraz bakalım. Biz 6 yıl birlikteydik ne zorluklar çektik evlendik asla da aileme sırtımı dönmem kimse için. Sen o annenin canısın o kadar aşıksanız aşkınızı ispatlayın ailelerinize. Kendine sakın böyle bir kötülük yapma hayatının zindan oluşunu izlemek zorunda kalırsın

Şimdi kaçıcan bi hafta mutluş mutluş gezicen sonra anneni özliycen barışcan sonra kocanla sorunlar başlıycak zavallı anneciğinin başının etini yiycen kocam dövdü kaynanam ezdi diye zavallı anneciğine üzüldüm. Kaçacaksan kadını tamamen sil bari defterden kadın cağız rahat etsin

Kaçma. Herkesin evliliği böyle değil.

Hayır. Sen öküzüne denk gelmişsin. Seni seven ailenin ağzından girer burnundan çıkardı.

Bu ana kuzusu için baba ocağının kapısını çarparak çıkmaya değmez. Garanti pişman olacaksın. Aklını başına al.

Ailenin onayı olmadan evlenebilirsin ama şu kaçmak kelimesi ne kadar çirkin bu kadsr gözü karartan biri eşyalarinı toplar ben evlenicem der ve gider. Ayrıca bu adamla evlenme

Canım lütfen sakın sakın evlenme bu adamla. Annen bir şeyleri fark etmiş annesinin sana zorluk çıkaracağını bilmiş. Burada hepimiz bu yollardan geçtik, tecrübeliyiz. Erkek arkadaşın sana, yuvanıza sahip çıkacak ve değer veren biri değil. Yarın bir gün kafanı duvarlara vurursun. Memlekette adam mı yok. Direk çek restini, bu iş böyle olacaksa olmaz bitti de. Karar senin tabi ama lütfen burada yazılanlara güven.

Nerde terliğim benim,şöyle ağznının ortasına vurasım geldi.
Kaç evladım kaç allahın öküzünün ağzına bakarım diyorsan bir zahmet kaç.

ah canım sen bir de böyle bir erkek için kaçmayı düşün halen

Ömgörülü bir anneniz varmış, annenizi dinleyin, annenizi dinleyin, annenizi dinleyin, annenizi dinleyin, annenizi dinleyin, annenizi dinleyin...
KAÇMAYIN KAÇMAYIN KAÇMAYIN KAÇMAYIN KAÇMAYIN KAÇMAYIN KAÇMAYIN KAÇMAYIN KAÇMAYIN KAÇMAYIN KAÇMAYIN...

Aferin bravo. Erkek arkadaşın ailesinin köpeği olsun tabiri caizse, sen aileni ayaklarının altına al git. Babanın gururunu bozuk para misali harca. Bu kafayla hayatta hiçbir şeyin sahibi olamazsın. İnşallah aklını başına devsirirsin.

Çok üzüldüm anneler hep haklı çıkıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…