Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hikâyede yanan doğacak cocuklar olacak
Şaka gibe birde beni su kadar zamanda affederlerin hesabını yapıyor üzülecek olmalari umurunda değil.beni cigneyen yok sayan benim rizami gozetmeyip nasil olsa barışırım diye kaba olacak ama bi adamin altina yatan sonra ben evlendim artik diyen bi kızım olmaz inşallah ölsemde affetmem..hakkimi da helal etmem..
yazık o anne babaya siz kafaya koymuşsunuz bile..
Ablacim yorumlarını bildigimden zaten oyle yazdimBen hep ılımlı yazarım genelde,örnekler veririm hayatla ilgili birşeyler kapar belki diye.
Damarımda basılırsa alcakları cevp bu kadar sakin olmaz.
Kendi tercihi artık,ileride pişmanlık yaşayacağı zaten aşikar buna engel olmak adına tavsiye edebilirim sadece.
Ablacim yorumlarını bildigimden zaten oyle yazdim
Burada belki konu sahibi senin evladindan bile küçüktür. Benden de 9-10 yas küçük. Ben de yakinimin hikayesini paylaştım ki daha cok detay var özet geçtim
Annesiyle.sorunlu babasiyla arasi iyi bir kiz evlat olarak annesiyle sorunlari cozmesi gerektigini düşünüyorum.
Ifade sekli hos olmasa da hic bir anne evladi kötü olsun istemez.
Maşallah ablacim Rabbim.kizina da torununa da sağlıklı ömür versinBenim kızım 31 yaşında artık.
Aileden bir kişi bile istemiyorsa vardır bir bildiği denmesi lazım.
Bu sorunu çözmekte aile bireylerine kalıyor artık,anne kız sakince konuşup sorunun temeline inecekler.
Tabiki saygıyı ve sevgiyide yitirmeden halletmeye çaba sarf etmeleri lazım.
Hiç bir anne elbette çocuğunun kötü olmasını mutsuz olmasını istemez.
Bazı genç kızlarımızda adına aşk dedikleri kör topal bir ilişkinin arkasına sürüklenip akıveriyorlar maalesef.
Maşallah ablacim Rabbim.kizina da torununa da sağlıklı ömür versin
Bence de konu sahibi arkadaş evliliği anneden kaçış olarak görüyor ama babasi da uzulecek ve kendi de pisman olabilir bu üzücü
Evlilik bu kadar kolay mi? Belki evlenme proseduru kolay iki.imzaya bakar ama sürdürmek?
Es adayı hakkinda da cok detay yok ama hasta babasi varmis
Bu kardesimizi zor bir surec bekliyor
Mutlu olmasi temennimiz tabii ama görünen dağın ardi da belirsiz
Konu sahibi bu konuyu bırakıp baska konu açmış
Yiğeni dünyaya gelinceMarifet gibi bi de gülücükler falan
herkesin kararı herkesin kendisine bunu yargılamak size düşmez bu bir her konuda başarılıydım konserler verirken gösterilere çıkarken iyi de sadece evlenince mi kötü ounuyor da Allah sizin gibi çocuk vermesin diyosun bu iki hayatımı yaşantımı ne kadar tanıyorsun gibi konuşa biliyorsun bu da üç! Hanımefendi sormuş bende benimkisi nasıl olduğunu anlattım bunu yargılamak sorgulamak veya alkışlamak size düşmez ben ailemi her zaman gururlandım ve üstüne benim üniverstem bitmişti zaten altını çiziyorum almanyada yaşıyordum dedim üniversteyi aklını kullan 18 ile bitir şimdi eşimi de getirdim almanyaya ohh ailemde oğlu gibi seviyor! Her zaman anne baba doğru olacak diye birşey yok! Ailem ailesini duyumlara göre yargıladı ondan adam olmaz dedi şimdi ise her işe koşan ise de eşim! Ben o adamı tanıdım ve bu benim kararımdı annem babam ön yargılıydı şimdi onlarda pişman anlata bildim bayan çok bilmişAsil marifet buradaymis alkışlaarrr yasina sonradan baktim. Bütün bunlar 18 19 yasinda yasanmis. Gerçekten inanilmaz. Birçoğumuz bu yaslarda üniversiteye baska sehre gitmenin heyecanını yasarken sizler kocaya gitmenin heyecanını yasamissiniz. Ailenize cok üzüldüm. Size her imkani sağlayan nehir gibi akıtan insanlari yüzüstü birakmissiniz. Bir de piskin piskin yine olsa yine yaparim diyorsunuz. Anneniz olmak istemezdim. Allah sizin gibi cocuk verecekse vermesin. Yillarca evlat diye aglatsin daha iyi.
Sen önce zayıflada gel sonra beraber gülelimMarifet gibi bi de gülücükler falan