Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bennnnnNeler yasadiniz, neler yaptiniz, nasil kactiniz bunlarin hepsini ogrenmek isterim ve aileyle sonradan barisabildiniz mi yoksa hala size kusluklerini devam ettiriyorlar mi?
Nasil kactin niye kactin ve ailenle aran duzeldi mi? Hepsini ogrenmek istiyorumbennnnn
Naıl kaçtım çalışıyodum annemle aynı tarafa gidiyoduk zaten o akşam karar vermiştim sabahta anneme midem bulanıyo sen önden git gelirim dedim eşimede mesaj attım geliyorum diye ayy gözümde canlandı şuan sonra evlerine gittik ordan kaçtık dedesinin yanına kaçma sebebimiz ailem izin vermedi küçüksün oku çalış para kazan diye bide farklı memleket hesabı ben malatya eşim karabük kaçtık kasımda 3 senemiz olcak babam kaçcağımı söyledim kaç kere ama beklemiyodu tabi çok üzüldüler ama aynı gün barıştık şuandada gayet iyiyiz ve şuan hem çalışıyorum hemde üniversite kazandım okuycam her evlilik gibi illa tartışma oluyo ama eşim saolsun kimseye ezdirmiyo ama kaçma tabi herşeyin güzel güzel olsun benim şükür kınam düğünüm oldu düğün sonrası kutlamamda ama herkesin öyle olmayabilir sen neden kaçmak istiyosun yada kaçtın mıNasil kactin niye kactin ve ailenle aran duzeldi mi? Hepsini ogrenmek istiyorum
Naıl kaçtım çalışıyodum annemle aynı tarafa gidiyoduk zaten o akşam karar vermiştim sabahta anneme midem bulanıyo sen önden git gelirim dedim eşimede mesaj attım geliyorum diye ayy gözümde canlandı şuan sonra evlerine gittik ordan kaçtık dedesinin yanına kaçma sebebimiz ailem izin vermedi küçüksün oku çalış para kazan diye bide farklı memleket hesabı ben malatya eşim karabük kaçtık kasımda 3 senemiz olcak babam kaçcağımı söyledim kaç kere ama beklemiyodu tabi çok üzüldüler ama aynı gün barıştık şuandada gayet iyiyiz ve şuan hem çalışıyorum hemde üniversite kazandım okuycam her evlilik gibi illa tartışma oluyo ama eşim saolsun kimseye ezdirmiyo ama kaçma tabi herşeyin güzel güzel olsun benim şükür kınam düğünüm oldu düğün sonrası kutlamamda ama herkesin öyle olmayabilir sen neden kaçmak istiyosun yada kaçtın mı
Erkek arkadasinin ciddi bi rahatsizligi var ve muhtemelen de calismiyordur ailesi yok senin de isin yok ne demeye evlenecen ki ?
aminn canım darısı senin başına 3.sınıfa kadar gelip bırakman olmamış madem erkek arkadaşınında aileis yok okulunu bitir oda bitirsin ve öyle evlenin güzelce düğününüzü yapın emin ol günümüzde herşey pahalı oku çalış kazan ve öyle evlen aileni dinle ve ayrıca kimseyle evlenmeden içine girmeden bilemezsin bugun destekler yarın derki ne okuması ya babanın evinde okusaydın yok der zoruna gider oku elinde mesleğin olsunBu arada 22 yasindayim bir uni okuyordum 3. Sinifa gecmeden birakmak zorunda kaldim. Tekrar baslamam icin bizimkiler beni zorladi biraz. Ve tekrar para vermeleri canimi da sikiyor.. ne yapacagimi bilemedim bu parayı onlara tekrar odemek istiyorum
Hayir onu demek istemiyorum elbet boyle yorumlar gelecegini dusunup ona gore yazmalisin konunu biz burdan bilemeyiz iyi gelirli oldugunuDurumu iyi olan birisi. Para yönünden hic bi sikintisi yok. Calisiyordu bir iki ay onceye kadar evet suan sadece iyilesmeye calisiyor. Ama suan calismasa da parasini aliyor. Ve hastaligi iyiye gidiyor da. Uzun zamandir birlikteyiz. Ve bayadir evliligi planliyoruz. Simdi ona sen hastasin seninle evlenemem mi demeliyim? Bunu mu demek istiyorsun?
kız ne alakası var ikinizde çalışmıyosunuz sıkıntı çekersiniz şimdiden evlenmeyin zor olur demek istiyoDurumu iyi olan birisi. Para yönünden hic bi sikintisi yok. Calisiyordu bir iki ay onceye kadar evet suan sadece iyilesmeye calisiyor. Ama suan calismasa da parasini aliyor. Ve hastaligi iyiye gidiyor da. Uzun zamandir birlikteyiz. Ve bayadir evliligi planliyoruz. Simdi ona sen hastasin seninle evlenemem mi demeliyim? Bunu mu demek istiyorsun?
Hayir onu demek istemiyorum elbet boyle yorumlar gelecegini dusunup ona gore yazmalisin konunu biz burdan bilemeyiz iyi gelirli oldugunu
Parasiz ne diye evleniyosun dedim ben evlenme demedim arada baya fark var..
Hakkinda hayirlisi
kız ne alakası var ikinizde çalışmıyosunuz sıkıntı çekersiniz şimdiden evlenmeyin zor olur demek istiyo
bende kactim mezhep meselwsi yuzunden pismanmiyim degilim ama gelinligimle kinamla ailemin gonlu olarak cikmak isterdim. Lutfen aileni uzme bekle diyorlarda bekle kac yasindasin onu merak ettim
21 yasinda kactim dugunum kinam herseyim oldu ama keske onlarin gonlunu yapip oyle evlenseydim babamin kalbi hala kirik baristik ama buruk iste22 yasindayim.. sen kac yasindayken kacmistin?