Konu sahibesinin hakkında hayırlısı ne'yse o olsun, hepinizin çabalarını takdir ediyorum ama yazdıklarınızın bir önemi yok, önemi yok derken sakın yanlış anlamayın elbette önemli lakin kaçmayı aklına koymuş biri yazılanlardan etkilenmez, kafasına koyduğunu yapar.
Bir musibet bin nasihatten yeğdir lafını bu ara sık kullanır oldum, konu sahibesi de deneyimleyerek öğrenecek.
Evleneceği adam iyi olur kötü olur diyemem ama eş ailesinden çekeceği garanti.
İsim vermeyeceğim, birine yanılmıyorsam 1 yıl dil döküldü, az buz zaman değil aylarca insanlar kararından vazgeçsin diye neler yazdı neler ama sonuç ne oldu? Beni seviyor, kızı gibi görüyor, ailemden görmediğim sevgiyi görüyorum dediği kayınvalideden dertli, eşten de dertlidir de burada söylerse yazılabilecekleri kestiriyordur.
Şu sitede evlenme bu adamdan bir an önce kaç kurtul denen hiçbir üyenin o kadar tavsiyelere rağmen evlenip de hayal ettiği gibi bir evlilik yaşadığını görmedim, varsa da gözümden kaçmışsa demek ki çok nadirmiş.
Ama yine de dilerim verilen karardan pişmanlık duyulmaz çünkü evlenmeye bu kadar cesaret edenlerin büyük kısmı aynı cesareti boşanmak için göstermiyor.